Preševo

Veličaju Cakaja, smenjuju Srbe: Stanković o odlukama Opštine Bujanovac

Večernje novosti pre 8 dana
SEDNICA Skupštine opštine Bujanovac, sa predlogom da se Gent Cakaj, ministar spoljnih poslova Albanije, imenuje za počasnog građanina i smenom jedina dva direktora iz srpske zajednice, u trenutku kada su svi državni kapaciteti usmereni na očuvanje… »

Predsednik Opštine Preševo zbog korone hospitalizovan u Nišu

Južne vesti pre 8 dana
Da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno, zbog čega je hospitalizovan u bolnici u Nišu, saopštio je sam predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi na svojoj Fejsbuk stranici. Kako je napisao, kada je pre nekoliko dana uradio test na koronu, bio je… »

Gradonačelnik Preševa u ozbiljnom zdravstvenom stanju

Jugmedia pre 8 dana
Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi saopštio je da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu. On je pre nekoliko dana uradio test na koronavirus koji je bio negativan. „Poštovani građani opštine Preševo… »

Komesarijat za izbeglice: 116 migranata odvedeno iz Beograda u prihvatni centar u Preševu

Slobodna Evropa pre 8 dana
U Prihvatni centar u Preševu prevezeno je 116 migranata, nakon što su u ponedeljak, 16. novembra, u Beogradu pripadnici policije sproveli akciju pronalaska iregularnih migranata, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Vladimir Cucić, komesar… »

Ko je vlasnik? Otkriveno kome pripada čitav arsenal naoružanja pronađen kod Bujanovca

Srbija danas pre 8 dana
Vojska Srbije obezbedila je lokaciju na kojoj je oružje pronađeno i ne postoji nikakva bezbednosna opasnost. Oružje koje je 14. novembra prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac pronašao radnik jedne firme… »

Komesarijat: Nakon akcije policije u Beogradu 116 miganata odvedeno u prihvatni centar u Preševu

Insajder pre 8 dana
U Prihvatni centar u Preševu prevezeno je 116 migranata, nakon što su jutros u Beogradu policijski službenici sproveli akciju pronalaska iregularnih migranata, rečeno je za Insajder u Komesarijatu za izbeglice i migracije. Iz Komesarijata za izbeglice… »

Nezvanično: Velika količina municije nađena kod Bujanovca pripada tzv. Oslobodilačkoj vojsci Preševa, Medveđe i Bujanovca

Kurir pre 8 dana
Prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac 14. novembra radnik firme koja radi na razminiranju područja opštine Bujanovac u koordinaciji sa centrom za razminjavanje prijavio je policiji da je pronađena veća… »

Otkriveno čije oružje je nađeno kod Bujanovca: Sumnja se da su oni krili naoružanje ispod stene u šupljini!

Mondo pre 8 dana
Pronađeno je osam punjenja za ručni minobacač „Osa“, jednu protivtenkovska mina, vreća nitroglicerina, tri sanduka municije i jedan uređaj za praćenje. Pronađeno je osam punjenja za ručni minobacač „Osa“, jednu protivtenkovska mina… »

Oružje koje je nađeno kod Bujanovca skrila tzv. Oslobodilačka vojska Preševa, Medveđe i Bujanovca?

Alo pre 8 dana
Vojska Srbije obezbedila je lokaciju na kojoj je oružje pronađeno. Oružje koje je 14. novembra prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac pronašao radnik jedne firme pripada tzv. Oslobodilačkoj vojsci Preševa… »

Oružje koje je nađeno kod Bujanovca skrila tzv. Oslobodilačka vojska Preševa, Medveđe i Bujanovca?

Telegraf pre 8 dana
Vojska Srbije obezbedila je lokaciju na kojoj je oružje pronađeno. Oružje koje je 14. novembra prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac pronašao radnik jedne firme pripada tzv. Oslobodilačkoj vojsci Preševa… »

Vesti dana »

U Crnoj Gori 570 novozaraženih korona virusom, šest osoba umrlo

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 49 povezanih

U KCV se leči 347 obolelih od kovida, 22 na restiratoru

Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih

Terzić: Vidić ne govori istinu, sreli smo se ispred zgrade

Vesti online pre 4 satajoš 37 povezanih

Korona kosi, a Krizni štab ne zna gde udara

Nova pre 37 minutajoš 31 povezana