Preševo

Korona preti da desetkuje bujanovačku Hitnu službu

Bujanovačke pre 17 sati
Bujanovac, 24. oktobar 2020. Korona je ozbiljno pogodila Službu hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja tako da su trenutno troje lekara i jedan medicinski tehničar „van stroja“, a čekaju se rezultati i za sve ostale radnike. Dvoje lekara, iz… »

Privremena kovid bolnica u Čairu za 10-ak dana

RTV pre 1 dan
NIŠ - Zbog porasta broja zaraženih virusom korona u Srbiji i zarad boljeg funkcionisanja Kliničkog centra, Grad Niš planira da u najkraćem roku otvori privremenu kovid bolnicu, koja će najverovatnije ponovo biti u Čairu, izjavila je gradonačelnica… »

Skok broja zaraženih: Ponovo se otvara Kovid bolnica u niškom Čairu

OK radio pre 1 dan
bog porasta broja zaraženih virusom korona u Srbiji i zarad boljeg funkcionisanja Kliničkog centra, Grad Niš planira da u najkraćem roku otvori privremenu kovid bolnicu, koja će najverovatnije ponovo biti u Čairu, izjavila je gradonačelnica Niša… »

Sotirovski: Privremena kovid bolnica u Čairu u najkraćem mogućem roku

Niške vesti pre 1 dan
„Mi ćemo verovatno za desetak dana biti spremni da primimo prve pacijente ukoliko ih bude bilo“, istakla je Sotirovski. Ona je dodala da će privremena kovid bolnica biti od velike pomoći Kliničkom centru Niš, s obzirom na to da Klinički centar… »

Lekari iz Bujanovca i Preševa dobili specijalizacije na Kosovu

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 23. oktobar 2020. (foto ilustracija) – Lekari iz Bujanovca i Preševa primljeni su na specijalizaciju na Kosovu, saopštila je Opština Bujanovac. -Odluka Ministarstva zdravlja o prijemu naših lekara na specijalizaciju predstavlja vazan… »

Sotirovski: Niš otvara privremenu kovid bolnicu

N1 Info pre 1 dan
Grad Niš planira da u što kraćem roku otvori privremenu kovid bolnicu, s obzirom da broj zaraženih raste, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. "Privremena kovid bolnica biće najverovatnije u Čairu. Bićemo spremni da za desetak dana… »

U Pčinjskom okugu 17 novoobolelih od korone, najviše u Preševu

Jugmedia pre 1 dan
Od 62 testirane osobe sa teritorije Pčinjskog okruga njih 17 je pozitivno na virus korona, jutrošnji su podaci Zavoda za javno zdavlje Vranje. Najveći broj novoobolleih je iz Preševa – 9, iz Vranja 5 I po jedan iz Bujanovca, Vladičinog Hana I… »

U Pčinjskom okrugu 17 novozaraženih , u Preševu najviše

Jug press pre 1 dan
VRANJE-PREŠEVO Gradski štab za vanredne situacije u Vranju je saopštio da su na analizu poslata 62 uzorka. Rezutati su pokazali da je 17 pozitivno na koronavirus, od kojih je pet iz Vranja, devet iz Preševa i po jedno lice iz Bujanovca, Vladičinog… »

Sotirovski: Niš otvara privremenu kovid bolnicu

Danas pre 1 dan
Grad Niš planira da u što kraćem roku otvori privremenu kovid bolnicu, s obzirom da broj zaraženih raste, rekla je danas gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. „Privremena kovid bolnica biće najverovatnije u Čairu. Bićemo spremni da za desetak… »

Još 17 pacijenata pozitivno na korona virus

OK radio pre 1 dan
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 62 uzorka, 17 je pozitivno na koronavirus, od kojih 5 iz Vranja, 9 iz Preševa i po 1 iz Bujanovca, Vladičinog Hana i Bosilegrada. U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana… »

Vesti dana »