Pirot

U Gimnaziji Pirot Međunarodni ispit poznavanja francuskog jezika DELF

Plus online pre 1 dan
U subotu, 24.10.2020. će se u Gimnaziji Pirot deseti, jubilarni put, održati međunarodni ispit poznavanja francuskog jezika Školski DELF. Ispit se organizuje u saradnji sa Francuskim institutom, koji ima sedište u Beogradu i Nišu, a polagaće ga… »

Puača i "Bagzi": Sve je došlo na svoje! E, sad treba krenuti po bodove!

Plus online pre 1 dan
Prva liga 12.kolo Stadion kraj Nišave 13.30 h Pirot : Radnički – Kolubara Lazarevac Igra se bez gledalaca Remi u Loznici i dobra igra protiv Proletera potvrdjuju ono o čemu smo razgovarali, ranije sa Čelarom, a ovih dana sa Nikolom Puačom, novim… »

Preko 400 novozaraženh kovidom, u KC Niš preminuo jedan pacijent

Južne vesti pre 1 dan
Nakon jučerašnjih rekordnih 512, broj novozaraženih virusom korona se u poslednja 24 sata spustio na 416, kažu Zvanični podaci Ministarstva zdravlja, mada je manje i testiranih. Jedan od hospitalizovanih u kovid objektima Kliničkog centra Niš je… »

ZZJZ Pirot: Još jedan dan bez pozitivnih rezultata na Covid 19

Plus online pre 1 dan
DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 19 22.10.2020.g. PIROTSKI OKRUG Od početka epidemije do 22.10.2020.g. na području okruga ukupno је uzorkovanо 3943 brisеva na RT-PCR. Danas, 22.10.2020. uzorkovano je i poslato 16 briseva u laboratoriju… »

Zbog kovida u Pirotu rebalansom smanjuju budžet za 45 miliona dinara

Južne vesti pre 1 dan
Gradsko veće Pirota predložilo je odbornicima Skupštine da na narednoj sednici, u petak, 23. oktobra, usvoje rebalans budžeta po kojem se on umanjuje za oko 45 miliona dinara. Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić kaže da je epidemije evidentno… »

Dom za stare, još jedan izuzetan projekat grada Pirota

Pirotske vesti pre 1 dan
Ideja da Pirot izgradi objekat koji bi zadovoljio kriterijume za domski smeštaj starih i odraslih datira više od jedne decenije. Svojevremeno se čak počelo sa nekim aktivnostima u blizini Opšte bolnice, ali se ubrzo stalo. Medjutim, nepovoljna… »

Košarkaši Pirota u subotu protiv "nezgodnog" Dunava. Marko Spasić: Moramo da održimo dobru igru u kontinuitetu

Plus online pre 1 dan
Prva liga Srbije KLS 5.kolo, Hala Park Stara Pazova: Dunav (Stari Banovci) – KK Pirot Iako su Markovi momci, u prošlom, 4.kolu KLS Srbije pretpeli poraz na domaćem terenu, "uzdignute glave" dočekuju naredni "okršaj" sa ekipom Dunava iz Starih… »

Revija predstava malih formi od 2. do 5. novembra u Pirotu

Danas pre 1 dan
Ovogodišnja Revija predstava malih formi, koju organizuje Narodno pozorište Pirot, biće održana od 2. do 5. novembra. Na Reviji će biti odigrani komadi “Matičar“ i “Raj na zemlji“ u produkciji Akademije 28, “Ruska smrt – votka i… »

Marija Djošić: Plan razvoja Pirota do 2028.godine biće najviši dokument javne politike grada

Plus online pre 1 dan
Na sednici Gradskog veća, koja je održana u sredu 21.oktobra, Marija Djošić, šef kancelarije za lokalni ekonomski razvoj predstavila je većnicima ideju Plana rezvoja grada Pirota za period od 2021.do 2028.godine. Na narednoj sednici Skuštine grada… »

Rotarijanci dosledni u još jednoj misiji - da dečije paralize više ne bude

Plus online pre 1 dan
Svi rotarijanci širom sveta već 35 godina nastoje da svojim angažovanjem doprinesu iskorenjavanju dečije paralize. Svetski dan borbe protiv dečje paralize obeležava se 24. oktobra. U susret ovom danu guverner Distrikta 2483 Srbija i Crna Gora… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
10 ˚C
nedelja
Kiša
Kiša
1˚ / 15˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 19˚

Vesti dana »

Pada broj zaraženih u Rusiji

B92 pre 9 minutajoš 21 povezana

Počela rasprava o Predlogu zakona o ministarstvima

RTS pre 39 minutajoš 17 povezanih

U Sjedinjenim Državama više od 84.000 novozaraženih

Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 14 povezanih