Preševo

Vozači u Beogradu uzmu karticu, račun plate u Preševu: Od prestonice do makedonske granice za 1.460 dinara

Večernje novosti pre 9 dana
Vlada Srbije dala je u četvrtak saglasnost na Odluku o visini putarine. VOZAČI koji se na Koridor 10 uključe u prestonici, na naplatnoj stanici Beograd će uzimati kartice, a račun će plaćati u Preševu. Vlada Srbije dala je u četvrtak saglasnost… »

Kartica u Beogradu, račun u Preševu, a račun za vožnju 1.460 dinara

Jugmedia pre 9 dana
Vozači koji se na Koridor 10 uključe u prestonici, na naplatnoj stanici Beograd će uzimati kartice, a račun će plaćati u Preševu. Vlada Srbije dala je u četvrtak saglasnost na Odluku o visini putarine, a ceh za vožnju na ovoj trasi će biti 1.460… »

Ukidanjem "Naisa" i "Doljevca" putarina do Preševa jeftinija, do Dimitrovgrada skuplja

Južne vesti pre 10 dana
Vozač koji krene iz Beograda za Preševo umesto 4, ubuduće prolazi 2 naplatne stanice Vrčin i Preševo. "Nais" i "Doljevac" uskoro neće postojati, Vlada je već usvojila nove cene, pa će tako sada putarina za pomenutu deonicu biti koji dinar… »

Lančani sudar u sred grada, dvoje povređenih

OK radio pre 11 dana
U sredu, nešto posle 12 časova, u Preševu je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su dva lica povređena, saopštila je Policijska uprava Vranje. Prema informacijama iz policije, nezgoda se dogodila u naselju Železnička stanica. Krećući se iz… »

Lančani sudar u Preševu, jedna osoba teže povređena

Južne vesti pre 11 dana
Dva automobila u pokretu, kao i parkirana kola i kamion učestvovali su u udesu koji se dogodio u naselju Železnička stanica u Preševu. U ovom lančanom sudaru, kažu u vranjskoj policiji, teže je povređen vozač, a lakše putnik jednog od… »

Jug Srbije i Evropska unija: Isti izazovi na zajedničkom putu

Bujanovačke pre 13 dana
„Po ukidanju zabrane zapošljavanja u javnom sektoru biti rešavan i problem zapošljavanja Albanaca u državnim institucijama“ Bujanovac, 29. oktobar 2019. – Na konferenciji „Jug Srbije i Evropska unija –Izazovi na putu“, koju je organizovao… »

Prevozio migrante u traktorskoj prikolici

Jug press pre 13 dana
PREŠEVO Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su B. D. (2000) iz okoline tog mesta , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. On se sumnjiči da je… »

Šešeljev dvojnik

Danas pre 13 dana
Posle ispada na lokalnim izborima u Medveđi, lider Srpske desnice Miša Vacić, krenuo je dalje u osvajanje juga Srbije. NJegova partija je odmah nakon osnivanja ušla u koalicionu vlast u Vranju, a onda su došle na red opštine Bujanovac i Preševo. Na… »

Humanitarac iz Prizrena gradi 50 kuća u Bujanovcu i Preševu

Bujanovačke pre 13 dana
Bujanovac, 29. oktobar 2019. Humanitarac sa Kosova i Metohije Halil Kastrati najavio je u ponedeljak izgradnju 50 kuća u 2020. godini na području Bujanovca i Preševa. Predsednik humanitarne organizacije „Balkanska siročad“ sastao se u Bujanovcu sa… »

Ambasador Nemačke na jugu: Politička situacija dobra, ekonomska nezadovoljavajuća

Vranje news pre 13 dana
Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib u Bujanovcu je razgovarao s predstavnicima opština Bujanovac, Preševo i Medvedja i ocenio da je tamo "politička situacija dobra, ali ekonomska situacija nije zadovoljavajuća".ž Šib je novinarma rekao tokom… »

Vesti dana »