Pirot

Sve spremno za svetkovinu knjige – 21. Salon knjige i grafike u Pirotu. Salon otvara Goran Petrović

Pirotske vesti pre 5 dana
Predstojeći 21. Salon knjige i grafike koji se u Pirotu, u organizaciji Doma kulture Pirot, održava od 18. do 25. februara, otvoriće akademik Goran Petrović, dobitnik brojnih nagrada iz oblasti književnosti. Svečano otvaranje zakazano je za 18 sati… »

ZAGRLI SNAŽNO – podrška deci oboleloj od malignih bolesti

Pirotske vesti pre 5 dana
Svakog 15. februara, Svet obeležava Dan dece obolele od raka, a Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR, tradicionalno će organizovati skupove na trgovima, glavnim ulicama i šetalištima više od 30 gradova širom Srbije. Ova… »

Seminar za mala i srednja preduzeća i preduzetnike u Privrednoj komori Pirot

Plus online pre 6 dana
Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj organizuje edukativni seminar pod nazivom: „Elektronska trgovina – šansa koju mala i srednja preduzeća ne smeju da propuste“. Seminar će se… »

Dom zdravlja: Uređaj za ortopantomografsko snimanje lica i vilica-ortopan pušten u rad

Pirotske vesti pre 6 dana
Dom zdravlja Pirot je, nakon dobijanja saglasnosti od Komisije za uvođenje novih tehnologija Ministarstva Zdravlja, zvanično pustio u rad uređaj za ortopantomografsko snimanje lica i vilica-ortopan. Radi se o savremenom, digitalnom rentgen aparatu koji… »

Pirotski golubovi visokoletači osvajači nekoliko zlatnih alki. Kvalitet golubova izuzetan

Plus online pre 6 dana
O golubarstvu se u Pirotu malo, ili nedovoljno govori. Ono što je, verujemo, svakom poznato, za ovaj hobi neophodna je velika ljubav prema golubovima. Pored toga, kada hobi preraste u sport, potrebno je nešto više. A, za odgajivače golubova se često… »

Bespovratna sredstva za razvoj preduzetništva. Za početak država obezbedila milijardu dinara

Plus online pre 6 dana
Početkom februara, Ministarstvo privrede objavilo je dva javna poziva za dodelu bespovratnih sredstava namenjena razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima. Za prvi program izdvojeno je 850 miliona dinara, a finansijska podrška… »

Salon knjige i grafike počinje u utorak, 18. februara. Na otvaranju XXI Salona akademik Goran Petrović

Plus online pre 6 dana
Tradicionalni Salon knjige i grafike u organizaciji Doma kulture i suorganizacije Narodne biblioteke Pirot, a pod pokroviteljstvom Grada Pirot održaće se od 18. do 25. februara u sportskoj dvorani „Kej u Pirotu. Svečano otvaranje Salona je u utorak… »

U Domu zdravlja Pirot pušten u rad uređaj za snimanje lica i vilica - ortopan!

Plus online pre 6 dana
Dom zdravlja Pirot, nakon dobijanja saglasnosti od Komisije za uvođenje novih tehnologija Ministarstva Zdravlja, zvanično je pustio u rad uređaj za ortopantomografsko snimanje lica i vilica-ortopan. Radi se o savremenom, digitalnom rentgen aparatu koji… »

Nova knjiga u izdanju Narodne biblioteke Pirot

Južne vesti pre 6 dana
Zbirka priča pisca Borisa Starešine Strogo poverljive priče iz glave izašla je iz štampe u izdanju Narodne biblioteke Pirot, a ovo je prvi put da autor sarađuje sa ovom ustanovom i prvi put da izdaje zbirku priča. Starešina, autor knjiga Marko… »

Kakav derbi ! Pobeda do poslednje kapi znoja, najdraži rodjendanski poklon za Marka Spasića!

Plus online pre 7 dana
18.kolo Hala Kej Pirot: KK Pirot - KK Zemun Fitofarmacija 94:92 ( 31:19, 29:22, 15:22, 19:29) Pirot: Radenković, Mukanović 11 (2:1) tr. 2 As.6, sk. 6 Ind. 18, Stefanović 6 2 tr., Filipović 34 (11:11) 7 tr. ind 36, Bjelak 7 (8:3), 14 sk. Ind . 7… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
6 ˚C
četvrtak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
-5˚ / 5˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 6˚

Vesti dana »