Preševo

Jug Srbije i Evropska unija: Isti izazovi na zajedničkom putu

Bujanovačke pre 16 dana
„Po ukidanju zabrane zapošljavanja u javnom sektoru biti rešavan i problem zapošljavanja Albanaca u državnim institucijama“ Bujanovac, 29. oktobar 2019. – Na konferenciji „Jug Srbije i Evropska unija –Izazovi na putu“, koju je organizovao… »

Prevozio migrante u traktorskoj prikolici

Jug press pre 16 dana
PREŠEVO Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su B. D. (2000) iz okoline tog mesta , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. On se sumnjiči da je… »

Šešeljev dvojnik

Danas pre 16 dana
Posle ispada na lokalnim izborima u Medveđi, lider Srpske desnice Miša Vacić, krenuo je dalje u osvajanje juga Srbije. NJegova partija je odmah nakon osnivanja ušla u koalicionu vlast u Vranju, a onda su došle na red opštine Bujanovac i Preševo. Na… »

Humanitarac iz Prizrena gradi 50 kuća u Bujanovcu i Preševu

Bujanovačke pre 16 dana
Bujanovac, 29. oktobar 2019. Humanitarac sa Kosova i Metohije Halil Kastrati najavio je u ponedeljak izgradnju 50 kuća u 2020. godini na području Bujanovca i Preševa. Predsednik humanitarne organizacije „Balkanska siročad“ sastao se u Bujanovcu sa… »

Ambasador Nemačke na jugu: Politička situacija dobra, ekonomska nezadovoljavajuća

Vranje news pre 16 dana
Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib u Bujanovcu je razgovarao s predstavnicima opština Bujanovac, Preševo i Medvedja i ocenio da je tamo "politička situacija dobra, ali ekonomska situacija nije zadovoljavajuća".ž Šib je novinarma rekao tokom… »

Uhapšen devetnaestogodišnjak kod Preševa: Traktorom prevozio migrante

Bujanovačke pre 17 dana
Bujanovac, Preševo, 28. oktobar 2019. Policija u Preševu uhapsila je devetnaestogodišnjeg B.D. iz okoline ovog mesta zbog sumnje da je u nedelju (27. oktobar) izvršio krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, tako… »

Šib: Veliki značaj poglavlja 23 i 24 za pridruživanje Srbije EU

RTV pre 17 dana
BUJANOVAC - Ambasador Nemačke Tomas Šib rekao je danas u Bujanovcu da je primena poglavlja 23 i 24 veoma važna za proces pridruživanja Srbije Evropskoj Uniji, koji Nemačka podržava. On je na konferenciji "Jug Srbije i Evropska Unija - izazovi na… »

Ambasador Nemačke o jugu Srbije: Politička situacija dobra, ekonomska nezadovoljavajuća

Novi magazin pre 17 dana
Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib je danas u Bujanovcu razgovarao s predstavnicima opština Bujanovac, Preševo i Medveđa i ocenio da je tamo "politička situacija dobra, ali ekonomska situacija nije zadovoljavajuća". Šib je novinarma rekao tokom… »

Stanković: Niko nikoga neće iseljavati u Bujanovcu

N1 Info pre 18 dana
Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković izjavio je u Bujanovcu da građani te tri opštine mogu da budu potpuno mirni, jer nema nikakvih šansi da bilo ko preduzima korake koji su suprotni zakonu. Povodom… »

Stanković: Reagovali smo na pretnje Vacića

Jug press pre 17 dana
BUJANOVAC Predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković smatra da su državni organi primereno reagovali na nedavne pretnje Miše Vacića izrečene u Bujanovcu da će “nepodobne Srbe” da iseli iz ove… »

Vesti dana »