Pirot

Nacionalni ansambl "Kolo" ponovo u Pirotu

Plus online pre 5 dana
Miško Ćirić, direktor Doma kulture ekskluzivno je najavio da će Nacionalni ansambl "Kolo" krajem marta ponovo gostovati u Pirotu. Konačno smo dogovorili uslove i datum gostovanja. Ansambl "Kolo" nastupiće u Pirotu 24. marta, kazao je Ćirić… »

Prva premijerna predstava pirotskog Narodnog pozorišta „Strah“ u novoj sezoni. Socijalna drama, groteskne priče iz naše…

Plus online pre 5 dana
U punoj Sali Narodnog pozorišta u Pirotu sinoć je odigrana premijerna predstava, prva u novoj sezoni, pod nazivom „Strah-jedna topla ljudska priča“ u režiji Igora Vuka Torbice koji prvi put radi sa pirotskim ansamblom. Glumci Narodnog pozorišta u… »

Dejan Čelar u subotu, protiv Budućnosti proverava formu iz Pomorja !

Plus online pre 5 dana
Fudbaleri Radničkog stigli su sinoć u Pirot sa priprema u Pomorju. Danas su imali trening kako bi se oporavili i pripremili za subotnju utakmicu . Protivnik "belih" je veoma dobra ekipa Budućnosti iz Popovca. Ovaj meč će biti dobra prilika da se… »

Nastavlja se osipanje pirotskih socijalista

Južne vesti pre 5 dana
Skoro 100 članskih kartica vratili su doskorašnji članovi Socijalističke partije Srbije u Pirotu, jer, kako kažu neki od njih, ne žele da budu u stranci kojom rukovodi Vidojko Panajatović koji je na čelu odbora od 2014. godine. Nezadovoljni… »

Stomatološka služba Doma zdravlja dobila donaciju od Grada – moderan aparat vredan 3.5 miliona dinara

Pirotske vesti pre 5 dana
Dom zdravlja Pirot, tačnije Stomatološka služba ove zdravstvene ustanove, dobila je od Grada Pirota vrednu donaciju – 3.5 miliona dinara vredan aparat – ortopan. Reč je o savremenom rendgen aparatu koji služi za snimanje kostiju lica i vilica… »

Prva žrtva virusa u Pirotu: Bolesnik preminuo posle komplikacija

Srbija danas pre 5 dana
Do sada je potvrđeno 8 slučajeva virusa tipa AH3, 4 tipa B i jedan slučaj virusa tipa AH1. Prvi smrtni slučaj hroničnog bolesnika koji je preminuo zbog komplikacija izazvanih virusom gripa registrovan je u Pirotu. To je za medije potvrdila dr Radmila… »

Mere za sprečavanja širenja afričke kuge divljih svinja na zaraženom području Pirota i Dimitrovgrada

Danas pre 5 dana
Sastak predsednika mesnih zajednica sela koja su u zaraženom području sa rukovodiocem Regionalnog kriznog centra za suzbijanje afričke kuge svinja Niš Na teritoriji Pirotskog okruga u selima koja se nalaze u područjima zaraženim afričkom kugom… »

Božićna škola sportova (10) Kreativna radionica „Pirot grad šara – škola tradicije“

Plus online pre 5 dana
Jedna od nesportskih programa, koji je okupio pre svega devojčice osnovnoškolskog uzrasta, realizovalo je Udruženje „Razboj“ pod nazivom „Pirot grada šara – škola tradicije. Radionicom je rukovodila Silvana Tošić sa svojim saradnicima… »

Piroćanci se rado sećaju Neše Leptira, koji je ovde dobio svoju ulicu

Pirotske vesti pre 5 dana
Od prerane smrti Nenada Radulovića-Neše Leptira prošlo je tačno 30 godina. Najpoznatiji vojnik pirotske kasarne u kojoj je sa svojim bendom “Poslednja igra leptira” služio sredinom osamdesetih , u Pirotu je dobio i svoju ulicu. Naš grad je… »

Promocija romana Zorana Aleksića Kokija u Pirotu

Plus online pre 5 dana
U ponedeljak, 17. februara, sa početkom u 18 časova u čitaonici Narodne biblioteke Pirot održaće se promocija romana "Dan kada je umro Sid" akademskog slikara, muzičara i pisca Zorana Aleksića Kokija. Biće to svojevrstan muzičko-scenski… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
6 ˚C
četvrtak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
-5˚ / 5˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 6˚

Vesti dana »