Požarevac

Traži 200 evra po danu pritvora: Zahtev Marine Andrejić Evropskom sudu za ljudska prava, pošto je oslobođena za ubistvo…

Večernje novosti pre 16 sati
Marina i Đorđe Andrejić NJen advokat Srbislav Stojanović kaže da je podneo predstavku Evropskom sudu, jer su sudovi u Srbiji njegovoj klijentkinji dosudili oko 1,4 miliona dinara za 703 dana provedena u pritvoru, odnosno 2.000 dinara po danu… »

Vlast za regionalnu deponiju kod Požarevca, a meštani protiv

Politika pre 1 dan
Na novoj deponiji neće odlagati kompletan otpad već će se uz pomoć transfer stanice odvajati smeće koje će reciklirati, a ostatak odvoziti na deponiju. Požarevac – Raspisivanjem javne nabavke za izradu projektno-tehničke dokumentacije početkom… »

Prva krštenja posle jednog veka: Važan verski obred za malene Marinkoviće, Lanu i Ognjena, obradovao i žitelje Štrbovca

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Privatna arhiva Ovako sveštenik Dušan Janković opisuje krštenje mališana u selu Štrbovac kod Babušnice, na ostacima hrama iz 12. veka, u kojem Svete službe, po rečima meštana, nije bilo nekoliko vekova. Otac Dušan zato kaže da je to bio… »

Dezinsekcija u Požarevcu: Tretman protiv komaraca i krpelja

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: D.N. Tretman će se izvesti na području kanala i bara, a kao larvicid koristiće se preparat na bazi diflubenzurona, u dozi koja nije opasna za ljude, životinje i biljke. Istog dana, od 10 do 16 sati, ukoliko se stvore povoljni meteorološki… »

ŽIVOTNA SREDINA NA PRVOM MJESTU: Novi kontejneri i kante za Novi Pazar i Sjenicu

Sandžak press pre 1 dan
MINISTARSTVO zaštite životne sredine obezbedilo je novu opremu za sakupljanje i reciklažu otpada, u vidu kontejnera i kanti, koji će biti dodeljeni javno-komunalnim preduzećima u 34 grada i opštine. Reč je o ukupno 3.225 kanti i 2.940 kontejnera… »

Nove kante i kontejneri i za Kragujevac od Ministarstva zaštite životne sredine

InfoKG pre 2 dana
Kragujevac je jedan od 34 grada i opština koji će dobiti nove kante i kontejnere od Ministarstva zaštite životne sredine. Reč je o ukupno 3.225 kanti i 2.940 kontejnera, koji će doprineti da lokalne samouprave, koje su na javnom pozivu prijavile… »

Bez struje 15 naselja: Radovi na elektromreži u Požarevcu

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: D. N. Od 7.30 do 13.30 bez struje će biti naselje Lučica, od 8 do 12 Rečica i Kličevac, a od 10 do 12.30 LJubinje i Malo Gradište. Od 10 do 14 sati struju neće imati ni Kučevo, Kaona, Turija, Rakova Bara, Kučajna, Cerovica, Ravnište… »

Prosečne zarade u braničevskom okrugu: Najveće plate u Kostolcu - 76.673 dinara

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: D. N. U ovu sumu ulazi prosek ostvaren u Požarevcu – 65.627 i u Gradskoj opštini Kostolac – 76.673. U ostalih sedam opština Braničevskog okruga, prosečne zarade ostvarene su u iznosima: Žagubica 53.325, Golubac 51.736, Kučevo 50.075… »

Letnji program u Požarevcu: U sredu koncert orkestra "Gvardije“

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: D.N. Koncert počinje u 21 sat, a na programu će biti popularna dela klasične, filmske i tradicionalne muzike. Ovaj orkestar održao je koncert i 23. jula, a ponoviće ga 4. avgusta.… »

Finska kompanija zaposliće bar 500 ljudi: U Požarevcu održan Sajam zapošljavanja kompanije pkc wiring systems

Večernje novosti pre 2 dana
Foto D. N. Veoma posećen sajam organizovan je u saradnji sa gradom i Nacionalnom službom zapošljavanja. - Potrebni su nam radnici svih profila, od završene osnovne škole do fakulteta. Svi koji budu primljeni prethodno će proći posebnu obuku - rekla… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
32 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
22˚ / 34˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
21˚ / 38˚

Vesti dana »