Požarevac

Fizički napali čoveka u dvorištu? Policija uhapsila trojicu osumnjičenih zbog nasilničkog ponašanja

Večernje novosti pre 6 dana
POLICIJA je uhapsila P.M. (27) i N.M (22) iz okoline Žabara, kao i N.S. (19) iz okoline Lipljana, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se, da su oni 19. januara, u okolini Žabara, u popodnevnim… »

Trostruko hapšenje u Žabarima: Upali čoveku u dvorište pa ga napali

Kurir pre 6 dana
POŽAREVAC - Pripadnici MUP u Žabarima uhapsili su P. M. (27) i N. M (22) iz okoline tog mesta, kao i N.S. (19) iz okoline Lipljana, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je danas MUP. Sumnja se da su oni juče u… »

Završena regulacija vodotokova drugog reda u opštini Lučani

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Lučani - Pre desetak dana je kompletno završena regulacija vodotokova drugog reda na teritoriji opštine Lučani koja je trajala od aprila meseca prošle godine. Čitava investicija je realizovana uz pomoć Kancelarije za javna ulaganja, a vrednost… »

Pretukli muškarca i naneli mu lake telesne povrede

Nova pre 6 dana
Policajci MUP - a u Žabarima uhapsili su P. M. (27) i N. M (22) iz okoline tog mesta, kao i N.S. (19) iz okoline Lipljana, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je danas MUP. Sumnja se da su oni juče u popodnevnim… »

Uhapšena trojica mladića u Žabarima zbog nasilja

B92 pre 6 dana
Pripadnici MUP - a u Žabarima uhapsili su P. M. (27) i N. M (22) iz okoline tog mesta, kao i N.S. (19) iz okoline Lipljana. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je danas MUP. Sumnja se da su oni juče u… »

Muškarci uhapšeni zbog nasilja

Alo pre 6 dana
Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja. Pripadnici MUP - a u Žabarima uhapsili su P. M. (27) i N. M (22) iz okoline tog mesta, kao i N.S. (19) iz okoline Lipljana, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je danas MUP… »

Požarevljanin (30) u stanu uzgajao marihuanu

Nova pre 6 dana
Policija u Požarevcu pronašla je improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane u stanu tridesetogodišnjeg muškarca. Policija je pronašla tri saksije sa stabljikama indijske konoplje, visine od 44 do 95 centimetra, kao i opremu za uzgoj –… »

Veliko interesovanje: Kako je protekao prvi dan masovne vakcinacije u našoj zemlji?

Srbija danas pre 6 dana
Ceo proces traje osam minuta, uz 15-minutno čekanje. Danas je u Srbiji počela masovna vakcinacija na 300 punktova u gotovo svim većim gradovima. Građani mogu telefonom ili elektronski da se prijave koju žele od tri vakcine: "Fajzera" i "Bionteka"… »

Kako je protekao prvi dan masovne vakcinacije u Srbiji

RTS pre 6 dana
Danas je u Srbiji počela masovna vakcinacija na 300 punktova u gotovo svim većim gradovima. Građani mogu telefonom ili elektronski da se prijave koju žele od tri vakcine: "Fajzera" i "Bionteka", rusku "sputnjik" ili kinesku "Sinofarmovu". Među prvima… »

Portret jedne epohe: Izložba o arhitekti Nikoli Nestoroviću (1868 – 1957)

Večernje novosti pre 6 dana
U SARADNjI sa Zavodom za zaštitu spomenika grada Beograda, u petak (22. januara) u UK Stari grad biće otvorena izložba "Nikola Nestorović – Portret jedne epohe". Arhitekta Nestorović (1868, Požarevac - 1957, Beograd). bio je jedan od… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
1˚ / 4˚
sreda
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-1˚ / 3˚

Vesti dana »