Požarevac

Otvorena izložba „Srbija u Velikom ratu 1914-1918“ u Parizu

Danas pre 10 sati
Izložba “Srbija u Velikom ratu 1914-1918” otvorena je sinoć u Kulturnom centru Srbije u Parizu, u prestonici Francuske, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Izložbu su organizovali Vojni arhiv i Vojni muzej Ministarstva odbrane Srbije, Istorijski… »

Izložba „Srbija u Velikom ratu” otvorena u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Politika pre 8 sati
Izložba „Srbija u Velikom ratu 1914-1918” otvorena je u Kulturnom centru Srbije u Parizu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane. U saopštenju se navodi da su izložbu, koja je sinoć otvorena, organizovali Vojni arhiv i Vojni muzej Ministarstva… »

Požarevac: U vrtić smešteno 20 „prekobrojnih“ mališana

Večernje novosti pre 8 sati
Kapacitet vrtića „Duško Radović“, sagrađenog 2015. godine, povećan prenamenom prostorije koja je ranije služila kao kancelarija. POŽAREVAC – U dečji vrtić „Duško Radović“ u Požarevcu primljeno je još 20 mališana koji su prilikom… »

Mališani iz Požarevca uživala u Beogradu: Priželjkivali smo pobedu Partizana, idemo dalje

Večernje novosti pre 1 dan
Priželjkivali smo da bude 2:0 za Partizan ili 2:1, ali ni ovako nije loše, idemo dalje – rekla nam je grupa malih navijača iz OŠ „Dositej Obradović“. POŽAREVAC – Posle utakmice između Partizana i holandskog Alkmara, mali navijači vratili… »

Dolijao kradljivac bicikala

Večernje novosti pre 2 dana
Osumnjičenog je policija zatekla na ulici sa jednim ukradenim biciklom, dok je 26 pronađeno kod dvojice Požarevljana kojima ih je on prodavao. POŽAREVAC – Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, požarevačka policija podneće krivičnu prijavu… »

Akcija Crvenog krsta: Pokloni za 145 ugroženih đaka

Večernje novosti pre 2 dana
Deci korisnika Narodne kuhinje uručeni rančevi i pribor za školu, u okviru projekta „Nije pomoć dati nego osnažiti“. POŽAREVAC – U prostorijama Crvenog krsta u Požarevcu uručeni su pokloni za 145 učenika čiji su roditelji korisnici Narodne… »

Uslovi za slobodu

Danas pre 3 dana
Vučićevu vlast mnogi upoređuju sa Miloševićem u nastojanju da joj vide kraj, ili da ga barem predvide. Često se kao vrlo važan znak se uzima to da li se ispoljava nezadovoljstvo van Beograda i ističu sećanja na 90-e i Peti oktobar. Kao što se… »

Zbog droge četiri godine i 10 meseci zatvora

Večernje novosti pre 3 dana
U porodičnoj kući osuđenog Sabića policija je pronašla i zaplenila 2.290 grama marihuane i 387 grama amfetamina. POŽAREVAC – Viši sud u Požarevcu pravosnažno je osudio Marjana Baraka Sabića (43) iz Kostolca na četiri godine i deset meseci… »

Požarevac: U vrtiće i škole uloženo oko 1,8 milijardi dinara

Večernje novosti pre 3 dana
Najveća suma bila je namenjena predškolskom obrazovanju, oko milijardu dinara, za finansiranje osnovnih škola izdvojeno je 315, a za srednje 242 miliona dinara. U TEKUĆOJ i prethodne dve godine, u predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje iz… »

Uručeni ugovori za projekte ekonomskog osnaživanja žena

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - U Vladi Srbije danas su uručeni ugovori za realizaciju projekata iz oblasti ekonomskog osnaživanja žena za 12 lokalnih samouprava i četiri udruženja. Ugovore je u ime potpredsednice Vlade Srbije i predsednice Koordinacionog tela za rodnu… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
22 ˚C
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
16˚ / 23˚
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
15˚ / 17˚

Vesti dana »