Preševo

Korona pod kontrolom i u Preševu

Jugmedia pre 14 dana
Epidemiološka situacija u Pčinjskom okrugu se polako smiruje uprkos pojavi žarišta korona virusa u opštini Preševo, gde, izjavila je epidemiolog u Zavodu za javno zdravlje Vranje doktor Slađan Stanković, zdravstveni sistem kontroliše situaciju i… »

Zakon o pandemiji na Kosovu: Kazne od 35 do 500 evra

Danas pre 15 dana
Novčanom kaznom u iznosu od 500 evra biće kažnjena osoba koja ne poštuje odluku o ograničavanju kretanja građana i vozila u određeno vreme, a vozač motornog vozila koji ne poštuje odluku nadležnog tela o ograničavanju kretanja građana i vozila… »

U Vranju stabilno, Preševo žarište

Jug press pre 15 dana
VRANJE-PREŠEVO U Zdrastvenom centru u Vranju smeštena su 22 pacijenta, medju njima je 13 pozitivnih na koronu. Na lečenje je primljen jedan novi pacijent, otpušteno je šest a jedan je transportovan u Klinički centar Niš. U kovid ambulanti ATD juče… »

Razgovor o mini-šengenu? Vučić sa Zaevim krajem septembra ili početkom oktobra

Srbija danas pre 15 dana
On je najavio da će prvi naredni bilateralni sastanak sa Srbijom iskorisiti i za razgovor o otvaranju graničnog prelaza Lojane-Miratovac, nedaleko od glavnog prelaza Preševo-Tabanovce, gde su radovi zaustavljeni zbog pandemije. Premijer Severne… »

"Situacija može da se pogorša"

B92 pre 16 dana
Imunolog dr Srđa Janković rekao je da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. "Krizni štab stoji na stanovištu da je samoizolacija neophodna jer tako ćemo zaštititi naše ljude i zdravlje svih nas2, istakao je dr Janković. Beograd… »

Janković: Preševo novo žarište korone

OK radio pre 16 dana
Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. Beograd, Kragujevac, Zaječar i Preševo su gradovi u kojima je poslednjih dana povećan procenat novozaraženih korona virusom. Trećina zaraženih je u… »

Situacija sa koronom se pogoršava: Kragujevac žarište korona virusa

iKragujevac pre 16 dana
Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. Krizni štab stoji na stanovištu da je samoizolacija neophodna jer tako ćemo zaštititi naše ljude i zdravlje svih nas, istakao je dr Janković. Beograd… »

Preševo žarište korona virusa

Jugmedia pre 16 dana
Beograd, Kragujevac, Zaječar i Preševo su gradovi u kojima je poslednjih dana povećan procenat novozaraženih koronavirusom. Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. “Krizni štab stoji na… »

Dr Janković izdao novo upozorenje: U ova četiri grada situacija sa koronom se pogoršava!

Srbija danas pre 16 dana
Janković smatra da je samoizolacija neophodna, ali i još rigoroznije sprovođenje mera. Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. Krizni štab stoji na stanovištu da je samoizolacija neophodna… »

Srđa Janković upozorava: Moramo rigoroznije da sprovodimo mere - situacija može da se pogorša!

Večernje novosti pre 16 dana
IMUNOLOG Srđa Janković rekao je za RTS da situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili. Krizni štab stoji na stnanovištu da je samoizolacija neophodna jer tako ćemo zaštititi naše ljude i zdravlje svih nas - istakao je dr Janković… »

Vesti dana »