Požarevac

Slađana Mančić, pomoćnik gradonačelnika Pirota posetila Opštinu Jevle u Švedskoj u okviru projekta “Unapređenje…

Plus online pre 48 minuta
U okviru realizacije projekta „Unapređenje poslovne klime u Srbiji“, početkom ovog meseca realizovana je studijska poseta opštini Jevle (Gävle) u Kraljevini Švedskoj. Iz Srbije su delegaciju činili predstavnici lokalnih samouprava Pirota… »

Požarevac najhumaniji grad devet godina zaredom

Danas pre 37 minuta
Dodeljeno priznanje Instituta za transfuziju krvi Srbije Grad Požarevac je, čak devetu godinu zaredom, proglašen najhumanijim gradom u Srbiji pa je njegovim predstavnicima uručeno priznanje u svečanim salonima Grada Beograda gde je organizovan… »

Sahranjen vozač autobusa koji je preminuo nakon incidenta sa advokatom na stanici u Požarevcu

Telegraf pre 1 sat
Vozač je od 24. novembra, kada se incident dogodio, bio na aparatima. Smrt vozača autobusa Z. M. (55), kojeg je 16 dana ranije napao jedan od putnika u Požarevcu, okupila je, prema rečima njegovih kolega, do sada nezabeležen broj ljudi na seoskom… »

Trenutna vrednost radova između 700 i 800 miliona dinara

Danas pre 4 sata
Kapitalna ulaganja u vodovod i kanalizaciju među najznačajnijim investicijama na teritoriji Grada Ovo je jedna od najznačajnijih investicija u gradu, čija je ukupna vrednost između 700 i 800 miliona dinara, izjavio je gradonačelnik Požarevca Bane… »

Izgubio život zbog izgubljenog prtljaga: Napadnuti vozač autobusa preminuo u bolnici

Večernje novosti pre 20 sati
Lekari se punih 16 dana borili za njegov život. Vozač autobusa koga je najpre verbalno, a potom i fizički napao putnik D. M., posle čega je doživeo infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici. Zoran Miladinović je od 24. novembra, kada se incident… »

Tragičan kraj svađe vozača autobusa i putnika: Zoran posle batina doživeo infarkt, danas preminuo u požarevačkoj bolnici

Kurir pre 20 sati
POŽAREVAC - Vozač autobusa koga je najpre verbalno, a potom i fizički napao putnik D. M., posle čega je doživeo infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici. Zoran Miladinović je od 24. novembra, kada se incident dogodio, bio na aparatima. Lekari… »

Požarevac, napadnuti vozač autobusa preminuo u bolnici

RTS pre 22 sata
Vozač autobusa koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog napada od strane putnika D. M. (1963), advokata iz Velikog Gradišta, doživeo infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici. Zoran Miladinović je od 24. novembra, kada se incident dogodio, bio… »

Očevu zaostavštinu vratili u Požarevac: Ćerka i sin publiciste Aleksandra Saše Markovića poklonili Istorijskom arhivu…

Večernje novosti pre 1 dan
Direktorka Istorijskog arhiva, dr Jasmina Nikolić, zahvalila se na poklonu. ISTORIJSKI arhiv u Požarevcu dobio je vrednu donaciju od porodice Marković iz Beograda. Ona sadrži više od hiljadu knjiga, dokumenata i fotografija o Drugom svetskom ratu na… »

Srpski kriminalci „vole” hrvatske zatvore

Politika pre 2 dana
Ubice i razbojnici iz Srbije često „rade” u Hrvatskoj jer im je plen veći, a ukoliko ih uhapse, kazne su blaže i uslovi u zatvorima su bolji nego u Srbiji, pišu hrvatski mediji. Kako prenosi portal „24 sata”, mnogi kažu da je najstroži… »

Vozač autobusa na kog su nasrnuli zbog kofera preminuo u bolnici

Blic pre 2 dana
Vozač autobusa Zoran Miladinović (55) koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog nasrtanja na autobuskoj stanici u Požarevcu 24. novembra doživeo infarkt, preminuo je jutros u Opštoj bolnici u Požarevcu. Do incidenta je došlo kada je otac jednog… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
9 ˚C
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 11˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 13˚

Vesti dana »