Preševo

Opreznija vožnja zbog poledice

B92 pre 12 dana
Na Auto-putu E-75, na deonici Vranje - Preševo, zbog pojave magle mestimično je smanjena vidljivost od 20 do 70 metara, saopštilo je JP Putevi Srbije. Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji. U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, nema vanrednih… »

Gužve na putevima nema: Magla kod Preševa, oko Surdulice na kolovozu ima i raskvašenog snega

Kurir pre 12 dana
BEOGRAD - U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, nema vanrednih zastoja i prekida, na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja vozila. Vozače će danas pratiti promenljive vremenske prilike, tokom dana biće uglavnom suvo, a u nižim predelima… »

U Pčinjskom okrugu 44,31 posto novozaraženih

Jug press pre 13 dana
VRANJE Od 162 odgovorena uzorka koja su stigla, u nedelju, u Zavod za javno zdravlje u Vranju korona virusom su u Pčinjskom okrugu zaražene još 74 osobe. U Vranjy je i dalje najveći broj zaraženih 51, u Surdulici 13, sedam u Vladičinom Hanu… »

Od putarine 1,5 milijardi dinara manje: JP Putevi Srbije prošle godine zabeležilo pad prometa za 16,6 odsto

Večernje novosti pre 13 dana
SRPSKIM koridorima prošle godine je prošlo oko osam miliona vozila manje nego 2019. i naplaćeno je 1,5 milijardi dinara manje od putarine. Procentualno, zabeležen je pad od 16,6 odsto. Tokom 2020. godine, do 24. decembra, na auto-putevima u Srbiji je… »

Najviše obolelih u Vranju: U Pčinjskom okrugu još 74 osobe pozitivne na koronu

Večernje novosti pre 13 dana
PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju u Pčinjskom okrugu još 74 osoba oboleleo je od virusa korona. Obrađeno je ukupno 167 uzoraka, pa je procenat novoobolelih u odnosu na testiranih ponovo visok i iznosi 44,31 procenat. Najveći broj je iz… »

U Pčinjskom okrugu korona virus ima još 46 osoba

Jug press pre 14 dana
VRANJE-SURDULICA-TRGOVIŠTE-PREŠEVO-VLADIČIN HAN Od 190 analiziranih uzorka iz Pčinjskog okruga, 46 je pozitivno na koronavirus. Sa teritorije grada Vranja inficirano je 36 osoba, u Surdulici je pet lica. U Trgovištu i Preševu kovid-19 imaju po dve… »

Dobre vesti iz Pčinjskog okruga: Manje obolelih i manje hospitalizovanih

Večernje novosti pre 14 dana
PREMA poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju od 190 uzorka iz Pčinjskog okruga, 46 je pozitivno na korona virus. Prema rečima epidemiologa dr Slađana Stankovića od ovog broja 36 je iz Vranja, po 2 iz Trgovišta i Preševa, 5 iz… »

Četvrtina testiranih u okrugu pozitivni na koronu

Vranje news pre 14 dana
Trideset šest građana Vranja bili su pozitivni na poslednjem COVID testiranju, saopšteno je u nedelju iz Gradskog štaba za vanredne situacije. U Pčinjskom okurug testirano je ukupno 190 uzoraka, a 46 bilo je pozitivno na koronavirus. Osim Vranja… »

Šćiprim bi da Preševo bude van Srbije: Predsednik opštine provocira i traži otcepljenje tri opštine sa juga Srbije

Kurir pre 15 dana
PRIŠTINA - Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi ponovo je zatražio pripajanje tzv. Preševske doline tzv. Kosovu. "Ne odustajemo od ujedinjenja sa Kosovom", rekao je Arifi u intervjuu za prištinski portal Indeks Onlajn. On je dodao da… »

Predsednik opštine Preševo hoće ujedinjenje sa Kosovom: "Ne odustajemo od toga"!

Mondo pre 15 dana
Šćiprim Arifi, predsednik opštine Preševo, tvrdi da ne odustaju od ideje ujedinjenja sa Kosovom. Šćiprim Arifi, predsednik opštine Preševo, tvrdi da ne odustaju od ideje ujedinjenja sa Kosovom Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi ponovo je… »

Vesti dana »