Preševo

U dva dana dve saobraćajke, teško povređeni dete i tinejdžer

OK radio pre 23 dana
Tokom proteklog vikenda, u selu Oraovica u opštini Preševo, dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe teško povređene, među njima i petogodišnje dete, saopštila je policija u Vranju. Prema podacima iz policije, u subotu, u selu… »

Bez zastoja na putevima, kamioni na Horgošu 90 minuta

IndeksOnline pre 24 dana
BEOGRAD, 20. oktobra (Tanjug) – U Srbiji danas vozače prate prijatne dnevne temperature koje doprinose dobroj prohodnosti puteva. Bez zastoja se prolazi na najopterećenijim putnim pravcima,a bez čekanja i na naplatnim stanicama, saopštio je AMŠ… »

Kurti: Albanija i Kosovo da obrate pažnju na Albance iz preševske doline

Jugmedia pre 26 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje i kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti izjavio je tokom nedavnog sastanka sa predsednikom opštine Preševo Šćiprimom Arifijem, da Albanija i Kosovo „ubuduće treba više zajedno da rade na unapređenju položaja… »

„Saba Belča“ pravi atletsku stazu u Vranju

Bujanovačke pre 27 dana
Bujanovac, Vranje 17. oktobar 2019. (foto Vranje news) – Firma Saba Belča iz Preševa radiće rekonstrukciju atletske staze na gradskom stadionu u Vranju, vrednu 17,3 miliona dinara, nakon što je zajednička ponuda preševske firme i beogradskog… »

Čekanje na granici kod Preševa i po dva sata vikendom, iz Carine tvrde da zadržavanja nema

Južne vesti pre 28 dana
Nakon što su krajem avgusta Srbija i Severna Makedonija uspostavile zajedničku graničnu kontrolu “one stop shop”, ona je trebala da putnicima uštedi vreme zadržavanja na granici i ubrza promet vozila. Ipak, građani kažu da i dalje dugo čekaju… »

U Vranju još jedna ulica dobija asfalt

Jug press pre 29 dana
VRANJE Realizacija Кomunalnog programa za 2019. godinu u Vranju se sprovodi po planu. Skoro svakodnevno po neka ulica bude presvučena asfaltom. Nedavno su novo ruho dobile Crnogorska, Marije Кiri i Budislava Šoškića, a sada se radi na levom kraku… »

Kurti: Albanija i Kosovo ubuduće zajedno više da rade na položaju Albanaca iz preševske doline

Danas pre 29 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje i kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas, tokom sastanka sa predsednikom opštine Preševo Šćiprimom Arifijem, da Albanija i Kosovo „ubuduće treba više zajedno da rade na unapređenju položaja… »

Burhan Halili novi predsednik PDD u Bujanovcu

Jug press pre 29 dana
BUJANOVAC Novi predsednik Opštinskog odbora Partije za demokratsko delovanje (PDD) u Bujanovcu je doktor Burhan Halili. On je izabran na ovu poziciju umesto dosadašnjeg predsednika Šaipa Kamberija koji je pre više meseci izabran ne čelo PDD koji ima… »

Sadriju: Kurtijeva pobeda dobra za Albance, ali i za Srbe

Danas pre 29 dana
Direktor Centa za istraživanje i monitoring iz Preševa Kujtim Sadriju izjavio je FoNetu da je izborna pobeda Aljbina Kurtija i njegove stranke Samoopredeljenje podjednako dobra za Albance na Kosovu i na jugu Srbije, ali i za Srbe. Dobra strana Kurtijeve… »

Saba Belča i Pejkom praviće atletsku stazu na Gradskom stadionu

Vranje news pre 29 dana
Rekonstrukciju atletske staze u Vranju u vrednosti od 17,3 miliona dinara (bez PDV-a) radiće firme Saba Belča d.o.o. iz Preševa i Pejkom d.o.o. iz Beograda, koje su imale zajedničku ponudu i izabrane su na javnoj nabavci koju je raspisala Gradska… »

Vesti dana »