Preševo

Još 65 novozaraženih u okrugu, Han lokalno žarište

OK radio pre 5 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 290 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 65 je pozitivno na koronavirus. Od ovog broja 38 pozitivnih je iz Vranja, 15 iz Vladičinog Hana, 5 iz Surdulice, po 3 iz Preševa i Trgovišta… »

Hospitalizovano 123 pacijenta: U Pčinjskom okrugu još 65 novozaraženih

Kurir pre 5 dana
Od 290 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 65 je pozitivno na korona virus, poslednji su podaci koje je saopštio Gradski štab za vanredne situacije u Vranju. Od ovog broja 38 pozitivnih je iz Vranja,15 iz Vladičinog Hana, 5 iz Surdulice, po 3 iz Preševa i… »

Mustafa: Kancelarija za Preševsku dolinu recipročna mera

RTV pre 5 dana
PRIŠTINA - Predsednik Demokratske partije Albanaca i bivši predsednik Opštine Preševo Ragmi Mustafa izjavio je da je osnivanje i funkcionisanje kancelarije za tzv. Preševsku dolinu pri vladi privremenih prištinskih institucija recipročna radnja… »

Hoti: Donacije Kosova za Preševo, Bujanovac i Medveđu

OK radio pre 5 dana
Vršilac dužnosti premijera Kosova Avdulah Hoti najavio je da će narednog ponedeljka biti potpisan sporazum o programu Biroa Vlade Kosova za "Preševsku dolinu". Hoti je posle sastanka sa predstavnicima Albanaca iz tri opštine juga Srbije najavio da… »

Specijalci MUP-a iz Vranja evakuisali četvoricu dečaka iz poplavljenog područja

OK radio pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije sa Specijalističkim timovima za spasavanje i rad na vodi evakuisali su 34 osobe iz objekata koji su poplavljeni izlivanjem bujičnih potoka. Kako je saopšteno na zvaničnoj… »

Tim MUP-a iz Vranja iz poplava evakuisao četiri dečaka

Vranje news pre 5 dana
Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi MUP-a Srbije iz Vranja uspešno je iz poplava evakuisao četiri dečaka u Bujanovačkoj Banji, saopšteno je iz MUP-a. - Na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice… »

Oprez na putu: Magla na dve deonice

Blic pre 5 dana
Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na auto-putu E-75, na deonici petlja Bubanj Potok- granica Srbija/Severna Makedonija Preševo i na auto-putu E-763, petlja Ljig - Preljina (kraj izgrađenog auto-puta), saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije"… »

Vranje i dalje prednjači po broju pozitivnih na kovid-19

Jug press pre 6 dana
VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC U Pčinjskom okrugu od 208 testiranih uzoraka, 62 su pozitivna na korona virus. Vranje i dalje prednjači po broju pozitivnih na kovid-19. Ragistrovano je 48 novoobolelih. U Surdulici je osam osoba zaraženo, a u… »

Hoti najavio donacije opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

N1 Info pre 6 dana
Vršilac dužnosti premijera Kosova Avdulah Hoti najavio je da će narednog ponedeljka biti potpisan sporazum o programu Biroa Vlade Kosova za "Preševsku dolinu". Hoti je posle sastanka sa predstavnicima Albanaca iz tri opštine juga Srbije najavio da… »

U Vranju još 46 pozitivnih na koronavirus, u okrugu novootkrivenih 60 lica

Jug press pre 7 dana
VRANJE U Zavod za javno zdravlje u Vranju pristigli su rezultati testiranja uzoraka 309 osoba iz Pčinjskog okruga, koji pokazuju da je 60 lica pozitivno. Najveći broj novoinficiranih, njih 46 je iz Vranja. Iz Trgovišta i Vladičinog Hana su po četiri… »

Vesti dana »