Pirot

SLD, Podružnica Pirot: Pirotski lekari odbranili čast profesije, zajedno sa svojim kolegama širom zemlje

Plus online pre 50 minuta
Na samom kraju pandemije nezapamćenih razmera, koja je zaustavila svet i odnela blizu 400.000 žrtava, Srpsko lekarsko društvo Podružnica u Pirotu zahvaljuje svim kolegama na izuzetno profesionalnom odnosu u ovom teškom periodu. Zahvaljujemo lekarima… »

Ministar prosvete Mladen Šarčević u Pirotu 3. juna

Plus online pre 20 minuta
U sredu, 3. juna, ministar prosvete Mladen Šarčević boraviće u Pirotu. Tom prilikom ministar će posetiti osnovnu školu "Sveti Sava", a kasnije u školi prisustvovati sastanku svih direktora osnovnih i srednjih škola u Pirotskom okrugu. Po… »

Ministar prosvete Mladen Šarčević u sredu u poseti Pirotu

Pirotske vesti pre 44 minuta
U sredu 3. juna, planirana je poseta ministra prosvete Mladena Šarčevića Pirotu. Od 10.00 do 10.30 časova ministar će obići OŠ „Sveti Sava“ i u istoj školi od 10.30 do 11.30 časova biće održan sastanak direktora svih osnovnih i srednjih… »

Aleksandar Jovanović Ćuta, čovek pred kojim je premijerka zaćutala

Luftika pre 1 sat
Aleksandar Jovanović Ćuta je aktivista i predstavnik pokreta Odbranimo reke Stare Planine. Već dugo, on i ostali članovi tog pokreta, kao i meštani Stare Planine vode borbu protiv izgradnje malih hidroelektrana. Ćuta je pre dva dana na ulicama… »

Vanredno stanje i korona privremeno zaustavili rast cena kuća i stanova

Južne vesti pre 2 sata
Poslednjih godina tržište nekretnina u Srbiji beležilo je konstantan rast, a kako kažu sa portala 4zida.rs, cene na jugu su najviše rasle u Sokobanji i Pirotu. Ipak, vanredno stanje i korona su zaustavile taj proces, pa je tako samo u Nišu… »

Piše Ranko Pivljanin: Kaljenje Ane Brnabić

Nova pre 3 sata
Grešna ti duša, Vučiću. Ti kad negde ideš ječi od aplauza, pljušte poljupci, daviš se u zagrljajima, gutaju ti obećanja ko pilule pred spavanje, a Anu Brnabić si pustio na ulice Pirota bez trunke izliva nežnosti organizovano spontanih… »

Predškolska ustanova u Pirotu neće raditi, nakon potvrđenog slučaja korone

Danas pre 22 sata
Posle preporuke za rad Zavoda za javno zdravlje u Pirotu, Gradski Štab za vanredne situacije, uzimajući u obzir epidemijski proces širenja virusa COVID19, doneo je odluku da iz predostrožnosti obustavi rad Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj“ u… »

Korona zatvorila vrtić "Čika Jova Zmaj" u Pirotu: Zaražena servirka

Telegraf pre 1 dan
Zaposlena, kod koje je registrovan pozitivan nalaz, poslednji put je radila 22. maja, a prve simptome razvila je 26. Rad predškolske ustanove "Čika Jova Zmaj" u Pirotu obustavljen je, posle preporuke Štaba za vanredne situacije i to iz… »

Nesreća u Sićevačkoj klisuri: Radnik pao sa litice

Večernje novosti pre 20 sati
Povređen radnik niškog "Naisa" R.P, koji je sa kolegama obilazio trasu vodovodnih instalacija iz pravca Bele Palanke. IZMEĐU drugog i trećeg tunela u Sićevačkoj klisuri, koji je u nadležnosti pirotske saobraćajne policije, povređen je radnik… »

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke u Pirotu o derivacionim mini hidrocentralama

Plus online pre 17 sati
Politička kampanja za predstojeće izbore ulazi u završnu fazu i pojedine izborne liste pokušavaju da uz pomoć raznih istupa koji su veoma često suprotni načelima demokratije ožive teme koje su odavno završene. Jedna od tih tema su derivacione… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14 ˚C
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
4˚ / 15˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 17˚

Vesti dana »