Požarevac

U Braničevu i Podunavlju još 189 novih slučajeva korone

Danas pre 3 dana
Popodnevni izveštaj ZZJZ Požarevac Nakon rezimiranja današnjeg stanja epidemije u 13 časova, prema dugom, popodnevnom izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, do 16 časova registrovano je još 189 slučajeva korona virusa na teritoriji… »

Epidemija u Braničevskom okrugu: Kovidom zaražene još 194 osobe

Večernje novosti pre 3 dana
PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Braničevskom okrugu u poslednja 24 sata registrovane su još 142 osobe zaražene Kovidom 19. Od toga, u Požarevcu ih je 84, u Velikom Gradištu 34, u Petrovcu na Mlavi 21, u Malom Crniću 16, u… »

Krivična prijava zbog droge i oružja

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Pripadnici MUP-a u Žabarima, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (34) iz okoline Žabara, zbog sumnje na neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje… »

U Podunavlju još 192 novozaražena, u Braničevu 52 slučaja

Danas pre 3 dana
Poludnevni izveštaj Zavoda za javno zdravlje Požarevac Prema današnjem, poludnevnom izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji pokriva Braničevski i Podunavski okrug, na ovom području je do 13 časova registrovano još 244 slučaja korona… »

Požarevačka Smotra dramskih amatera onlajn od 1. decembra

Danas pre 3 dana
Tradicionalna, 13. po redu, Smotra dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja „Živka Matić“ u Požarevcu, posvećena popularnoj glumici rođenoj u ovom gradu, usled napovoljne epidemijske situacije biće održana online od 1. decembra. Naime, svake… »

Žabari: Držao drogu, oružje i municiju u kući

Nova pre 3 dana
Policajci u Žabarima, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (34) iz okoline Žabara, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja… »

Požarevac dobija novogodišnju jelku i dekorativnu rasvetu

Danas pre 3 dana
Turistička organizacija Požarevca raspisala je tender za nabavku novogodišnje dekorativne rasvete sa jelkom kao i njihovu montažu. Grad Požarevac spreman je da za novu dekorativnu rasvetu sa jelkom izdvoji iz budžeta oko 6,5 miliona dinara sa… »

U stanu krio drogu, pištolj i municiju: Krivična prijava protiv muškarca iz okoline Žabara

Večernje novosti pre 3 dana
PROTIV muškarca iz okoline Žabara, starog 34 godine, policija će podneti krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »

Lažni "stručnjaci za rezultate na utakmicama" obećavali dobitak od 9.000 evra, pa mu uzeli brdo para

Telegraf pre 3 dana
Rekli su da će mu taj novac biti isplaćen nakon što uplati još 378.536 dinara na ime navodnih poreza i provizije, što je oštećeni i učinio. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom… »

Toplomer pre plaćanja struje: Obezbeđenje na ulaznim vratima požarevačkog EPS-a kontroliše telesnu temperaturu građana

Večernje novosti pre 3 dana
U ELEKTRODISTRIBUCIJI u Požarevcu uvedeno je obavezno merenje temperature za građane koji ulaze u šalter-salu da plate račune ili da ulože reklamaciju. Njih na ulazu dočekuje pripadnik obezbeđenja, koji meri temperaturu beskontaktnim toplomerom i… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1 ˚C
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
0˚ / 4˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 5˚

Vesti dana »