Preševo

Grad zbog kojeg je kon zabrinut! Ne zna se tačan broj zaraženih, sumnja se da je daleko veći!

Mondo pre 17 dana
Situacija u Preševu nije zadovoljavajuća. Situacija u Preševu nije zadovoljavajuća. Direktor Doma zdravlja Preševo Driton Salihu izjavio je večeras za Tanjug da je u Preševu u poslednjih 10 dana registrovano 20 osoba zaraženih virusom korona… »

"Zabrinjava situacija u četiri grada; ako može Kina, ne znam zašto ne bismo mogli mi" VIDEO

B92 pre 17 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da nema opuštanja, jer raste procenat aktivno obolelih u Beogradu, trenutno ih ima 36 odsto. U Srbiji su u poslednja 24 sata registrovana 92 nova slučaja koronavirusa. Jedna osoba je preminula. "Ukupno zaraženih i onih… »

Kon: Ne sme biti opuštanja, raste broj aktivno obolelih u Beogradu

Dnevnik pre 17 dana
BEOGRAD: Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je epidemiološka situacija u Srbiji relativno stabilna, ali da ne sme biti opuštanja, jer raste broj aktivno obolelih u Beogradu. On je na konferenciji za medije u Beogradu naveo da je ove nedelje… »

Krizni štab Dr Kon: Raste broj u Beogradu, zabrinjavaju Kragujevac, Zaječar i Preševo! O karantinu u ponedeljak

Kurir pre 17 dana
BEOGRAD - Krizni štab obratio se javnosti danas u 15 časova sa najnovijim informacijama. U poslednjih 24 sata u Srbiji korona virus potvrđen je kod 92 testirana. Preminula je 1 osoba. Testirano je 9.507 građana. Na respiratoru 33 pacijenta. Posle… »

Kon: Dodatno zabrinjava Kragujevac, Zaječar i Preševo

Nova pre 17 dana
U Beogradu raste broj aktivno obolelih od kovida 19, rekao je dr Predrag Kon na konferenciji za novinare Kriznog štaba. On trenutno iznosi 36 odsto od ukupnog broja obolelih u Srbiji. Ove nedelje smo, kako navodi Kon, imali blagi skok – između sedam i… »

Kon: Granice s Crnom Gorom i BiH otvorene iz političkih razloga, preporučena samoizolacija po dolasku iz ovih država

Insajder pre 17 dana
Epidemiolog Predrag Kon je na današnjoj konferenciji za medije rekao da će o uvođenju epidemioloških mera za državljane Srbije koji se vraćaju sa letovanja Krizni štab razgovarati u ponedeljak, a da su granice sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom… »

U Beogradu najveći rast broja zaraženih, situacija zabrinjava u još tri grada! Dr Kon: Nema opuštanja!

Blic pre 17 dana
- Odmah da naglasim, da nema opuštanja jer raste procenat onijh koju su oboleli naročito u Beoegradu, 36 odsto od svih zaraženih je u prestonici - rekao je dr Predrag Kon na današnjoj pres konferenciji Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. On… »

“Ja nisam protiv veselja u ličnom životu. Ali moraću da se pomirim…”

Nedeljnik pre 17 dana
Foto Igor Pavićević Epidemiolog Predrag Kon izjavio je na konferenciji za novinare Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 da treba naglasiti da nema opuštanja i da raste broj obolelih u Beogradu. “Treba naglasiti odmah, nema… »

Zastoj u asfaltiranju glavne, mašina danima ukopana kod Komiteta

Bujanovačke pre 17 dana
Bujanovac, 11. septembar 2020. Već nedelju dana mašina za skidanje starog sloja asfalta stoji u mestu ispred zgrade Nacionalnog saveta Albanaca (bivši Komitet) u centru Bujanovca. Radovi na rekonstrukciji glavne ulice ponovo su stopirani posle samo… »

Musliju traži mesto u kosovskoj vojsci za Albance sa juga Srbije

Jugmedia pre 17 dana
Zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju zatražio je od Antona Ćunija, ministra odbrane vlade u Prištini, da obezbedi mesta za kandidate iz Bujanovca, Preševa i Medveđa, koji žele da služe u Bezbednosnim snagama Kosova, prenose… »

Vesti dana »