Požarevac

Tek rođena beba nađena kraj puta kod Kučeva; "Dete je stabilno"

B92 pre 1 dan
Novorođenče, staro nekoliko dana, pronađeno je pored puta u selu Ceremošnja kod Kučeva, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u u Požarevcu. Beba je pronađena pored puta u pletenoj korpi. Pronašao ju je jedan meštanin, koji je odmah obavestio policiju… »

"Nisam ubio Miloša": Neđeljko Đurović porekao krivicu na pripremnom ročištu

Večernje novosti pre 2 dana
Na pripremnom ročištu za ubistvo studenta Miloša Mileusnića iz Čačka prošle godine, optuženi Neđeljko Đurović iz Požarevca izjasnio se da nije kriv, a njegovi advokati da su dokazi protiv njega nezakoniti. Neđeljko Đurović iz Požarevca… »

Na današnji dan, 21. januar

B92 pre 2 dana
1793 - Na giljotini je pogubljen francuski kralj Luj XVI (Louis). Revolucionarni Konvent svrgnuo ga je s prestola u septembru 1792, a potom je osuđen na smrt zbog veleizdaje. 1861 - Rođen je srpski vajar Đorđe Jovanović, član Srpske kraljevske… »

Suđenje ubici s fejsbuka! Očajni otac studenta: Kao da mi je ubio psa, a ne sina! Ne kaje se!

Kurir pre 2 dana
Potresen: Goran Mileusnić, otac Miloša Mileusnića, koga je nasmrt izbo Neđeljko Đurović, kaže da je drhtao jer je na dva metra od njega sedeo mladić koji mu je usmrtio naslednika. Osećam se grozno, jadno i bedno! Drhtao sam ceo, jer je na dva… »

Ova lepotica nije želela da priča o razodu od Srbina iz najmoćnije porodice: Sada je gotovo neprepoznatljiva!

Alo pre 2 dana
Razvela se i život joj se preokrenuo. U pitanju je Tamara Nikolić koja je bila u braku sa Simonom de Karićem od kojeg se razvela 2018. godine. Oni su o razvodu ćutali mesecima. Porodila se Seka Aleksić! Pevačica donela odluku da novorođenčetu ne… »

"Zločinac se ne kaje, kao psa da je ubio, a ne mog sina" Otac ubijenog Miloša oči u oči sa ubicom deteta

Srbija danas pre 1 dan
Neđeljko Đurović je kobnog 27. januara rano ujutru, u ulici Dimitrija Tucovića nasmrt izbo Miloša Mileusnića ispred njegove zgrade. -Osećam se grozno, jadno i bedno! Drhtao sam ceo, jer je na dva metra od mene sedeo čovek koji mi je ubio sina… »

Poznato u kakvom je stanju beba koja je pronađena na hladnoći, pored puta kod Kučeva

Telegraf pre 2 dana
Dete je pronašao meštanin koji je odmah obavestio policiju. U Opštu bolnicu u Požarevcu dopremljena je beba koja je, prema podacima policije, jutros pronađena u okolini Kučeva. Nakon prvih pregleda ustanovljeno je da je muškog pola, rođena u… »

Neđeljko Đurović na prvom ročištu: Nisam ubio Miloša Mileusnića

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Neđeljko Đurović iz Požarevca danas je na pripremnom ročištu u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio studenta Miloša Mileusnića iz Čačka u januaru prošle godine u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Đurović je rekao da ne… »

Lepotica iz Požarevca razvela se od moćnog Srbina, mesecima je ćutala o životnom porazu, a danas - neprepoznatljiva

Blic pre 2 dana
Bila je sa čovekom koji dolazi iz najmoćnije porodice, a onda se razvela i život joj se preokrenuo. U pitanju je Tamara Nikolić koja je bila u braku sa Simonom de Karićem od kojeg se razvela 2018. godine. Oni su o razvodu ćutali mesecima… »

Počinje suđenje za ubistvo Čačanina Miloša Mileusnića

Morava info pre 3 dana
ČAČAK – U Višem sudu u Beogradu u utorak će biti održano pripremno ročište Neđeljku Đuroviću (27) iz Požarevca koji se tereti za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića. Mileusnić (24) je ubijen 27. januara prošle godine u… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 3˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 6˚

Vesti dana »