Požarevac

Kao da je juče bilo, vidiš dete u kovčegu, grliš ga, a on hladan Kao beton: 2 godine od ubistva studenta Miloša, porodica…

Kurir pre 1 dan
Goran Mileusnić vraća film na 27. januar 2019. godine kada je u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubijen njegov sin Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka. Za ubistvo studenta optužen je Neđeljko Đurović (31) iz Požarevca, kojem se sudi od… »

"Te slike, kada vidite svoje dete u kovčegu..." Dve godine nakon ubistva studenta Miloša njegova porodica ne može da…

Blic pre 1 dan
"Isto kao da se juče desilo... Te slike, kada znate da sahranjujete svoje dete i kad ga vidite u kovčegu, to će mi zauvek biti u glavi. A vreme... Kao da stoji." Ovim rečima, dve godine nakon stravičnog zločina govori Goran Mileusnić, otac Miloša… »

Poziv Crvenog krsta: Akcija davanja krvi u Kostolcu

Večernje novosti pre 1 dan
CRVENI krst Požarevca u sredu, 27. januara, organizuje još jednu zimsku akciju davanja krvi, ovog puta u Kostolcu. Akcija će se održati od 8 do 11.30, u specijalnom autobusu – transfuziomobilu, koji će biti parkiran ispred Centra za kulturu. Iz… »

U Braničevskom i Podunavskom okrugu 81 novozaraženi za dva dana

Danas pre 1 dan
Prema aktuelnim podacima Regionalnog zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, u nedelju i ponedeljak na području Braničevskog okruga i Podunavskog okruga koje pokriva ova ustanova, registrovana je 81 osoba novozaražena virusom korona. U Braničevskom… »

Korona u Požarevcu: Na lečenju 81 lice, sedam je na respiratoru

Večernje novosti pre 1 dan
U KOVID bolnici u Požarevcu na lečenju se nalazi 81 pacijent sa simptomima virusa korona i svi su iz Braničevskog okruga. Trenutno je zauzeto sedam respiratora, četiri pacijenta su intubirana, a tri su na neinvazivnoj ventilaciji. - Trenutno je… »

Povodom Dana Svetog Save: Humanitarni paketi za najugroženije u Požarevcu

Večernje novosti pre 2 dana
POVODOM predstojećeg Dana Svetog Save, članice Kola srpskih sestara Požarevac obradovale su poklonima svoje najugroženije sugrađane. Humanitarni paketi podeljeni su siromašnim porodicama sa troje i više dece i socijalno ugroženim starim i bolesnim… »

Prijem u Požarevcu i zrenjaninu Bursać i Salapura: Ženski sport popravlja ugled Srbije u celom svetu!

Kurir pre 2 dana
Narodni poslanik Boris Bursać izjavio je da ženski sport ima ogroman značaj i u velikoj meri popravlja ugled Srbije kako u Evropi tako i u celom svetu. "Svesni smo da gotovo nema bitnih sportskih aktivnosti, organizacija, manifestacija, prvenstava… »

Miomir Korać: Zašto Viminacijum danas nije naseljen, šta on to krije

RTS pre 2 dana
Krajem prošle godine objavljena je monografija „Viminacijum grad i legijski vojni logor“ na engleskom, sa rezimeima na nemačkom, francuskom, italijanskom, španskom i srpskom jeziku. Autor knjige je dr Miomir Korać, svetski cenjeni arheolog i… »

Zaražene još 24 osobe: Korona u Braničevskom okrugu

Večernje novosti pre 2 dana
PREMA najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje, na području Braničevskog okruga registrovane su još 24 osobe zaražene Kovidom 19. U Požarevcu je obolelo još devet osoba, u Petrovcu na Mlavi šest, u Velikom Gradištu i Žabarima po četiri i u… »

Četnici na đavoljem ostrvu: Dobrovoljci spremni da se žrtvuju predstavljali su strah i trepet za vojsku Franca Josifa

Večernje novosti pre 2 dana
AVIJACIJA na Banjici je potpuno francuska. Ima ipak malo jezgro srpske avijacije, sada u Požarevcu, ali njih dve će se stopiti tek kasnije na Solunskom frontu. Šef francuske avijatičke misije je major Vitra, vatren prijatelj Srbije, koji će takođe… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
0 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-5˚ / 4˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 7˚

Vesti dana »