Pirot - vesti

Spektakl u hali “Kej” – Pirot posle produžetaka pobedio Kolubaru 109-104

Pirotske vesti pre 6 sati
Košarkaši Pirota su večeras u neverovatnom meču posle produžetaka savladali izvanrednu ekipu Kolubare iz Lazarevca rezultatom 109-104. U neverovatnom meču puleni Marka Spasića, iako su igrali bez dva igrača iz startne petorke, uspeli su da savladaju izvanrednu ekipu Kolubare iz Lazarevca, ekipu... »

Mraz zatekao jato roda nedaleko od Pirota

Pirotske vesti pre 16 sati
Jak mraz i hpadno vreme neuobičajeno za rano proleće zatekao je jato roda nedaleko od Pirota. Na fotografiji koju nam je poslao posetilac portala Pirotske vesti vidi se nekoliko roda koje su se na putu ka toplijim krajevima zadesile u našem kraju. Milan Radovanović iz Radi kluba Pirot kazao je... »

Štrajkuje glađu 15 dana: Zaposlite osobe sa invaliditetom

N1 Info pre 1 dan
Zdenko Borošek, predstavnik Organizacije za pomoć osobama sa invaliditetom duže od dve nedelje štrajkuje glađu u Pirotu. Štrajk glađu je lični čin kojim pokušava da ukaže na opšti problem – osobe sa invaliditetom ne mogu da dobiju posao, žive od socijalne pomoći i na teret grada i države umesto da za sebe i državu zarađuju.
Izvor: N1 Denis Stoilković je Mlekarsku školu u Pirotu završio pre 12 godina. Dvanaest godina traži posao, ali stiče i druge kvalifikacije. "Frizer, osnovna informatička obuka, prerađivač mleka, poslastičar...", navodi... »

Hapšenja na jugu Srbije zbog droge, krađa i falsifikovanja

Južne vesti pre 1 dan
U akciji “Aurora” koju je policija sprovela zajedno sa tužilaštvima, uhapšeno je ukupno 270 ljudi, među kojima ima onih koji su osumnjičeni za dilovanje drogom, krađe i falsifikovanje dokumenata iz Niša, Leskovca, Pirota i Prokuplja. Kako su saopštili iz Ministarstva unutrašnjih poslova, u Nišu je... »

BAT donirao vrednu opremu za radno osposobljavanje osoba sa invaliditetom

Pirotske vesti pre 1 dan
Kompanija British American Tobacco (BAT), najveći britanski investitor u Srbiji, na inicijativu Ugovorne okružne privredne komore Pirot (UOPKP), donirao je preduzeću „Piroteks Triko“ koja se bavi integracijom osoba sa invaliditetom u četiri opštine Pirotskog okruga, interaktivnu tablu – iBoard, za... »

Kontrola granica zbog migranata

Danas pre 1 dan
Slovenačka policija poslala je ove nedelje jedanaestu grupu policajaca u Srbiju koji će do 20. aprila zajedno sa kolegama iz Srbije kontrolisati granicu kako bi se sprečio nelegalan prelazak migranata, prenosi Morel.
U Srbiji će u narednih mesec dana biti Miran Horvat iz Uprave policije u Policijskoj upravi Mariboru, Denis Farkaš iz kriminalističke policije sekcije u Direkciji za Murska Sobota, Sašo Acko sektora kriminalističke policije u... »

Košarkaši u subotu dočekuju Kolubaru iz Lazarevca, ekipu koja se grčevito bori za opstanak

Pirotske vesti pre 2 dana
Košarkaši Pirota, nakon poraza u Beogradu protiv ekipe Žarkova, na svom terenu dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca, tim koji se grčevito bori za opstanak. Zbog toga se u hali Kej u subotu očekuje još jedna košarkaška poslastica. Utakmica se igra u subotu od 19:30 u hali “Kej”. Po rečima Marka... »

Dr Krasojević: Pirot treba da bude liderska turistička destinacija

Pirotske vesti pre 2 dana
Pirot je jedan od prvih gradova u Srbiji koji ima Strategiju razvoja turizma do 2022. godine. U sredu su pomenutu studiju usvojili gradski većnici, a sutra će se o njoj izjasniti i odbornici Skupštine grada. Kako je Pirotskim vestima kazao autor te studije dr Branko Krasojević, Pirot ima brojne... »

Lakše do posla u Pirotu

RTS pre 2 dana
RTS: Lakše do posla u Pirotu
Pirot jedan od gradova u Srbiji sa najvećim rastom zaposlenosti. U poslednje dve godine posao je dobilo 1300 osoba, najviše u tekstilnoj, gumarskoj i građevinskoj industriji.
Fondacija za razvoj ekonomske nauke objavila je rezultate istraživanja na osnovu kojih je Pirot jedan od gradova u Srbiji sa najvećim rastom zaposlenosti. Posao je, u poslednje dve godine, dobilo 1300 osoba. Najviše radnika... »

Zima se ne predaje u Pirotu

Pirotske vesti pre 2 dana
Sneg koji neprestano pada od noćas u Pirotu nije napravio veće probleme u saobraćaju, s obzirom da su sve ekipe Komunalca na terenu od noćas. Sneg će padati celog dana a prvi topli dani očekuju nas naredne... »

©2018 Netmark d.o.o.