Pirot

Fudbaleri Jedinstva iznenadili favorita; Senjak “namučio” Dimitrovgrađane; Lužničani slabi za “tobdžije”!

Plus online pre 2 dana
Zona Istok 11. kolo Pirot: Tanasko Rajić – Lužnica 3:1 ( 2:0) Tanasko Rajić: Gogov, N.Nikolić, (Uskoković), Pešić, Ćirić, Petrović, Džonić, Krstić, Vasić, Micić, ( Ignjatović ) , Velev, (Popović), Simonov Lužnica: Spasić, Stojanović… »

Biće pooštrene kontrole postovanja radnog vremena ugostiteljskih objekata

Jugmedia pre 2 dana
Gradski štab za vanredne situacije u Pirotu i pored što je epidemiloška situacija nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu, apelovao je danas na striktno poštovanje svih mera prevencije a biće pooštrene kontrole poštovanja radnog vremena i… »

Krizni štab u Pirotu: Počinje vreme slava, obeležite slavu u krugu porodice, bez velikih okupljanja

Pirotske vesti pre 2 dana
Danas je nakon sednice Kriznog štaba Grada Pirota na konferenciji za novinare, situacija sa korona virusom u Pirotu ocenjena kao “nesigurna, prema nepovoljnoj”, ali je istaknuto da nema mesta niti panici, niti opuštanju. -U okruženju situacija nije… »

Trka za Kup Srbije: Biciklističa staza Četvrti kilometar kod Pirota

Večernje novosti pre 2 dana
NA biciklističkoj stazi Četvrti kilometar kod Pirota, ovog vikenda vožena je trka u planinskom biciklizmu za Kup Srbije. Miloš Jovanović, jedan od organizatora iz kluba "Bajk M" u Pirotu, kaže da je na stazi bilo oko 80 takmičara iz cele Srbije. Po… »

Profesori Gimnazije proteklog vikenda učestvovali u online seminarima

Plus online pre 2 dana
Proteklog vikenda profesori Gimnazije Pirot Nina Jovanović i Milorad Pop-Krstić, profesori fizike, pratili su OSMU KONFERENCIJU O NASTAVI FIZIKE U SREDNJIM ŠKOLAMA, koja je, zbog aktuelene zdravstvene situacije, ove godine održana onlajn. Organizator… »

Vladan Vasić: Teška i neizvesna godina je pred nama, sa mnogo većim zahtevima budžetskih korisnika!

Plus online pre 2 dana
Krajem prošle nedelje održana je Sednica skupštine grada Pirota na kojoj je usvojen rebalans budžeta za 2020.godinu sa smanjenim prihodima od 45 miliona dinara. Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, tom prilikom rekao je se to dešava po prvi put, a… »

"Revija predstava malih formi" početkom novembra u Pirotu

Južne vesti pre 2 dana
Dve predstave "Akademije 28" i jedna "Ateljea 212", uz jedan komad domaćeg teatra, publika će moći da vidi od 2. do 5. novembra na ovogodišnjoj "Reviji predstava malih formi" koje organizuje pirotsko Narodno pozorište. Festival će otvoriti 2… »

Pirotski "Progres" poveo trku. Miroljubivo u gradskom derbiju!

Plus online pre 2 dana
Minulog vikenda završen je prvi deo druge lige centralne Srbije za 2020.godinu. Domaćin je bio grad Niš. Hotel Lira ugostio je 6 ekipa sa juga Srbije: Niš, Svitanja i Niš iz Niša; Progres i Čast i slava iz Pirota i ekipu Kuršumlije. Igrano je na… »

Gimnazija: Humanitarna akcija povodom Svetskog dana zdrave hrane

Pirotske vesti pre 2 dana
Djački parlament Gimnazije Pirot zajedno sa Aleksandrom Zdravković, profesorom biologije, i ove, kao i prethodnih godina, uključuje se u obeležavanje svetskog Dana zdrave hrane. Tim povodom će u utorak, 27. oktobra, u vremenu od 9 do 15 časova… »

Kakav meč! Nezadovoljni treneri, Šuljagić branio zicere, Kostić Milutinović i Djordjievski imali meč lopte u finišu!

Plus online pre 4 dana
Prva liga Srbije 12.kolo Stadion kraj Nišave Igrano bez prisustva gledalaca Pirot : Radnički – Kolubara 1:1 ( 0:1) Radnički : Šuljagić 8, Kostić Milutinović 7, Mijalković 7, Ožegović 7, Mančić 6, Tolić 7. Milenković 7, Petrović 8,(… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 16˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 11˚

Vesti dana »