Pirot - vesti

Nove protestne šetnje na jugu Srbije

Južne vesti pre 12 sati
I ove subote, 23. marta od 18 sati pod parolom “1 od 5 miliona” okupiće se nezadovoljni građani u Pirotu, Babušnici, Lebanu i Vlasotincu, dok će se od 19 sati okupljati Prokupčani. Nezavisno od ovih građanskih protesta, od 19 sati u protestnu šetnju krenuće i Svrljižani. Ispred opštinske zgrade od... »

Beli slavili protiv uvek neugodne ekipe Tabana iz Jagodine 0:1

Pirotske vesti pre 30 minuta
Podelite Fudbaleri Radničkog danas su slavili u važnom meču protiv tradicionalno nezgodne ekipe Tabana iz Jagodine. Rezultat na poluvremenu bio je 0:0, a pobedonosni gol za Bele postigao je Pobulić u drugom poluvremenu. Narednog vikenda u Pirotu se igra veliki derbi sa ekipom Temnića. Biće to sudar... »

Protestna šetnja 1 od 5 miliona u Pirotu

Plus online pre 54 minuta
U Pirotu je i ove subote održana protestna šetnja 1 od 5 miliona. Okupljanje je počelo na trgu u 18 časova. Pre početka šetnje okupljenima se obratio Vladimir Dobrosavljević, istoričar. Šetnja je počela u 18.15 od centra grada do Guševice i... »

Protesti „1 od 5 miliona“ u gradovima širom Srbije (FOTO)

Danas pre 2 sata
Protesti pod parolom „1 od 5 miliona“ nastavljaju se i večeras u gradovima širom Srbije.
Pirot: Centralnom pešačkom zonom šetaju nezadovoljni Piroćanci U Pirotu prvi put govornik nije Piroćanac. Građanima se obratio Vladimir Dobrosavljević iz Narodne stranke, prenose Južne vesti. Vladičin Han: Bravo Velljko Nikoliću... »

Gimnazija: Ogroman uspeh – prva, druga i treća nagrada na državnom takmičenju iz fizike

Pirotske vesti pre 7 sati
Podelite Na Republičkom takmičenju iz fizike, koje je 22.marta održano u Subotici, učenici Gimnazije Pirot osvojili su nagrade. Marko Stojanović, učenik drugog razreda, osvojio je treću nagradu, Vladan Vasic, učenik trećeg razreda, prvu nagradu, a Aleksa Stefanovic, učenik četvrtog razreda, drugu... »

Brat i sestra za ponos: Milica i Luka nisu mogli da gledaju prljavštinu, pa su tri kilometra puta očistili Od smeća

Blic pre 6 sati
Milica Pavlović iz pirotskog sela Temska, iako trenutno živi u Ivanjici, sa bratom Lukom koji je ostao na ognjištu udaljenom 18 kilometara od Pirota je očistila nekoliko kilometara puta koji vodi ka srednjovekovnom manastiru posvećenom Svetom Đorđu. Zapravo, porodična šetnja ka svetinji se... »

Ona i njen brat su za ponos! Milica i Luka čistili smeće po putu, a kad čujete jedan podatak još više ćete biti oduševljeni!

Srbija danas pre 6 sati
Milica Pavlović iz pirotskog sela Temska, iako trenutno živi u Ivanjici, sa bratom Lukom koji je ostao na ognjištu udaljenom 18 kilometara od Pirota je očistila nekoliko kilometara puta koji vodi ka srednjovekovnom manastiru posvećenom Svetom Đorđu.
Zapravo, porodična šetnja ka svetinji se pretvorila u svojevrsnu ekološku akciju... - Od sela do manastira treba preći oko tri kilometra, a mi nismo mogli da žmurimo pred smećem kraj puta, pa smo naredna tri dana posvetili... »

Ekološka akcija Brat i sestra očistili tri kilometra puta

Večernje novosti pre 9 sati
Milica i Luka Pavlović iz pirotskog sela Temska uklonili smeće na delu puta ka srednjovekovnom manastiru posvećenom Svetom Đorđu
MILICA Pavlović iz pirotskog sela Temska, iako trenutno živi u Ivanjici, sa bratom Lukom koji je ostao na ognjištu udaljenom 18 kilometara od Pirota je očistila nekoliko kilometara puta koji vodi ka srednjovekovnom manastiru... »

Opozicioni odbornik nasrnuo na gradonačelnika Pirota

Danas pre 1 dan
Incident na sednici Skupštine grada Današnju sednicu Skupštine grada Pirota obeležio je incident koji se dogodio u skupštinskoj sali kada je odbornik opozicione Grupe gradjana “Najbolje za Pirot“ Zoran Stojanović nasrnuo na gradonačelnika Pirota Vladana Vasića posle verbalnih duela između vlasti i opozicije.
Posle sednice, gradonačelnik Vladan Vasić je uz izvinjenje odbornicima na neprimerenom ponašanju pojedinih odbornika rekao da za 15 godina koliko je na čelu grada i skoro 20 godina koliko je odbornik, nije to doživeo. “To govori... »

Traže da se zaustavi gradnja mini hidrocentrala i izbrišu iz Prostornog plana

Danas pre 1 dan
Protest Grupe građana ''Odbranimo reke Stare planine'' ispred zgrade Skupštine grada Pirota Građani okupljeni oko Grupe građana “Odbranimo reke Stare planine“, “ Saveza mesnih zajednica Stare planine“ i Udruženja “Temska“, protestovali su danas ispred zgrade Skupštine grada Pirota u kojoj je bila redovna sednica lokalnog parlamenta.
Oni su zahtevali od lokalne vlasti da se zaustavi gradnja mini hidrocentrala na području Pirota i Parka prirode Stara planina i da se one izbrišu iz Prostornog plana. Predsednik Saveta Mesne zajednice sela Temska i član “Saveza... »

©2019 Netmark d.o.o.