Požarevac

Predavanje „Edukacija svih učesnika u saobraćaju“ sutra u Nišu

Jugmedia pre 33 minuta
Gradska opština Medijana u saradnji sa Centrom za društveno delovanje, sutra 30. septembra sa početkom u 13.30 sati u sali Osnovne škole „Sveti Sava“ organizuje predavanje na temu Edukacije svih učesnika u saobraćaju u cilju povećanje… »

Požarevačka gimnazija proslavila 160 godina od osnivanja

Politika pre 1 sat
Požarevac – Nizom događaja Požarevačka gimnazija obeležila je važan jubilej – 160 godina postojanja. Na centralnoj manifestaciji u Centru za kulturu, direktorka Danijela Žukovska istakla je da iako je škola menjala nazive i promenila sedište… »

Miljković govorio o nestanku dečaka Đorđa Andrejića

Politika pre 1 dan
Okrivljeni je izjavio da bez tela nema ubistva i citirao presudu u slučaju misteriozne smrti deteta iz Požarevca, čije telo nije nađeno. Pošto su branioci optuženih za ubistvo Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića, među kojima su Veljko Belivuk i… »

Požarevac: Pozivu NSZ za program “Moja prva plata” odazvalo se 108 poslodavaca sa teritorije grada Požarevca

Danas pre 20 sati
Ovogodišnjem pozivu Nacionalne službe za zapošljavanje odazvalo se 108 poslodavaca koji žele da kroz ovaj program angažuju 264 nezaposlena lica. Na javni poziv Nacionalne službe za zapošljavanje u Požarevcu za program „Moja prva plata“ javilo… »

Šabački osnovci otputovali u Švajcarsku

Danas pre 20 sati
Grupa od 14 učenika sedmog i osmog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Šapca, otputovala je u dečje selo Pestaloci, koje se nalazi u Trogenu u Švajcarskoj. U dvonedeljnoj interkulturalnoj razmeni, šabački osnovci učestvuju zajedno za… »

Radovi na mreži: U četvrtak i petak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 24 sata
U četvrtak i petak, 29. i 30. septembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će neki delovi Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. U četvrtak, od 8.30 do 14 sati, struju neće imati deo Krivače kod Golupca, Ulica 23. divizije u… »

Kulturno veče u Požarevcu: Večeras đački koncert u Muzičkoj školi

Večernje novosti pre 24 sata
U MUZIČKOJ školi „Stevan Mokranjac“ u Požarevcu, večeras je na programu mali koncert učenika prvog razreda klavirskog odseka. D.N. Program se održava u koncertnoj sali, sa početkom u 19 sati. Za sve posetioce ulaz na koncert biće besplatan.… »

U SREDU: U Kostolcu akcija davanja krvi

Večernje novosti pre 1 dan
U SREDU, 28. septembra, Crveni krst organizuje još jednu akciju davanja krvi u Kostolcu, u saradnji sa republičkim Institutom za transfuziju. Crveni krst u Požarevcu Akcija se održava u specijalnom autobusu – transfuziomobilu, koji će biti… »

Vozili pijani i pod dejstvom narkotika: Požarevačka policija isključila iz saobraćaja trojicu vozača

Večernje novosti pre 2 dana
PRIPADNICI saobraćajne policije u Požarevcu, proteklog vikenda, u redovnoj kontroli, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koja su automobilima upravljala pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. D.N. U Požarevcu su… »

Ubica majstora ide na psihijatrijsko veštačenje: Nasmrt tukao komšiju ašovom, pa tvrdi da se ničeg ne seća

Blic pre 2 dana
Aleksandar M. (25) iz Bariča kod Požarevca koji je osumnjičen je ubistvo majstora Dragoslava Stevića (62) danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, a kako saznaje "Blic" izneo je bizarnu odbranu. Tvrdio je da se ničega ne seća… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19 ˚C
petak
Vedro
Vedro
14˚ / 27˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
15˚ / 23˚

Vesti dana »