Požarevac

Komora: Nedopustivi verbalni napadi na javne beležnike

Danas pre 2 sata
Javnobeležnička komora Srbije osudila je danas verbalne napade predstavnika Vlaške stranke Most na zaposlene u Javnobeležničkoj kancelariji u Požarevcu prilikom postupka overe potpisa birača. U saopštenju Komora ističe da su svi politički akteri… »

Dobra prodaja polovne odeće: Second hand primamljiv i u doba korone (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
Iako su se prodavci pribojavali od pada prometa kad je nošena odeća u pitanju, promet im je skoro isti kao pre epidemije. POŽAREVAC – Iako je epidemija korone i dalje u toku, ta činjenica kao da ne brine previše kupce polovne odeće u Požarevcu… »

Kriza se pogoršava: Novi slučajevi zaraze u Smederevu

Mondo pre 6 sati
Danas je potvrđeno da u ovom gradu ima više zaraženih nego u Beogradu. Danas je potvrđeno da u ovom gradu ima više zaraženih nego u Beogradu. Još dva radnika fabrike "Kajzen" iz Smedereva pozitivna su na korona virus. Ta fabrika proglašena je… »

Još tri člana Dveri pozvani na saslušanje u Tužilaštvo kao osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Beta pre 13 sati
Pokret Dveri saopštio je da su, pored predsednika Dveri Boška Obradovića, još tri člana dobili pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenih zbog, kako u pozivu piše, nasilničkog ponašanja ispred… »

Udruženi građanski pokreti: Podrška stavovima akademika Kostića

Danas pre 15 sati
Udruženi građanski pokreti (UGP) saopštili su danas da podržavaju stavove akademika Vladimira Kostića, predsednika SANU o nužnosti društvenog dijaloga i smatraju da on mora započeti što pre. „Posebno skrećemo pažnju na pokušaj akademika… »

Komora: Nedopustivi verbalni napadi na javne beležnike

Radio 021 pre 3 sata
Javnobeležnička komora Srbije osudila je danas verbalne napade predstavnika Vlaške stranke Most na zaposlene u Javnobeležničkoj kancelariji u Požarevcu prilikom postupka overe potpisa birača. U saopštenju Komora ističe da su svi politički akteri… »

Još 28 zaraženih: Ovaj grad je i danas najveće žarište korona virusa u Srbiji

Srbija danas pre 10 sati
Potreban je aktivan zdravstveni nadzor. Novo žarište korona virusa je Smederevo gde je u dva pogona fabrika Kajzen i Luka fud iz Umke na novi virus pozitivno još 28 radnika iz Smedereva. To je sedam više obolelih osoba nego sinoć kada je Zavod za… »

Nema korone u Braničevskom okrugu: Dve nedelje bez novoobolelih lica

Večernje novosti pre 12 sati
Broj zaraženih i dalje je 52, od čega najviše u Požarevcu, u kojem je registrovana 41 zaražena osoba. POŽAREVAC – Već dve nedelje na području Braničevskog okruga nije registrovano nijedno novoobolelo lice, pa je broj zaraženih Kovidom 19 i… »

Tužilaštvo pozvalo još tri člana Dveri na saslušanje kao osumnjičene za nasilničko ponašanje

Insajder pre 13 sati
Osim lidera Dveri Boška Obradovića, još tri člana dobili su pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenih zbog krivičnog dela nasilničko ponašenja. Pozive za saslušanje koje je zakazano za 28. maj … »

U fabrici Kajzen u Smederevu ukupno 19 pozitivnih na koronavirus

N1 Info pre 1 dan
U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te fabrike ukupno 19 pozitivnih na Sars-Cov-2. Fabrika trenutno ne radi, ali su radnici pozvani… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
10 ˚C
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
8˚ / 18˚
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 18˚

Vesti dana »