Požarevac

Sahrane u Srbiji više neće biti iste

Alo pre 8 dana
Zlato i dragoceni metali nađeni prilikom sahranjivanja umrlog ili ekshumacije posmrtnih ostataka biće predati naslednicima. Pljačkaše grobova na području Požarevca, osim već postavljenih nadzornih kamera, dodatno će obeshrabriti i Odluka… »

Požarevačka policija našla nestalu devojčicu iz Obrenovca

Danas pre 8 dana
Požarevačka policija našla je danas šesnaestogodišnju devojčicu čiji je nestanak juče prijavljen u Beogradu, saopštio je MUP Srbije. Devojčica je, nepovređena, nađena u selu Batovac kod Požarevca, objavio je MUP, ne navodeći više podataka o… »

NVO: Roditeljima iz Petrovca na Mlavi mora da se dozvoli preuzimanje mrtve bebe

Telegraf pre 7 dana
Iz Beogradskog centara za ljudska prava kažu da je posebno problematično to što su iz uprave bolnice rekli da se beba tretira kao medicinski otpad. Inicijativu za inspekcijski nadzor nad Opštom bolnicom u Požarevcu, kako bi se utvrdilo da li je bilo… »

Devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO

B92 pre 8 dana
Šesnaestogodišnja devojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu. "Devojčica je upravo pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu", piše na nalogu na… »

Pronađena Andrea (16) iz Obrenovca

Večernje novosti pre 8 dana
Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak ujutro na putu ka školi pronađena je večeras. Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak ujutro na putu ka školi pronađena je večeras. "Policija u Požarevcu… »

Pronađena nestala devojčica Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca

Alo pre 9 dana
Telefon joj je lociran juče oko 17.30 u Požarevcu. Andrea Stojanović (16) iz Obrenovca nestala je u ponedeljak ujutro na putu ka školi. Na sebi je imala zelenu jaknu, farmerke i crne čizme. Obustava rada u školama i vrtićima po Srbiji 16.01.2020… »

Tužilaštvo traži da se uradi ponovna obdukcija mrtvorođenčeta

Alo pre 9 dana
Više javno tužilaštvo u Požarevcu naložilo je kolegama iz Osnovnog tužilaštva u Petrovcu na Mlavi da zatraže reobdukciju tela mrtvorođene bebe iz Ranovca, koja će se obaviti na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Kako prenose mediji… »

Sahrane u Srbiji više neće biti iste: Pokojnici bez zlata u grob!

Srbija danas pre 9 dana
Ukoliko porodice preminulih ne budu poštovale ovu odluku, dragocenosti će pre ukopa ukloniti nadležni iz JKP "Komunalne službe". Pljačkaše grobova na području Požarevca, osim već postavljenih nadzornih kamera, dodatno će obeshrabriti i Odluka… »

Pronađena devojčica Andrea (16) iz Obrenovca! Evo u kakvom je stanju!

Srbija danas pre 9 dana
Krenula u školu i nestao joj svaki trag. Andrea S. (16) iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak ujutro na putu ka školi pronađena je večeras. Prema nezvaničnim informacijama, telefon joj je lociran juče oko 17.30 u Požarevcu. Devojčica je živa… »

Oglasila se majka nestale Andree (16) iz Obrenovca: Evo šta je rekla o nestanku ćerke

Srbija danas pre 9 dana
Majka devojčice Andree S. (16) potvrdila je za portal SrbijaDanas.com da je njihova ćerka pronađena. - Srećom pronađena je. Ne znam detalje. Surug je trenutno u Požarevcu. Sve je u redu sa njom. Hvala Bogu pa je brzo nađena – rekla je kratko… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 3˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 6˚

Vesti dana »