Preševo

Vranjanac (41) pretio advokatu i njegovom sinu. Sada je u pritvoru

Telegraf pre 21 dan
Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu odredio mu je pritvor do 30 dana. Pripadnici policije u Preševu uhapsili su D. N. (41) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je jednom… »

Vranjanac pretio advokatu i njegovom sinu

Nova pre 20 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su D. N. (1979) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je jednom advokatu iz okoline Preševa, kao i njegovom… »

Haziri: Promena granica bi doprinela pomirenju Beograda i Prištine

Dnevnik pre 20 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Potpredsednik Demokratskog saveza Kosova Ljutfi Haziri ponovo je branio stav o ideji promene granica između Beograda i Prištine, uprkos činjenici da takav stav ne podržava njegova stranka. Haziri je za RTK i rekao da se njegovo… »

Policijska akcija u Vranju: Zbog pretnje advokatu i njegovom sinu završio u pritvoru!

Srbija danas pre 21 dan
Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu odredio mu je pritvor do 30 dana. Pripadnici policije u Preševu uhapsili su D. N. (41) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je jednom… »

Medveđa potpisala ugovor sa firmom iz Preševa za kapitalno održavanje lokalnih i mahalskih puteva

Jugmedia pre 21 dan
Danas je u Kabinetu predsednika opštine Medveđa, potpisan Ugovor sa izvođačem radova koji će izvršiti nabavku radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva, na teritoriji opštine Medveđa. Ugovor je potpisan sa preduzećem PTGP… »

Početak školske godine uz poklone za đake prvake iz Medveđe

Jugmedia pre 21 dan
Školska 2020-2021. godina je za učenike osnovnih i srednjih škola počela danas, a najmlađim školarcima su uprkos epidemiološkoj situaciji prvi dani u školskim klupama u Medveđi započeli na najlepši mogući način. Koordinaciono telo za opštine… »

Vranjanac uhapšen u Preševu: Pretio advokatu i njegovom sinu, određen mu pritvor

Blic pre 21 dan
Policija u Preševu uhapsila je D. N. (41) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je jednom advokatu iz okoline Preševa, kao i njegovom sinu, uputio ozbilјne pretnje. Po nalogu zamenika tužioca… »

Pritvor do trideset dana za Dejana Nikolića Kantara

Vranje news pre 21 dan
Dejan Nikolić Kantar (1979) iz Vranja pritvoren je do 30 dana odlukom sudije za prethodni postupak bujanovačkog Osnovnog suda, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju gde je Nikolić saslušan na okolnosti navodno upućenih pretnji jednom… »

Uhapšen vranjanac: Pretio advokatu i njegovom sinu

Kurir pre 21 dan
Policija u Preševu uhapsila je D.N. (1979) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Prema navodima policije, on se sumnjiči da je jednom advokatu iz okoline Preševa, kao i njegovom sinu, uputio… »

Vranjanac uhapšen jer je pretio preševskom advokatu

Bujanovačke pre 21 dan
Bujanovac, Preševo, 1. septembar 2020. (Foto ilustracija) – Vranjanac D.N. (1979.) uhapšen je zbog sumnje da je ozbiljnim pretnjama advokatu iz okoline Preševa izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. „On se sumnjiči da je jednom advokatu… »

Vesti dana »