Pirot

Nikola Lončar, reprezentativac, košarkaš Partizana, Reala: Srbija je morala više na Evropskom prvenstvu. Kari je dobro…

Plus online pre 2 sata
Izuzetno poštujem sportske veličine. Svi oni koji su dosegli evropske I svetske vrhove, svrstavaju se u naše legende I treba ih vrednovati I poštovati! U Pirot je danas sa svojom ekipom došao Nikola Lončar. Svaki razgovor sa takvim asom znači… »

Ulice pod svetlom nauke – “Noć istraživača”

Pirotske vesti pre 2 sata
Pirot je po četvrti put bio domaćin “Noći istraživača”, manifestacije koja promoviše nauku, istraživanje, otkrivanje ljudi, sveta i života na jedan zanimljiv i kreativan način. Gimnazija Pirot, uz podršku Prirodno- matematičkog fakulteta iz… »

Noć istraživača - Ulice pod svetlom nauke

Plus online pre 2 sata
Danas je, po četvrti put, naš grad bio domaćin "Noći istraživača", manifestacije koja promoviše nauku, istraživanje, otkrivanje ljudi, sveta i života na jedan zanimljiv i kreativan način. Gimnazija Pirot, uz podršku Prirodno- matematičkog… »

Uspela poslednja proba! Igralo se "jako" kao za bodove!

Plus online pre 3 sata
Osma prijateljska utakmica Hala Kej Pirot: Pirot - Radnički 1950 (Kg) 94:89 (25:26 22:31 27:17 20:15) Pirot: Nikola Đonlić 15, Vuk Miladinović 5, Pavle Pančić, Dušan Filipović 17, Nemanja Nikolić 6, Andrija Kostić, Strahinja Stanković 15… »

Sirijac (18) osumnjičen za krijumčarenje ljudi: On uhapšen, migranti u prihvatnom centru

Telegraf pre 3 sata
Osumnjičeni R. A. (19) je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Granične policije Regionalnog centra prema Bugarskoj, u saradnji sa Policijskom upravom u Pirotu, uhapsili su R… »

Devetnaestogodišnjak organizovao krijumčarenje 18 migranata

Jugmedia pre 6 sati
Pripadnici MUP, Granične policije Regionalnog centra prema Bugarskoj, u saradnji sa Policijskom upravom Pirot, uhapsili su R. A. (2003) državljanina Sirije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice… »

Film 18 23 Rolling Wheels – Priča o pirotskim bajkerima autorke Vanje Mijalkov

Pirotske vesti pre 7 sati
Jedan ključ, otključava sve brave na vratima klubova Rolling Wheelsa u celom svetu. Naziv filma 18 23 predstavlja početna slova Abecede – osamnaesto slovo je R, a 23 W. Za RW klub se živi, bar 1 %, kako i piše na prslucima pojedinih bajkera. U… »

Novi mandati za dvojicu direktora javnih preduzeća u Pirotu

Južne vesti pre 8 sati
Dosadašnji direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov, kao i Bratislav Ćirić, koji je u prethodnom periodu bio na čelu Gradske toplane, dobili su još po jedan mandat na direktorskim mestima… »

Migranti bez dokumenata pronađeni kod Dimitrovgrada, uhapšen osumnjičeni za njihovo krijumčarenje

Južne vesti pre 7 sati
19-godišnji muškarac je uhapšen zbog sumnje da je organizovao krijumčarenje 18 iregularnih migranata bez dokumenata, a koje je policija pronašla kod sela Željuša. Migranti su upućeni u prihvatni centar, a R. A. iz Sirije se sumnjiči da je… »

Uhapšen Sirijac zbog krijumčarenja ljudi

Pirotske vesti pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Granične policije Regionalnog centra prema Bugarskoj, u saradnji sa Policijskom upravom u Pirotu, uhapsili su R. A. (2003) državljanina Sirije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
petak
Vedro
Vedro
9 ˚C
subota
Kiša
Kiša
9˚ / 20˚
nedelja
Kiša
Kiša
9˚ / 17˚

Vesti dana »