Pirot

Boris Milivojević – promoter 8. Sajma pirotske peglane kobasice. Rekordan broj izlagača

Pirotske vesti pre 5 sati
Narednog vikenda u hali Kej održava se 8. Sajam pirotske peglane kobasice čiji će promoter ove godine biti poznati glumac Boris Milivojević. Kako kažu za Pirotske vesti u Turističkoj organizaciji Pirot, tradicionalno, na Sajmu će učestvovati 40… »

Nebojša Ivanov: Osnovni cilj investicija Regionalne deponije Pirot jeste kvalitetnija zaštita životne sredine

Plus online pre 1 dan
Tokom prošle godine Regionalna deponija Pirot realizovala je nekoliko značajnih investicija u cilju podizanja kvaliteta zaštite životne sredine. Izgrađena je savremena meteorološka stanica, instalirana oprema za praćenje kvaliteta podzemnih voda… »

GG Najbolje za Pirot održala konferenciju za štampu

Pirotske vesti pre 8 sati
Grupa građana “Najbolje za Pirot” danas je održana konferenciju za štampu. Na konferenciji je govorio lider ove GG dr Žarko Todorović. opširnije u prilogu Regionalne TV Pirot… »

Pirot: Preporuke gazdinstvima u kojima se čuvaju domaće svinje

Danas pre 11 sati
Održana sednica Okružnog štaba za vanredne situcije Pirotskog okruga posle epidemije afričke kuge divljih svinja u dva lovišta Zbog proglašenja epidemije afričke kuge divljih svinja na područjima i delovima dva lovišta na teritoriji Pirotskog… »

Pirot: Potrebna sanacija mnogih putnih pravaca

Danas pre 11 sati
Zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović o stanju putne mreže na području grada posle izgradnje Koridora 10 Državni, magistralni i regionalni putni pravci koji presecaju lokalnu putnu mrežu na teritoriji Pirota moraju da se održavaju… »

Čuka blindirala Vidosavljevića, novi ugovori i za Puškarića i Stevanovića

Mozzart sport pre 11 sati
Mladi Marko Šarić i Bojica Nikčević na kaljenju u Pirotu. Bez zvučnih pojačanja, ali i bez odlazaka za sada, ne računajući tu Slobodana Tedića, koji je potpisao za Mančester Siti, ali će do kraja polusezone osati na Banovom brdu. Istina, neki… »

Košarkaši startuju utakmicom protiv ekipe Fej plej

Pirotske vesti pre 12 sati
Košarkaši Pirota u subotu 18. januara nastavljaju sa takmičenjem u Drugoj muškoj ligi Srbije nakon zimske pauze i to protiv ekipe Fer pleja, iz Niša. Utakmica se igra u hali Kej od 19:30.… »

Nedelja na jugu u znaku plivanja za Časni krst

Južne vesti pre 12 sati
Neki gradovi na jugu Srbije odlučili su se za bazene, neki za jezera - Vlasinsko i Rastovničko, dok će se plivati i na rekama Južnoj Moravi, Nišavi i Vlasini, u nedelju, 19. januara. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji plivanja za Časni krst na… »

Promocija “Evropskog dnevnika” u pirotskoj Gimnaziji

Pirotske vesti pre 12 sati
Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je deseti jubilarni nagradni konkurs „Evropski dnevnik“ za kreativne i inovativne radove. Poziv je otvoren za sve srednje škole u Srbiji do 31. januara 2020. godine. Prezentacija „Evropskog… »

Pojačane kontrole: Afrička kuga svinja trese region, Srpska u pripravnosti

Blic pre 12 sati
U Republici Srpskoj zasad nema slučajeva afričke kuge svinja, ali su nadležni u pripravnosti, s obzirom na to da je u Srbiji u dva lovišta na području Dimitrovgrada i Pirota registrovana zaraza. Iako, trenutno, rizik nije visok, teško je isključiti… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-1 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-7˚ / 3˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-5˚ / 4˚

Vesti dana »