Požarevac

NVO: Roditeljima iz Petrovca na Mlavi mora da se dozvoli preuzimanje mrtve bebe

Telegraf pre 11 dana
Iz Beogradskog centara za ljudska prava kažu da je posebno problematično to što su iz uprave bolnice rekli da se beba tretira kao medicinski otpad. Inicijativu za inspekcijski nadzor nad Opštom bolnicom u Požarevcu, kako bi se utvrdilo da li je bilo… »

Devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO

B92 pre 12 dana
Šesnaestogodišnja devojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu. "Devojčica je upravo pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu", piše na nalogu na… »

Devojčica iz Obrenovca pronađena u Požarevcu

Sputnik pre 12 dana
Šesnaestogodišnja devojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak u jutarnjim satima na putu ka školi — pronađena je u Požarevcu. „Devojčica je upravo pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu“, piše na… »

Pronađena nestala devojčica Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca

Alo pre 12 dana
Telefon joj je lociran juče oko 17.30 u Požarevcu. Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca nestala je u ponedeljak ujutro na putu ka školi. Na sebi je imala zelenu jaknu, farmerke i crne čizme. Obustava rada u školama i vrtićima po Srbiji 16.01.2020… »

Tužilaštvo traži da se uradi ponovna obdukcija mrtvorođenčeta

Alo pre 12 dana
Više javno tužilaštvo u Požarevcu naložilo je kolegama iz Osnovnog tužilaštva u Petrovcu na Mlavi da zatraže reobdukciju tela mrtvorođene bebe iz Ranovca, koja će se obaviti na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Kako prenose mediji… »

Sahrane u Srbiji više neće biti iste: Pokojnici bez zlata u grob!

Srbija danas pre 12 dana
Ukoliko porodice preminulih ne budu poštovale ovu odluku, dragocenosti će pre ukopa ukloniti nadležni iz JKP "Komunalne službe". Pljačkaše grobova na području Požarevca, osim već postavljenih nadzornih kamera, dodatno će obeshrabriti i Odluka… »

Pronađena devojčica Andrea (16) iz Obrenovca! Evo u kakvom je stanju!

Srbija danas pre 12 dana
Krenula u školu i nestao joj svaki trag. Andrea S. (16) iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak ujutro na putu ka školi pronađena je večeras. Prema nezvaničnim informacijama, telefon joj je lociran juče oko 17.30 u Požarevcu. Devojčica je živa… »

Oglasila se majka nestale Andree (16) iz Obrenovca: Evo šta je rekla o nestanku ćerke

Srbija danas pre 12 dana
Majka devojčice Andree S. (16) potvrdila je za portal SrbijaDanas.com da je njihova ćerka pronađena. - Srećom pronađena je. Ne znam detalje. Surug je trenutno u Požarevcu. Sve je u redu sa njom. Hvala Bogu pa je brzo nađena – rekla je kratko… »

MUP: Pronadjena nestala devojčica iz Obrenovca

Radio sto plus pre 12 dana
Policija u Požarevcu pronašla su 16-ogodišnju devojčicu iz Obrenovca za kojom je bila pokrenuta potraga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Devojčica, čiji je nestanak prijavljen juče policiji u Beogradu, pronadjena je… »

Upoznala muškaraca preko društvenih mreža, pa otišla kod njega? Detalji nestanka Andree S, evo gde su je pronašli!

Srbija danas pre 12 dana
Trenutno daje izjavu u policiji. Andrea S. stara 16 godina iz Obrenovca pronađena je u selu Batovac kod Požarevca. Navodno, devojčica je iz Obrenovca otišla u selo Batovac, kod 27-godišnjeg muškarca koga je upoznala preko društvenih mreža… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
3 ˚C
ponedeljak
Slaba kiša
Slaba kiša
5˚ / 6˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 10˚

Vesti dana »