Pirot

Radnički nema kome da kaže, da je teško i da žele bolje! (Evo nas!!!) Novinari otkazali KZN!

Plus online pre 1 dan
Srpska liga Istok Stadion kraj Nišave Subota, 23.10.2021 13,30 h Pirot: Radnički – Hajduk Veljko Negotin Radničkom nisu potrebni protivnici, ovaj Klub sam sebe pobeđuje. Da li je moguće da nema autoriteta, da interesovanje medija toliko palo, da su… »

Kamera ne miruje! "Međutrg", za desetak dana! “Zamišljena linija” između “Vuka” i parkinga!

Plus online pre 1 dan
Juče sam tokom prepodneva izlazio “u grad” na pola sata. Poslovno, kao direktor Preduzeća!!! U povratku, kada sam direktora napustio i krenuo kao novinar, najpre sam se setio da je ovde 29. septembra, Vladan Vasić, gradonačlelnik grada Pirota, sa… »

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka u Pirotu. Naš Okrug vodeći po broju dobrovoljaca

Plus online pre 1 dan
Od januara 2011.godine ukinuto je obavezno služenje vojnog roka, a od tada se, u skladu sa zakonom sprovodi samo dobrovoljno služenje vojnog roka u našoj zemlji. Od ove godine, usvojene su i odredjene izmene u samom procesu, pa je tim povodom danas… »

U pirotske vrtiće dolazi manji broj dece zbog aktuelne epidemiološke situacije

Danas pre 14 sati
U vrtićima predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ u Pirotu je u poslednjih mesec dana došlo manje dece zbog aktuelne epidemiološke situacije, rekla je danas direktorka te ustanove Olivera Vukovojac. „Zbog bolesti ima i odsutnih među… »

Stara planina se budi – asfalt stigao u selo Rsovci, počela sa radom škola posle skoro dve decenije

Pirotske vesti pre 15 sati
Selo Rsovci, ali i Stara planina uopšte, doživljava preporod, asfaltiranje puta do sela Rsovci je pri samom kraju, kroz selo je već prošao asfalt, a počela je sa radom i škola sa devetoro đaka pa se školsko zvono u ovom prelepom selu čulo posle… »

Saniraće se most u Rsovcima koji vodi ka Pećinskoj crkvi

Pirotske vesti pre 15 sati
Projektna dokumentacija za sanaciju mosta u selu Rsovci, koji vodi ka izuzetno posećenom turističkom biseru Stare planine – Pećinskoj crkvi već je urađena i izdvojeno je preko četiri miliona dinara za njegovu sanaciju, izjavio je danas… »

Visoka stopa oboljevanja od korone, epidemijski talas ne slabi

Pirotske vesti pre 15 sati
Od početka vakcinacije do 21.10.2021. do kraja dana u Pirotskom okrugu vakcinisano je ukupno 36.760 lica, od kojih su 35.344 lica primila dve doze vakcine i 10.643 lica treću dozu (date su 82.393 doze vakcina). Juče je dato 75 prvih, 62 druge i 234… »

Dom kulture u Pirotu – Promocija repoezije Boška Ćirkovića-Škaba

Pirotske vesti pre 14 sati
U utorak, 26. oktobra 2021. godine od 19:00 sati u klubu Doma kulture Pirot održaće se promocija repoezije Boška Ćirkovića-Škaba , osnivača i člana pokreta BEOGARDSKI SINDIKAT pod nazivom „VukJakLiJa“. Ulaz za posetioce je slobodan.… »

Učenici OŠ “8. septembar” donirali voće i povrće Narodnoj kuhinji

Pirotske vesti pre 15 sati
Brojne aktivnosti učenika OŠ “8. septembar”, ovih dana, bile su posvećene zdravoj hrani povodom oktobra – meseca zdrave hrane. Pored ostalog, učenici matične škole i isturenih odeljenja u selima, nastavnici i ostalo osoblje Škole realizovali… »

Ekonomska škola učesnik projekta “Zelene veštine za ekološki svesnu omladinu – obuka za mlade”

Pirotske vesti pre 16 sati
Program Evropske unije Erazmus + odobrio je finansiranje projekta čiji je učesnik i Ekonomska škola Pirot. Naziv projekta je “Zelene veštine za ekološki svesnu omladinu – obuka za mlade.“ Aktivnost projekta obuhvata mobilnost učesnika i… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 12˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
-4˚ / 15˚

Vesti dana »