Pirot

Crveni krst upućuje pomoć za pogođene poplavama

RTV pre 1 sat
DOLJEVAC - Crveni krst Srbije saopštio je da danas i sutra upućuje pomoć za više od 200 porodica na teritorijama opština Doljevac, Žitorađa, Medveđa, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Niš, Bela Palanka i Pirot, koje su pogođene poplavama, vrednu… »

Košarkaši Pirota dočekuju Metalac, izuzetno važna utakmica u nastavku prvenstva

Pirotske vesti pre 1 sat
U nastavku prvenstva Košarkaške lige Srbije košarkaši Pirota sutra od 18 časova dočekuju ekipu Metalca. Dobro poznat protivnik domaćim košarkašima i prema svemu sudeći treba očekivati kvalitetnu i dosta tešku utakmicu. Košarkašima Pirota… »

Crveni krst upućuje pomoć za više od 200 porodica ugroženih poplavama

Politika pre 1 sat
Crveni krst Srbije uputiće danas i sutra pomoć za stanovništvo pogođeno poplavama na teritorijama opština Doljevac, Žitorađa, Medveđa, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Niš, Bela Palanka i Pirot, a pomoć se sastoji od hrane, sredstava za ličnu… »

Korona u Pirotu: Vakcinisano 244 medicinskih radnika, na lečenju 28 pacijenata

Srbija danas pre 1 sat
U pirotskoj bolnici i kovid ambulantama, vakcinisano je 224 medicinara "Fajzer" vakcinom. Prema planu koji je sačinio ZZJZ, narednih dana se nastavlja vakcinacija kojom su obuhvaćeni privatni stomatolozi, ordinacije, kao i ostali medicinari u domovima… »

Crveni krst upućuje pomoć za porodice sa juga ugrožene poplavama

Južne vesti pre 2 sata
Preko 200 porodica sa područja opština Doljevac, Žitorađa, Medveđa, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Niš, Bela Palanka i Pirot, koje su pogođene poplavama, dobiće pakete pomoći koje im je pripremio Crveni krst Srbije. U ova mesta upućena su i… »

Korona jenjava ali treba poštovani mere, u ponedeljak počinju da rade škole

Pirotske vesti pre 2 sata
U domovima zdravlja sa područja okruga vakcinisano je Pfizer-ovom vakcinom već 224 osoba ( zapošljenih u bolnici, domovima zdravlja i Domu za stare u Dimitovgradu). U ZZJZ Pirot je sačinjen Plan vakcinacije za sledeću nedelju, kojim suobuhvaćeni… »

Stradalima od poplava stiže pomoć: Crveni krst šalje sušilice, hranu, sredstva za ličnu higijenu vrednu 1,9 miliona dinara

Blic pre 2 sata
Crveni krst Srbije uputiće danas i sutra pomoć za stanovništvo pogođeno poplavama na teritorijama opština Doljevac, Žitorađa, Medveđa, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Niš, Bela Palanka i Pirot. Kako je saopštio Crveni krst, pomoć ukupne… »

ZZJZ Pirot: Do sada vakcinisano 224 zaposlenih lica u medicinskim ustanovama. Registrovano još 9 novoobolelih na području…

Plus online pre 2 sata
DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 19 15.01.2021.g. PIROTSKI OKRUG U TOKU JE VAKCINACIJA PRITIV COVID-a U domovima zdravlja sa područja okruga vakcinisano je Pfizer-ovom vakcinom već 224 osoba (zapošljenih u bolnici, domovima zdravlja i Domu za stare… »

Toplana Pirot: Produženo grejanje tokom hladnog talasa

Južne vesti pre 2 sata
Zbog najavljenog hladnog talasa i izuzetno niskih spoljnih temperatura JKP "Gradska toplana" Pirot će grejati produženo u narednim danima, saopštili su iz ovog preduzeća. Iz pirotske Toplane napominju da su spremni i da pređu na režim neprekidnog… »

Crveni krst Srbije upućuje pomoć za više od 200 porodica ugroženih poplavama

N1 Info pre 3 sata
Crveni krst Srbije uputiće u petak i subotu pomoć za stanovništvo pogođeno poplavama na teritorijama opština Doljevac, Žitorađa, Medveđa, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Niš, Bela Palanka i Pirot, a pomoć se sastoji od hrane, sredstava za… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2 ˚C
nedelja
Jak sneg
Jak sneg
-15˚ / -6˚
ponedeljak
Moguć slab sneg
Moguć slab sneg
-16˚ / -5˚

Vesti dana »