Požarevac

Stanje na putevima: Otežani uslovi u saobraćaju zbog kiše i vetra

Glas Zaječara pre 8 dana
Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju nepovoljni uslovi u saobraćaju, uz mokre kolovoze, maglu, smanjenu vidljivost i jake udare vetra u košavskom području, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Zbog jakog vetra poseban oprez i smanjena… »

Opet gužve na granici: Teretna vozila čekaju tri sata na Batrovcima, Gradini i Šidu

Blic pre 9 dana
Saobraćaj je umerenog intenziteta, padavina trenutno nema međutim promena vremena koja se očekuje u većini krajeva Srbije doneće prave jesenje uslove vožnje, poručuje Automotosavez Srbije u izveštaju o stanju na putevima i prelazima. AMS S… »

Teretna vozila čekaju tri sata na Batrovcima, Gradini i Šidu

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Saobraćaj je umerenog intenziteta, padavina trenutno nema međutim promena vremena koja se očekuje u većini krajeva Srbije doneće prave jesenje uslove vožnje, poručuje Automotosavez Srbije u izveštaju o stanju na putevima i prelazima. AMSS… »

Ništa se ne menja na granicama - teretna vozila čekaju i do tri sata: Stanje na putevima i prelazima širom Srbije

Srbija danas pre 9 dana
Do 9. oktobra u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalnih linija na kolovozu od petlje Beška do petlje Sirig. Saobraćaj je umerenog intenziteta, padavina trenutno nema međutim promena vremena koja se očekuje u… »

"Zemunski klan" još služi kazne za najteže zločine

Politika pre 10 dana
Hapšenja Slađana Konstantinovića aktuelizovalo pitanje o ubicama premijera Zorana Đinđića. Kapetan Dragan traži oslobađanje Zvezdana Jovanovića, što je izazvalo osude i kontroverze. Posle hapšenja i pritvaranja Slađana Konstantinovića… »

Magnet za žene Počelo suđenje najtraženijem hrvatskom beguncu kome je srpska policija stala na put

Alo pre 9 dana
Bojan Dragičević je izveden pred Viši sud u Požarevcu pod optužbom da je u maju 2012. s trojicom ortaka opljačkao zlataru i odneo 4,2 kilograma nakita vrednog 14,1 milion dinara. Kik-bokser s ispoliranim zubima i zavodničkim osmehom Bojan… »

"Majstori, majstori" u KC Požarevac: U četvrtak besplatna predstava

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: CK Požarevac Ovaj komad režirao je Vladislav Velkovski, a igraju glumci gradskog Amaterskog pozorišta "Milivoje Živanović". Predstava se igra u velikoj sali, od 20 sati, uz besplatan ulaz. Zbog epidemiološke situacije, u salu može ući samo… »

Zlatara Majdanpek prodata za 1,6 miliona evra

Bonitet pre 9 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je da je beogradska firma Karnak Plus Construction kupila Industriju za preradu Majdanpek d.o.o. u stečaju za 185.000.000 dinara (nešto manje od 1,6 miliona evra). Početna cena Industrije za… »

Vozio pod dejstvom droge: Policija privela muškarca iz Požarevca - narkotici pronađeni i u autu

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: D. N. Prilikom kontrole policija je zaustavila vozača „fijat stila“ i droga-testom utvrdila prisustvo narkotika, a potom u njegovoj garderobi pronašla dva paketića sa prahom nalik na amfetamin, manju količinu marihuane i tablete sa liste… »

Dečija nedelja u Požarevcu: Na Starom korzou otvorena izložba radova mališana iz vrtića

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: D. N. Dečji radovi postavljeni su na nakoliko panoa ispred Galerije savremene umetnosti, uz navedeno ime vrtića kojima pripadaju mali umetnici. Osim izložbe, priređen je i maskenbal, dok su prolaznicima podeljeni tekstovi Konvencije o dečjim… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Sipeća kiša
Sipeća kiša
8 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 16˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
6˚ / 19˚

Vesti dana »