Pirot

Liga bez briga! Ko se sprda sa rukometašicama Pirota!? Boranke u drugom poluvremenu dale samo DVA gola! Kuda ide ženski…

Plus online pre 2 sata
Prva liga Srbije, Istok 7.kolo Hala Kej Pirot : ŽRK Pirot – ŽRK Bor 2 40:9 (22:7) ŽRK Pirot: Potić Savić , Stojanović 6, Ćirić 5, Sl. Tančić 5, Sm.Tančić ( K ) , An. Jovanović 3, Spasić 5, Tolić, Marija Ilić , Djordjević 6, Grozdanova… »

Tvrđava u ljubičastom povodom Svetskog dana prevremeno rodjene dece

Plus online pre 19 sati
Ove godine, Grad Pirot se pridružuje obeležavanju Svetskog dana prevremeno rodjene dece, 17. novembra koje se organizuje širom sveta. To je jedna od prilika da javnost Srbije sazna više o prevremeno rodjenim bebama i teškoćama sa kojima se susreću… »

Popodne kada je “Oj devojče …” grmelo Dudovom šumom!

Plus online pre 17 sati
Subotica: KK Spartak – KK Pirot 61: 93 ( 13:19, 10:19, 25:26, 13:29) Pirot: Djonlić 11 (2:2) 1 tr. 6 as ind. 16, Mukanović 9 ( 2:2) 1 tr. 5 asist. ind.14, Filipović 25 7 tr. 3.asist. ind. 24, Stefanović, Stanković 5 (2:2) 1tr , Balović, Vasić 5 1… »

U21 sutra u Pirotu, navijači dolaze na trening da podrže “Orliće” pred meč sa Rusijom. Selektor Ilija Stolica o pobedi…

Plus online pre 21 sat
Tekst i foto preuzeti sa sajta Fudbalskog saveza Srbije Link Mlada reprezentacija Srbije (U21) ostvarila je očekivanu pobedu protiv Estonije – 6:0(3:0) i sve misli sada su okrenute meču sa Rusijom (19.11 – 19,00) u kome važnu ulogu može da odigra… »

Humanitarni koncert za lečenje Žane Tošić

Pirotske vesti pre 1 dan
U sredu 27. novembra od 21 sat u Klubu Rolling Wheels MC Pirot biće organizovan humanitarni koncert za lečenje devojčice Žane Tošić iz sela Izvor kod Pirota, koja boluje od cerebralne paralize. Operacija u Ćupriji kod ruskih lekara koja bi bila… »

Rukometašice slavile protiv ekipe Bora 40:9

Pirotske vesti pre 17 sati
Rukometašice Pirota večeras su u hali Kej slavile veoma ubedljivo protiv ekipe Bora 40:9, na poluvremenu 22:7. Ekipa Bora u Pirot je došla sa drugom postavkom pa ubedljiva pobeda Piroćanki nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje. Igračica utakmice… »

Pošumljavanje kod Pirota i Babušnice u nedelju

Južne vesti pre 1 dan
Preko 3.000 sadnica crnog bora biće posađeno na 3 lokacije u Pirotu i Babušnici, kažu u Šumskom gazdinstvu Pirot i pozivaju građane da im se pridruže u akciji u nedelju, 17. novembra. Svi Piroćanci koji žele da pomognu u obnavljanju šuma… »

Novi – stari „S“ market u Pirotu, u većem i opremljenijem prostoru

Plus online pre 1 dan
U Pirotu dobro poznati „S“ market danas je ponovo otvoren u renoviranom, proširenom i bolje opremljenom prostoru na staroj adresi, u Ulici Srpskih vladara 139. Prodajni objekat prostire se na površini od oko 400 kvadrata. Na policama je veliki broj… »

I ušteda energije i zdravija sredina

Danas pre 1 dan
Iskustva u energetskoj efikasnosti zgrada i uvođenju biomase za grejanje četiri škole Na nedavnoj konferenciji „Nedelja obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti“ u Berlinu koju su organizovali nemačko Ministarstvo ekonomije i nemačka… »

Uništavanje ubojnih sredstava na Petlovom bojištu

Plus online pre 2 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za vanredne situacije u Pirotu, obaveštava stanovništvo da će danas 15. novembra u vremenu od 12 do 14 časova na mestu zvanom “Petlovo bojište”, biti izvršeno uništavanje EOR (eksplozivni ostaci… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
11 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 15˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 15˚

Vesti dana »