Požarevac - vesti

Pritvor zbog ubistva iz osvete: Priznali zločin i izrazili kajanje

Večernje novosti pre 18 sati
U Višem sudu u Požarevcu određen je jednomesečni pritvor za D.S. (47), D.S. (33) i D.S. (20), sva trojica iz Mišljenovca, zbog sumnje da su 11. oktobra izvršili teško ubistvo i bezobzirnu osvetu nad Sašom Stokićem (49) iz istog sela
U Višem sudu u Požarevcu određen je jednomesečni pritvor za D.S. (47), D.S. (33) i D.S. (20), sva trojica iz Mišljenovca, zbog sumnje da su 11. oktobra izvršili teško ubistvo i bezobzirnu osvetu nad Sašom Stokićem (49) iz istog... »

Uhapšena trojica zbog ubistva muškarca u Kučevu

Politika pre 1 dan
POŽAREVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim... »

Priznala ubistvo majke: Izbola je i zapalila jer je tvrdila da je veštica, a sada ima drugu priču: "Kajem se, ali pretila je da će me izbaciti iz kuće..."

Blic pre 1 dan
Gordani Petrović (60) iz Kočetina kod Žabara, Viši sud u Požarevcu odredio je pritvor od 30 dana, zbog sumnje da je u noći između 13. i 14. oktobra ubila svoju majku Nadeždu Petrović (80). Osumnjičena je majku polila benzinom i zapalila, a onda ju je sustigla dok je ova bežala i usmrtila je... »

Strože kazne za spaljivanje ostataka useva

RTS pre 1 dan
RTS: Strože kazne za spaljivanje ostataka useva
Još jedna žrtva paljenja njiva. Sedamdesetosmogodišnji muškarac stradao je u Nepričavi, paleći žetvene ostatke. U protekle dve nedelje na taj način izbilo je 1.500 požara – sedam puta više nego prošle godine. Vlada je formirala timove da se spreči spaljivanje ostataka useva i rastinja, a najavljuju i strože kazne.
Uprkos apelima i žrtvama, paljenja na njivama se nastavljaju. Luki Mijaljevu iz Ečke izgoreo je rasadnik sibirskog bresta. "Ako dođe do revanšizma, onda će se paliti njive pod usevima koji su pod kukuruzom ili žitom", kaže... »

Male kazne za paljenje strnjišta

RTS pre 1 dan
RTS: Male kazne za paljenje strnjišta
Požarima zbog paljenja strnjišta u Braničevskom okrugu bilo je zahvaćeno skoro dvadeset odsto obradivog zemljišta. Izgoreli su voćnjaci, vinogradi, pa i stambeni objekti. Stručnjaci smatraju da je kaznena politika isuviše blaga prema onima koji pale strnjišta.
Vinograd u Sirakovu kod Požarevca nije dočekao berbu. Izgoreo je u požaru koji se proširio sa obližnje strnjike. Proteklih nedelja vatre su gorele na poljima širom Stiga i Braničevskog okruga. Po procenama požarevačke... »

Motkom ubili žrtvu: MUP Srbije uhapsio osumnjičene

Vesti online pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.
Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini... »

Stravičan zločin kod Požarevca: Muškarac (49) nasmrt pretučen drvenim motkama dok je spavao!

Srbija danas pre 1 dan
Policija je u okolini Požarevca uhapsila trojicu muškaraca koji se terete da su počinili krivično delo teško ubistvo
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su... »

Dvojica muškaraca pretukla drvenim motkama čoveka na spavanju, dok je treći osvetljavao mobilnim telefonom!

Alo pre 1 dan
Alo: Dvojica muškaraca pretukla drvenim motkama čoveka na spavanju, dok je treći osvetljavao mobilnim telefonom!
Monstruozno!
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11.... »

Užas kod Požarevca: Uhapšeni pod sumnjom da su na smrt pretukli muškarca dok je spavao

BK TV pre 1 dan
Policija u Požarevcu uhapsila je D.S. (47), D.S. (33) i D.S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli... »

Gromoglasni aplauz za „Korešpodenciju“

Danas pre 1 dan
27. "Dani Zorana Radmilovića" Nagradama za najboljeg glumca večeri stručnog žirija i publike na 23. Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“ u Požarevcu, glumca večeri na 35. Pozorišnom festivalu „Nušićevi dani“ u Smederevu, za najbolju žensku ulogu na 21. Teatar festu „Petar Kočić“ u Banjaluci i nagradi „Ivo Serdar” za ulogu najbolje prihvaćenu od publike na 42.
– Danima satire Fadila Hadžića u Zagrebu, Anica Dobra je za ulogu Milice Njegovan u Korešpodenciji ove godine dodala i “Zoranov brk”. Stručni žiri 27. Dana Zorana Radmilovića” odlučio je da priznanje za najboljeg glumca u... »

©2018 Netmark d.o.o.