Požarevac

Od večeras noću radovi na Gazeli

B92 pre 10 sati
Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru. Radovi će se izvoditi u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije. Radovi u smeru ka… »

Od večeras noću radovi na Gazeli

Dnevnik pre 10 sati
BEOGRAD: Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije. Radovi u smeru ka Nišu obavljaće se… »

Od Kovida 19 obolelo još pet lica: Od početka epidemije najviše obolelih registrovano je u Smederevu

Večernje novosti pre 11 sati
PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, na području Podunavskog okruga od Kovida 19 obolelo je još pet osoba. Od toga, po dve su iz Smedereva i Velike Plane, a jedna je sa područja opštine Smederevska Palanka. Od početka epidemije, u… »

Od večeras noću radovi na mostu Gazela

Telegraf pre 11 sati
U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka. Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4 časa ujutru u smeru ka Novom… »

Noćne ptice, pažnja! Radovi na Gazeli od 23 sata do 4 ujutru

Kurir pre 12 sati
Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije. Radovi u smeru ka Nišu obavljaće se sutra i… »

Za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka: Od večeras noću radovi na Gazeli

Srbija danas pre 12 sati
od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu. Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP… »

NIS: Za obrazovanje i bezbednost dece u školama 114,5 miliona dinara

B92 pre 13 sati
Beograd -- Kompanija NIS će u okviru programa "Zajednici zajedno 2020" podržati 72 projekta. Projektima će biti unapređena digitalizacija nastavnog procesa i povećana bezbednost dece i nastavnika u školama u Srbiji. Programom su podržane osnovne i… »

Na lečenju još svega pet pacijenata: Kovid bolnica u Požarevcu

Večernje novosti pre 13 sati
U KOVID bolnici u Požarevcu trenutno je hospitalizovano svega pet pacijenata, od kojih je jedan pozitivan na Kovid 19, a za ostale se čekaju rezultati testiranja. Trenutno nema nijednog pacijenta koji je priključen na respirator. Kovid bolnica u… »

Kompanija NIS objavila rezultate konkursa u okviru programa “Zajednici zajedno”

Alo pre 13 sati
U okviru programa „Zajednici zajedno 2020“, kompanija NIS podržaće 72 projekta kojima će biti unapređena digitalizacija nastavnog procesa i povećana bezbednost dece i nastavnika u školama širom Srbije. Rezultati konkursa objavljeni su na veb… »

Životno je ugrožen, koleno mu smrskano, operacija trajala 8 sati: Jovičina sestra iznela užasne detalje saobraćajke!

Kurir pre 14 sati
Bivši učesnik rijaliti programa Jovica Putniković doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon vožnje motorcikla. On je prevezen u bolnicu i trenutno je u šok sobi. Jovičina sestra Nevena je otkrila u kakvom stanju je njen brat, kao i detalje… »

Vremenska prognoza »

Požarevac »
subota
Vedro
Vedro
21 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
16˚ / 28˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
17˚ / 29˚

Vesti dana »