Požarevac

Rekonstrukcija i dogradnja Doma učenika Poljoprivredne škole u Požarevcu

Danas pre 9 dana
U okviru projekta “Obrazovanje za socijalnu inkluziju” Poljoprivredna škola “Sonja Marinković u Požarevcu, sa Domom učenika, ratarskim dobrom, stočarskim objektima i pogonima gde đaci proizvode organske namirnice, spada među najuspešnije… »

Oprez zbog magle i poledice: Iz Puteva Srbije apeluju na vozače - niged bez zimske opreme!

Večernje novosti pre 9 dana
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima, saopštili su večeras "Putevi Srbije". Na putnim… »

Oprez zbog magle i poledice, obavezna zimska oprema

B92 pre 8 dana
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, saopštili su večeras "Putevi Srbije". Posebno treba obratiti pažnju na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na… »

Oprez na putevima zbog magle i poledice, bez ove stvari ne palite kola

Alo pre 9 dana
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima, saopštili su večeras "Putevi Srbije". Na putnim… »

Putevi Srbije: Oprez zbog magle i poledice, obavezna zimska oprema

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima, saopštili su večeras "Putevi Srbije"… »

Od posledica korone preminulo još dvoje lekara: Suprug doktorke Vere izgubio borbu sa kovidom na dan njene sahrane

Kurir pre 9 dana
Javnost je danas saznala za smrt još dvoje doktora od posledica korona virusa. Sindikat lekara i farmaceuta Srbije objavio je na svom nalogu na Fejsbuku da su od posledica korona virusa preminuli neuropsihijatar u penziji iz Požarevca Stanko Đurov i… »

Još dvoje lekara preminulo od posledica virusa korona

Radio 021 pre 9 dana
Dr Stanko Đurov, neuropsihijatar u penziji iz Požarevca, i dr Vera Vučićević, spec. interne medicine - kardiolog u penziji iz Gornjeg Milanovca. preminuli su od posledica korona virusa. Ovu informaciju saopštio je Sindikat lekara i farmaceuta Srbije… »

Još dvoje lekara u Srbiji preminulo od posledica korona virusa

Blic pre 9 dana
Još dvoje lekara u Srbiji preminulo je od posledica korona virusa. U pitanju su dr Stanko Đurov, neuropsihijatar u penziji iz Požarevca, i dr Vera Vučićević, spec. interne medicine - kardiolog u penziji iz Gornjeg Milanovca. Informaciju o smrti… »

Preminulo još dvoje lekara u Srbiji: Napustili su nas dr Stanko Đurov i dr Vera Vučićević

Večernje novosti pre 9 dana
JOŠ dvoje lekara u Srbiji preminulo je od posledica korona virusa. U pitanju su dr Stanko Đurov, neuropsihijatar u penziji iz Požarevca, i dr Vera Vučićević, spec. interne medicine - kardiolog u penziji iz Gornjeg Milanovca. Informaciju o smrti… »

Još dvoje lekara preminulo od posledica koronavirusa!

Alo pre 9 dana
Informaciju o smrti saopštili su iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije na Fejsbuk stranici. Još dvoje lekara u Srbiji preminulo je od posledica korona virusa. U pitanju su dr Stanko Đurov, neuropsihijatar u penziji iz Požarevca, i dr Vera… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
2 ˚C
sreda
Moguć slab sneg
Moguć slab sneg
-2˚ / 3˚
četvrtak
Oblačno
Oblačno
-1˚ / 3˚

Vesti dana »