Pirot

"Pauk" na pirotskim ulicama od srede, 21. aprila

Plus online pre 1 dan
Boban Tolić, direktor JP "Komunalac" najavio je da će sredinom nedelje sa radom početi specijalno vozilo za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, tzv. "pauk". Prema njegovim rečima vozilo je nabavljeno po izuzetno povoljnim uslovima od beogradskog… »

Gimnastičarke Dubočice osvojile zlatnu i srebrnu medalju na Regionalnom takmičenju Jugoistočne Srbije

Sportska strana juga pre 7 sati
Gimnastički klub „Dubočica“ ostvario je odlične rezultate na takmičenju koje je proteklog vikenda održano u Pirotu. U prvom kolu „C programa“ Regionalnog takmičenja Jugoistočne Srbije talentovane leskovačke gimnastičarke su još jednom… »

Srednja stručna škola: Obrazovni profili koji omogućavaju brže zaposlenje, ali i doškolovanje

Pirotske vesti pre 8 sati
U skladu sa uputstvom Ministarstva prosvete od danas su učenici osnovnih i srednjih škola ponovo na redovnoj nastavi. Doduše, primenjuje se kombinovani model nastave kao što je bilo na početku školske godine, što znači da je deo odeljenja na… »

U pirotskoj bolnici od posledica kovida preminula 2 pacijenta, u okrugu 46 novozaraženih

Južne vesti pre 8 sati
Još 2 osobe preminule su od posledica kovida u Opštoj bolnici Pirot, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlja gde je registrovano još 46 pozitivnih na virus korona. Tokom vikenda je u kovid ambulanti obavljeno 210 pregleda, a od toga 30% prvih. Među… »

Od početka aprila preminulo 29 ljudi: Kovid na području Pirotskog okruga

Večernje novosti pre 8 sati
OD početka aprila do danas, na području Pirotskog okruga: Pirot, Dimitrovgrad, Bela Palanka i Babušnica, preminule su 29 osobe, od posledica kovida 19 ili u vezi sa tim virusom. Prema podacima pirotskog ZZJZ, tokom cele epidemije u okrugu je preminulo… »

ZZJZ Pirot: Veliki broj obolelih na bolničkom lečenju

Plus online pre 10 sati
Zavod za javno zdravlje Pirot objavljuje dnevni izveštaj za Covid 19 na području Pirotaskog okruga na dan 19. april 2021. godine. Izveštaj prenosimo u celosti: DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 19.04.2021.g. PIROTSKI OKRUG EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA… »

Fudbalerke pirotskog Jedinstva uzele ceo plen leskovačkim Lavicama

Pirotske vesti pre 11 sati
Fudbal – Prva liga Srbije za žene 20/21 Kolo: 18. Leskovac: Stadion FK Sloga Lavice – Dubočica – ŽFK Jedinstvo 2014 ŽFK Jedinstvo: Dragana Kirkov, Bojana Pejčić, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Sonja Marković, Tamara Trajković, Maša… »

"Pauk" opet na pirotskim ulicama

Južne vesti pre 11 sati
Nakon pauze od 3 godine na ulicama Pirota nepropisno parkirane automobile opet će nositi "pauk", a kao i ranije, ovaj posao obavljaće JKP Komunalac koji je nabavio specijalizovano vozilo. Za ove potrebe kupljen je polovni "pauk" koji je nekada bio na… »

Od srede “pauk” počinje sa uklanjanjem nepropisno parkiranih vozila

Pirotske vesti pre 12 sati
JP ” Komunalac” Pirot imalo je u svom Planu i programu nabavke kupovinu specijalnog vozila za uklanjanje nepropisno parkiranih putničkih vozila. Nabavka je realizovana ovih dana, i već od srede “pauk” će biti u funkciji. Reč je polovnom… »

Planina Ruj, jedan od najlepših predela Srbije

Niške vesti pre 11 sati
Glavna odredišta bili su vrhovi planine Ruj – ponosito Asenovo kale (1032 m) i tajanstveni Sip (1240 m) i kanjon reke Blatašnice, kod Zvonačke Banje, najuži kanjon u Srbiji. Usput, prema Zvonačkoj Banji, planinari su obišli i kulturne spomenike… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
5 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 9˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-3˚ / 13˚

Vesti dana »