Preševo

U Pčinjskom okrugu 79 novozaraženih

RTV pre 20 dana
VRANJE - Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 352 testirana uzorka iz Pčinjskog okruga 79 je pozitivno na korona virus. Od tog broja 37 novozaraženih je Vranja, po 11 iz Trgovišta i Bujanovca, po 7 iz Preševa i… »

Sedamdeset devet novozaraženih u okrugu, trideset sedam u Vranju

Vranje news pre 20 dana
Kod još 37 građana Vranja od ponedeljka do utorka testiranjem je potvrđena infekcija koronavirusom, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Uzorci su uzeti od 352 građana Pčinjskog okruga, a njih 79 je pozitivno na koronavirus. Osim… »

Predstavnici Srba iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa sa ministarkom državne uprave

Jug press pre 20 dana
BUJANOVAC-PREŠEVO-MEDVEĐA Predstavnici Srba iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovarali su danas sa ministarkom za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marijom Obradović o aktuelnoj situaciji u ovim opštinama, kao i o realizaciji projekata… »

Obradović: Razgovarati sa Albancima u opštinama Južne Srbije

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Predstavnici Srba iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa posetili su danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i sa ministarkom Marijom Obradović razgovarali o aktuelnoj situaciji u ovim opštinama, kao i o realizaciji… »

U Pčinjskom okrugu 60 novozraženih građana

Jug press pre 20 dana
VRANJE U Vranju je registrovano još 37 osoba koje imaju kovid-19, Vladičinom Hanu 10, Surdulici i Preševu po pet, Bujanovcu dva i Trgovištu jedna. To su rezultati najnovijeg testiranja 163 uzorka iz Pčinjskog okruga, kada je ukupno otkriveno 60… »

Epidemija u pčinjskom okrugu: I dalje visok procenat zaraženih u odnosu na testirane

Večernje novosti pre 21 dana
PREMA poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 163 uzorka iz Pčinjskog okruga, 60 je pozitivno na korona virus. Od ovog broja 37 su iz Vranja, 10 iz Vladičinog Hana, po 5 iz Surdulice i Preševa, 2 iz Bujanovca i 1 iz… »

Pčinjski okrug: 60 novozaraženih, hospitalizovan 131 pacijent

RTV pre 21 dana
VRANJE - U Pčinjskom okrugu, od 163 testiranih uzoraka potvrđeno je još 60 pozitivnih na virus korona, a u Zdravstvenom centru Vranje, u kovid bolnicama, hospitalizovan je 131 pacijent, od kojih je kod 114 laboratorijski potvrđen virus Covid 19… »

U okrugu još 60 novozaraženih, više od polovine iz Vranja

OK radio pre 21 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 163 uzorka iz Pčinjskog okruga, 60 je pozitivno na koronavirus. Od ovog broja 37 su iz Vranja, 10 iz Vladičinog Hana, po pet iz Surdulice i Preševa, dva iz Bujanovca i jedan… »

Tokom vikenda smanjen broj novoobolelih i broj pregleda u Pčinjskom okrugu

Jugmedia pre 21 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 163 uzorka iz Pčinjskog okruga, 60 je pozitivno na korona virus, od ovog broja 37 su iz Vranja, 10 iz Vladičinog Hana, po 5 iz Surdulice i Preševa, 2 iz Bujanovca i 1 iz… »

Još 37 pozitivnih na koronu u Vranju

Vranje news pre 21 dana
Još 37 građana Vranja inficirali su se koronavirusom u poslednja 24 sata, saopšteno je u ponedeljak ujutro iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Ukupno su na analizu poslata 163 uzorka iz Pčinjskog okruga, a 60 je pozitivno na koronavirus. Osim 37… »

Vesti dana »