Požarevac - vesti

Dodirnuh se juče. Tobom. Samo usamljen orgazam... I posramljen! Pismo Žarka Lauševića iz Zabele ženi Aniti: A ruka me grešna na tebe podseća (18+)

Kurir pre 1 sat
Žarko Laušević, koji je napisao „Sve prođe pa i doživotna“, treću knjigu o teškom vremenu provedenom u zatvoru, Tekstove objavljene u ovoj knjizi osuđenik 28375, kojeg pogrdno zovu Glumac, piše tokom trideset meseci zatvora u Zabeli kod Požarevca. Do detalja opisao koliko mu nedostaje nežnost... »

Pismo koje je Laušević slao svojoj ženi: Dodirnuh se juče. Tobom. Samo usamljen orgazam... i posramljen (18+)

Alo pre 2 sata
Alo: Pismo koje je Laušević slao svojoj ženi: Dodirnuh se juče. Tobom. Samo usamljen orgazam... i posramljen (18+)
Do detalja opisao koliko mu nedostaje nežnost njegove Anite
"Sve prođe pa i doživotna" naslov je treće knjige , teške ispovesti o vremenu provedenom u zatvoru, nakon tragičnog događaja iz 1993. godine kada je u kafanskoj tuči ubio dvojicu muškaraca, a jednog teškog ranio. Tekstove objavljene u ovoj knjizi osuđenik 28375, kojeg... »

Scenski san o Mileni Pavlović Barili

Politika pre 3 sata
„San o Mileni” naziv je dokumentarno-poetske predstave o Mileni Pavlović Barili, slikarki, poetesi, scenografkinji… koja će biti premijerno izvedena večeras od 20 sati u Centru za kulturu u Požarevcu. Režiju i dramaturgiju je uradila Jelena Bogavac, kompozitor i izvođač songova po pesmama Milene... »

Pismo koje je žarko laušević iz zatvora poslao svojoj ženi: Ja sam i dalje tu i voleću te kao pas

Srbija danas pre 3 sata
"Sve prođe pa i doživotna" naslov je treće knjige Žarka Lauševića, teške ispovesti o vremenu provedenom u zatvoru, nakon tragičnog događaja iz 1993. godine kada je u kafanskoj tuči ubio dvojicu muškaraca, a jednog teškog ranio.
Tekstove objavljene u ovoj knjizi osuđenik 28375, kojeg pogrdno zovu Glumac, pisao je tokom trideset meseci zatvora u Zabeli kod Požarevca Među njima našlo se i pismo koje je uputio svojoj supruzi Aniti - prenosimo vam delić iz... »

Čuvaju uspomenu na svetski poznatu slikarku

Danas pre 3 sata
Galerija „Milena Pavlović Barili“ Galeriji „Milena Pavlovć Barili“ godina koja je na izmaku protekla je u znaku brojnih izložbi, sve u cilju popularizacije Mileninog dela. Priređene su tri izložbe u samoj galeriji, kao i dve gostujuće, van Požarevca.
Kako je istakla direktorka Ljiljana Dabić, sve tri izložbe u galeriji bile su tematskog karaktera. “Prva izložba, pod nazivom Maison Barilli Belgrade/New York, postavljena je krajem 2017, i trajala je do kraja februara ove... »

Pismo koje je Žarko Laušević iz zatvora poslao svojoj ženi: Ja sam i dalje tu i voleću te kao pas

Noizz pre 11 sati
„Sve prođe pa i doživotna“ naslov je treće knjige Žarka Lauševića, teške ispovesti o vremenu provedenom u zatvoru, nakon tragičnog događaja iz 1993. godine kada je u kafanskoj tuči ubio dvojicu muškaraca, a jednog teškog ranio. Tekstove objavljene u ovoj knjizi osuđenik 28375, kojeg pogrdno zovu Glumac, piše tokom trideset meseci zatvora u Zabeli kod Požarevca.
Među njima našlo se i pismo koje je uputio svojoj supruzi Aniti - prenosimo vam delić iz nove knjige Žarka Lauševića „Sve prođe pa i doživotna“ koja će se u prodaji naći 21. decembra. Ja sam i dalje tu i voleću te kao pas, odano,... »

Požar podno Suve planine: Žena nastradala u svojoj kući

Večernje novosti pre 22 sata
Niška policija je potvrdila da je nastradala jedna osoba u požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući podno Suve planine, u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han
Niška policija je potvrdila da je nastradala jedna osoba u požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući podno Suve planine, u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han. Kako saznajemo, reč je o Slovenki Isić (65), koja je tu... »

Otežan saobraćaj na autoputu Beograd - Niš

Radio 021 pre 1 dan
Na autoputu Beograd - Niš, u oba smera, danas je otežan saobraćaj zbog snega na kolovozu, a najveća gužva je na delu od skretanja za Mladenovac ka Beogradu.
Na autoputu su angažovane mašine za čišćenje snega, ali se sneg ipak zadržava na putu. Naročito je velika gužva na delu od Malog Požarevca ka Beogradu, gde se vozila kreću brzinom od oko 80 kilometara na sat. Javno preduzeće... »

Ljubičevske igre ispred Roštiljijade i „Viteza“

Danas pre 2 dana
TOS proglasila najbolje turističke manifestacije u Srbiji Turistička organizacija Srbije proglasila Ljubičevske konjičke igre za najbolju turističku manifestaciju ove godine dodelivši joj priznanje Turistički cvet.
Ova nagrada je uručena gradonačelniku Požarevca Banetu Spasoviću od strane direktorke TOS-a Marije Labović. U konkurenciji su bile, pa kao takve uzete u obzir i za ocenjivane, sve turističke manifestacije u Srbiji a među prve tri... »

Majke još traže svoje nestale bebe: Sumnjaju da su živa deca proglašena mrtvim i poslata na usvajanje

Večernje novosti pre 2 dana
Tri žene podnele Tužilaštvu prijavu zbog, kako tvrde, otmice beba iz požarevačke bolnice
TRI majke iz Braničevskog okruga - Emina Mladenović iz Kule, Slobodanka Milošanović iz Neresnice i Zorinka Marković iz Kučeva, podnele su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N. N. lica, zbog otmice svoje dece iz... »

©2018 Netmark d.o.o.