Pirot

Četvrtina radnika u Tigru AD ostala bez posla, direktor kaže da će se svi vratiti

Južne vesti pre 6 dana
Pirotska fabrika Tigar AD obustavila je danas proizvodnju, a 263 radnika zaposlenih preko agencije na oglasnoj tabli zateklo je obaveštenje o otkazu. Dok su radnici iznenađeni i ljuti, direktor Vladimir Ilić kaže da će se svi oni vratiti na posao… »

Gimnazija Pirot: Upis u specijalizovana odeljenja elektronskim putem

Plus online pre 6 dana
S obzirom na vanredno stanje koje je 15.3. uvedeno u našoj zemlji, prijava za specijalizovana odeljenja (bilingvalno i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku) odvijaće se isključivo elektronskim putem. Prijava se… »

Gimnazija: Prijave za upis u bilingvalno i informatičko odeljenje elektronskim putem

Pirotske vesti pre 6 dana
S obzirom na vanredno stanje koje je 15.3. uvedeno u našoj zemlji, prijava za specijalizovana odeljenja (bilingvalno i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku) odvijaće se isključivo elektronskim putem, saopštili… »

U pritvoru zbog kršenja samoizolacije 137 osoba

Radio 021 pre 6 dana
Broj pritvorenih zbog kršenja mere samoizolacije i dalje raste, iako nadležni stalno apeluju na povratnike iz inostranstva da ostanu kod kuće. Trenutno je u pritvoru 137 osoba, i u proseku se svakodnevno u poslednjih nekoliko dana taj broj povećava za… »

I dalje krse samoizolaciju iako svi idu u pritvor

IndeksOnline pre 6 dana
BEOGRAD – Broj pritvorenih zbog kršenja mere samoizolacije i dalje raste, iako nadležni stalno apeluju na povratnike iz inostranstva da ostanu kod kuće i da ne izlažu druge opasnosti od zaraze korona virisom. Trenutno je u pritvoru 137 osoba, i u… »

Tigar obuća otpustila 263 radnika koji su bili angažovani preko agencije, oni pisali Vučiću

Jugmedia pre 6 dana
Direktor kompanije Tigar AD Pirot Vladimir Ilić obavestio je dopisom svoje radnike da svim zaposlenima koji su angažovani preko agencije prekinut radni odnos. Kako se navodi u njegovom dopisu, on moli radnike za razumevanje i obećava da će ih nakon… »

Zavod za javno zdravlje Pirot objavio nove podatke. Poruka: OSTANITE KOD KUĆE, u narednim danima raste rizik od oboljevanja!

Plus online pre 6 dana
Zavod za javno zdravlje danas danas je poslao sledeće saopštenje: Od 12.03. do 31.03.2020. stavljena su 374 lica pod zdravstveni nadzor koja su doputovala iz inostranstva i dato im je uputstvo da ostanu u kućnoj izolaciji. Licima koja su ušla u… »

Ličnosti: Znameniti profesori pirotske Gimnazije: Jaša Prodanović i Radoje Domanović-velikani koji su se okumili u Pirotu

Plus online pre 6 dana
Jaša Prodanović je rođen u Čačku, 23. aprila 1867. godine. Posle završene gimnazije školovanje je nastavio na prirodno-matematičkom odseku Velike škole u Beogradu kao deo čuvene generacije koju su činili kasnije vodeći srpski intelektualci… »

Pirotska Toplana obeležava 33. godišnjicu postojanja i rada

Plus online pre 6 dana
JKP “ Gradska toplana” u Pirotu sutra, prvog aprila, obeležava svoj trideset treći rođendan. S obzirom na vanredne okolnosti godišnjica će na skoman način biti obeležena, ali ono što je važnije od rođendanskog slavlja jeste da Toplana… »

D-Company iz Babušnice i AdvertiseDesign iz Niša donirali 50 zaštitnih vizira Domu zdravlja u Babušnici i Opštoj bolnici…

Pirotske vesti pre 7 dana
“D-company” iz Babušnice i firma “Advertisedesign” iz Niša, kao društveno odgovorne kompanije donirale su Domu zdravlja “Dr Jovan Ristić” u Babušnici i Opštoj bolnici Pirot 50 zaštitnih vizira koje će medicinari koristiti u borbi… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
11 ˚C
utorak
Vedro
Vedro
-5˚ / 11˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 13˚

Vesti dana »