Pirot - vesti

Bojan Dojkić u 94. minutu doneo pravdu. Pirotski tim, iako bolji, u nadoknadi vremena spasio bod!

Plus online pre 12 sati
Srpska liga Istok 6. kolo Mrštane: Moravac Orion – Radnički Pirot 1:1 (0:0) Radnički: Stamenković, Vučetić, Marković, Dojkić, B. Mančić, Jovanović, (Petrov) Ristov, Radičević, Spasić, Tomović, Ćirković (N. Mančić). Crvni karton Radičević Radnički Pirot 40. minut U Mrštanu za Radnički nikada nije... »

Šetnja građana u Pirotu pod sloganom “Deca i porodica – najveće vrednosti”

Pirotske vesti pre 12 sati
U nedelju 23.09.2018 godine grupa Piroćanaca organizovaće šetnju građana Pirota pod sloganom ,, Deca i porodica – najveće vrednosti”. Šetnja će se organizovati od Dečjeg dispanzera, pirotskim Kejom do Trga ispred Doma kulture gde će se preneti poruka a deca će pustiti balone u znak zaštite... »

Memorijal Zvonka Minčića i Baneta Ćirića – sećanje na legende pirotskog sporta

Pirotske vesti pre 13 sati
Košarkaški klub “Pirot” će 22. i 23. septembra 2018. godine organizovati II međunarodni košarkaški turnir “Memorijal Zvonka Minčića i Baneta Ćirića” u čast legendi i osnivača KK”Pirot”. KK”Pirot” je prošle godine memorijalnim turnirom pokrenuo odavanje počasti Zvonimiru Minčiću i Branislavu Ćiriću,... »

Izložba akvarela “Mediteraneo“ otkriva lepotu četiri mediteranske zemlje

Jugmedia pre 17 sati
“Mediteraneo“, naziv je izložbe akvarela pirotskog advokata i slikara Nebojše Petrovića koja je otvorena u Galeriji “Čedomir Krstić“ u Pirotu, inspirisana motivima sa Mediterana, pre svega iz Tunisa koji je povezao sa Pirotom. Njegova izložba izazvala je veliko interesovanje ljubitelja likovne... »

Dekani beogradskih fakulteta stali u odbranu staroplaninskih reka

Južne vesti pre 17 sati
Da će izgradnja mini-hidroelektrana uništiti dragocene vodne resurse, te da je neohodno zaustaviti uništavanje planinskih reka i promeniti energetsku politiku upozorila su četvorica dekana Univerziteta u Beogradu i direktor Instituta za biološka istraživanja u otvorenom pismu upućenom ministru za... »

Sir koju morate da probate, a našao se Međunarodnom sajmu hrane u Torinu!

Srbija danas pre 18 sati
Ogromno priznanje
Mlekarska škola je uz 13 autentičnih proizvođača prehrambenih proizvoda iz cele Srbije odabrana da predstavlja našu zemlju na Međunarodnom sajmu hrane u Torinu, koji se održava od 20-24.9.2018. godine, pišu . Ova škola iz Pirota učestvovaće prezentovanjem pirotskog... »

Izložba akvarela pod nazivom “Mediteraneo“ u Pirotu

Danas pre 19 sati
Putovanje mediteranskim zemljama kroz akvarele Izložba akvarela pod nazivom “Mediteraneo“ pirotskog advokata i slikara Nebojše Petrovića u koja je otvorena u Galeriji “Čedomir Krstić“ u Pirotu izazvala je veliko interesovanje ljubitelja likovne umetnosti pa je ova ustanova kulture bila pretesna da primi sve koji su hteli da vide njegovo likovno stvaralaštvo.
Petrović je svojim akvarelima inspirisanim motivima sa Mediterana a pre svega iz Tunisa, povezao Pirot sa Tunisom. Postavku čine 44 akvarela na kojima su prikazani pejzaži Tunisa, Malte, Italije i Grčke. Izložbu je otvorio... »

“Petica“ Jagodinkama na startu

Plus online pre 20 sati
Druga liga-Jug 1.kolo Pirot: Jedinstvo 2014 – Jagodina 5:1 ( 4:1) Jedinstvo 2014: Kirov, B.Petrović, ( Stojanović), Anja Mladenov, ( N. Jovanović), Zlatanov( Rančić), N.Vasov, Nikolić, Ana Mladenov, Zemljić, Popović, Ćirić. Novu sezonu na drugoligaškom „Jugu“, fudbalerke Jedinstva 2014 obeležile su... »

Mini-pič teren kod Tehničke škole renoviran – presvučen novim slojem veštačke trave

Pirotske vesti pre 1 dan
Najstariji mini-pič teren u gradu, kod Tehničke škole, presvučen je novim slojem veštačke trave pa će veliki broj zaljubljenika u mali fudbal u ovom delu grada ponovo moći da uživa u bavljenju sportom. Vrednost radova koje je finansirao Sportski centar Pirot je oko 2.1 milion dinara. Ovaj mini-pič... »

Velike mogućnosti za saradnju Tunisa i Pirota

Danas pre 1 dan
„Tunis i Pirot imaju velike mogućnosti za saradnju, jer predstavljaju male ali rastuće privrede. Ovo je prvi sastanak, ali procenjujem da će ih biti još u ovom sastavu jer imamo šta da ponudimo jedni drugima.“ – izjavio je danas Seif Alah Režeb, ambasador Republike Tunis.
On je ovo kazao u obraćanju predstavnicima privrednih organiyacija sa područja Pirotskog okruga na sastanku koji je održan u prostorijama Ugovorne Okružne Privredne komore Pirot. Domaćin sastanka bio je Zoran Nikolić, predsednik... »

©2018 Netmark d.o.o.