Požarevac

Dramaturškinja Ana Vučićević osvojila prvu nagradu za dramu “Sloboda – Čačak“

Morava info pre 9 dana
ČAČAK – Ovogodišnji pobednik književnog konkursa za najbolju dramu na Danima Slobodana Stojanovića, koji se već dvanaest godina održavaju u Narodnoj biblioteci Požarevac, je Ana Vučićević (22) iz Čačka, koja je upravo diplomirala na katedri… »

Požarevljanin vozio pod dejstvom amfetamina i metamfetamina

Nova pre 9 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, Policijske stanice u Malom Crniću, isključili su iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg muškarca iz Požarevca, koji je vozio pod dejstvom amfetamina i metamfetamina. Policija je prilikom… »

Pobedila "Sloboda Čačak" : Na ovogodišnjem Konkursu za dramski tekst na Danima Slobodana Stojanovića najbolja drama Ane…

Večernje novosti pre 9 dana
Narodna biblioteka Požarevac NJena drama "Sloboda - Čačak" (pod šifrom "Pilot San") proglašena je najboljom među četrnaest prispelih radova na konkurs. Žiri (predsednik Dragana Bošković, teatrolog, Vukica Strugar, novinarka i Miško Milojević… »

Ove srpske lepotice su udate za sportiste milionere: Jedna je u Indiji ostvarila bolivudski san, plivaju u luksuzu i parama…

Kurir pre 9 dana
Mnoge od njih su se odselile iz Srbije i nastavile da žive luksuznim životom u inostranstvu. U sportskom svetu veliki je broj Srpkinja koje su se udale za svetski poznate sportiste i otisnule se u razne delove sveta. Sada žive bezbrižnim životom u… »

Ponovo gori „Jeremijino polje“: Još jedan požar na deponiji, vatrogasci na terenu

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: GO Požarevac Ovo je treći veći požar na gradskoj deponiji za poslednjih pet meseci. Prvi je izbio početkom jula i zbog njega je u tom delu grada proglašena vanredna situacija, a naredni je bio početkom septembra i gašen je više dana… »

Radovi na elektromreži: Isključenja struje u četvrtak i petak

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: D. N. U četvrtak od 8 do 13.30 struju neće imati Barič i Bikinje, od 8 do 15 Tribrode, Braničevo i Ponikve, a od 9 do 13 Ulica Uroša Predića u Požarevcu. Narednog dana, od 8 do 13.30 bez struje će ostati Biskuplje, Đurakovo-Popovac i… »

Stanje na putevima: Oprez u saobraćaju zbog kiše, vetra i radova

Glas Zaječara pre 9 dana
Vozače danas očekuju nepovoljni uslovi u saobraćaju, uz kišu mestimično, mokre kolovoze, slabiju vidljivost i jak vetar u košavskom području i na jugu Banata, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). AMSS je upozorio na moguće odrone na… »

Industrija za preradu Majdanpek u stečaju prodata za 185 mil. Rsd

BizLife pre 10 dana
Početna cena Industrije za preradu Majdanpek na javnom nadmetanju bila je 129,7 miliona dinara. Vlasnik i direktor Karnaka je Dejan Popović, a pretežna delatnost te firme su prema podacima APR “ostali nepomenuti građevinski poslovi”… »

Požarevac bez struje: Isključenje električne energije u 31 naselju

Večernje novosti pre 10 dana
Foto Z. Jovanović Od 8 do 12 sati bez struje će biti: Starčevo, Aleksandrovac, Mirijevo, Oreovica ,Simićevo, Točka, Tićevac, Svinjarevo, Polatna, Sibnica, Orljevo i Veliki Popovac. Od 8 do 12 struju neće imati: Batuša, Veliko Selo, Vrbnica… »

Beogradski Karnak kupio zlataru Majdanpek

Ekapija pre 10 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je danas da je beogradsko preduzeće Karnak Plus Construction kupio za 185 miliona dinara Industriju za preradu Majdanpek d.o.o. u stečaju. Početna cena Industrije za preradu Majdanpek na javnom… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Sipeća kiša
Sipeća kiša
8 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 16˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
6˚ / 19˚

Vesti dana »