Pirot

MONDO OBJAVIO! Tri zaražena korona virusom u Pirotu!

Plus online pre 7 dana
Ono čega smo se plašili dogodilo se. Kod tri naša sugradjanina potvrdjeno je da su zarazeni korina virusom. Vest je objavio Mondo, koristeći, autentične informacije sa tabele o stanju u Srbiji. Na sajtu COVID19.data.gov.rs mogu se videti podaci za… »

Akademija Oxford: 20 posto POPUSTA na sve onlajn kurseve

Pirotske vesti pre 7 dana
Akademija Oxford, koja odnedavno ima svoju ispostavu – nastavni centar i u Pirotu, odlučila je da odobri 20 posto popusta na sve onlajn kurseve, kurseve jezika, računara, administrativne kurseve, obuke iz oblasti menadžmenta i druge onlajn obuke… »

VAŽNO! Do daljeg striktna – isključiva socijalna distanca. Pirot dobio pohvale od Batuta za pravovremenu reakciju

Pirotske vesti pre 7 dana
Direktorka pirotskog Zavoda za javno zdravlje dr Elizabeta Aleksić kazala je danas novinarima da je posebno u narednom periodu neophodno striktno se pridržavati mera socijalne distance i svih drugih normi koje su propisane u cilju borbe sa korona… »

Mladić i maloletnik iz Pirota pokušali pljačku prodavnice za vreme policijskog časa

Južne vesti pre 6 dana
Zbog pokušaja pljačke protiv dvojice Piroćanaca policija je podnela krivične prijave, a kako su pljačku pokušali u vreme policijskog časa, Prekršajni sud ih je i za to kaznio sa po 50.000 dinara. Maloletnik, 16-godišnjak i 3 godine stariji… »

U Pirotskom okrugu 26 osoba prekršilo mere samoizolacije i zabrane kretanja

Južne vesti pre 6 dana
Zbog toga što su u prethodnih 7 dana prekršili meru samoizolacije i policijskog časa, policija je u Pirotskom okrugu uhapsila ukupno 26 ljudi. U vreme zabrane kretanja dvadesetoro ljudi zatečeno je na ulicama u Pirotu, Babušnici, Beloj Palanci i… »

Potencijalna žarišta korone virusa u Pirotu pod kontrolom. Neće biti više prijema pritvorenika u Pirotu. Migrante…

Pirotske vesti pre 6 dana
Epidemiolog dr Radmila Zec kazala je danas novinarima da su od početka epidemije korona virusa u Srbiji, na teritoriji Pirota identifikovane četiri moguća žarišta. Reč je o Prihvatnom centru za migrante na Četvrtom kilometru, velikim industrijskim… »

Prihvatni centar za migrante na Četvrtom kilometru u Pirotu pod strogom kontrolom

Plus online pre 6 dana
U ovom trenutku u Prihvatnom migrantskom centru na Četvrtom kilometru u Pirotu nalaze se sto devedeset tri osobe. O njihovom zdravstvenom stanju brine lekar, a sve pridošlice, pošto dolaze u grupama, su u izolaciji i pod nadzorom, izjavila je… »

PU NP: Dve osobe upućene u Pirot zbog kršenja mera samoizolacije

RTV Novi Pazar pre 6 dana
U poslednja 24 sata policija je podnela dve krivične i devet prekršajnih pijava protiv osoba koje su kršile mere koje je Vlada Srbije propisala u borbi protiv širenja korona virusa. Dve osobe kršile su meru samoizolacije zbog čega su protiv njih… »

Vasić: U Pirotu javna preduzeća funkcionišu normalno, kol centar i volonteri pomažu svima kojima je pomoć neophodna

Pirotske vesti pre 6 dana
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je na konferenciji za štampu kazao da u Pirotu, desetak dana nakon uvođenja vanrednog stanja, sve funkcioniše uobičajeno, javna preduzeća posluju na propisan način, prodavnice, apoteke i trgovine su… »

Otrgli joj novčaniki iz ruke: U Kaluđerici uhapšena trojica mladića ubrzo nakon što su opljačkali sugrađanku

Blic pre 6 dana
Neško A. (20), njegov brat Aleksandar A. (23), sa Novog Beograda, i Zlatan A. (21) iz Pirota uhapšeni su danas u Kaluđerici, desetak minuta nakon što su ženi ukrali novčanik nasred ulice. Oni su uhapšeni posle prijave jedne žene (57) da su joj tri… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Umeren sneg
Umeren sneg
-1 ˚C
četvrtak
Sneg
Sneg
-9˚ / 5˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / 10˚

Vesti dana »