Preševo

Oprez na putu: Magla na dve deonice

Blic pre 13 dana
Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na auto-putu E-75, na deonici petlja Bubanj Potok- granica Srbija/Severna Makedonija Preševo i na auto-putu E-763, petlja Ljig - Preljina (kraj izgrađenog auto-puta), saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije"… »

Vranje i dalje prednjači po broju pozitivnih na kovid-19

Jug press pre 14 dana
VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC U Pčinjskom okrugu od 208 testiranih uzoraka, 62 su pozitivna na korona virus. Vranje i dalje prednjači po broju pozitivnih na kovid-19. Ragistrovano je 48 novoobolelih. U Surdulici je osam osoba zaraženo, a u… »

Hoti najavio donacije opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

N1 Info pre 14 dana
Vršilac dužnosti premijera Kosova Avdulah Hoti najavio je da će narednog ponedeljka biti potpisan sporazum o programu Biroa Vlade Kosova za "Preševsku dolinu". Hoti je posle sastanka sa predstavnicima Albanaca iz tri opštine juga Srbije najavio da… »

U Vranju još 46 pozitivnih na koronavirus, u okrugu novootkrivenih 60 lica

Jug press pre 15 dana
VRANJE U Zavod za javno zdravlje u Vranju pristigli su rezultati testiranja uzoraka 309 osoba iz Pčinjskog okruga, koji pokazuju da je 60 lica pozitivno. Najveći broj novoinficiranih, njih 46 je iz Vranja. Iz Trgovišta i Vladičinog Hana su po četiri… »

Devedeset osam novoinficiranih koronom za dva dana u Vranju

Vranje news pre 15 dana
Devedeset osam novinficiranih koronavirusom ima Vranje u petak i subotu, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Statistika od nedelje pokazuje da je u petak infekcija potvrđena kod 52, a u subotu kod 46 građana Vranja. U Pčinjskom… »

Pčinjski okrug: Još 60 novozaraženih, najviše iz Vranja

Kurir pre 15 dana
Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 309 testiranih uzoraka iz Pčinjskog okruga, 60 osoba je pozitivno na korona virus. Od toga je 46 pozitivnih iz Vranja, po četiri iz Vladičinog Hana i Trgovišta, tri iz… »

Još 60 novozaraženih u okrugu, 46 u Vranju

OK radio pre 15 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 309 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 60 je pozitivno na koronavirus. Od ovog broja 46 pozitivnih je iz Vranja, po četiri iz Vladičinog Hana i Trgovišta, tri iz Surdulice i po… »

U Vranju još 46 zaraženih korona virusom

Jugmedia pre 15 dana
U poslednja 24 sata na području Pčinjskog okruga testirano je 309 građana, od kojih je 60 pozitivno na korona virus, od toga 46 samo u Vranju, pokazuju najnoviji rezultati Zavoda za javno zdravlje. To znači da je pozitivnost preko 20 posto što… »

Gužva na Preševu - čeka se više od sat vremena na ulazu u Srbiju

Južne vesti pre 16 dana
Kolona vozila na ulazu u Srbiju iz Severne Makedonije na Graničnom prelazu Preševo toliko je duga da se, prema podacima Auto-moto saveza Srbije, na prelazak granice čeka duže od 60 minuta. Na prelazu Gradina sa Bugarskom nema gužvi. Manje se čeka na… »

Magla na delovima auto-puteva

IndeksOnline pre 16 dana
BEOGRAD – Smanjena vidljivost zbog pojave magle je na auto-putu E-70, granični prelaz Batrovci – petlja Dobanovci i na auto-putu E-75 petlja Novi Banovci – Resnik (tunel Straževica), saopštilo je večertas JP “Putrvi Srbije”. Postoji… »

Vesti dana »