Preševo

Albanci najavili protest i proslavu na jugu

Vranje news pre 7 minuta
Vranje/Preševo - Pod sloganom "Dosta više - Dolina traži rešenje," u organizaciju ORV-a (Organizacija ratnih veterana) i uz podršku albanskih političkih subjekata i Saveta Islamske zajednice, koji deluju u Bujanovcu i Preševu, 28. novembra biće… »

Albanci sa juga Srbije za 28. novembar najavljuju proteste i proslavu

OK radio pre 1 sat
Preševo/Vranje - Pod sloganom “Dosta više - Dolina traži rešenje” u organizaciju ORV-a (Organizacija ratnih veterana) i uz podršku albanskih političkih subjekata i Saveta Islamske zajednice, koji deluju u Bujanovcu i Preševu, 28. novembra biće… »

Kompanija Fluidi iz Preševa demantovala da je umešana u šverc cigareta

Bujanovačke pre 14 sati
Bujanovac, Preševo, 18. novembar 2019. (foto FB Printskrin) – Nikola Sandulović, vođa Republikanske stranke, objavio je na FB nalogu snimak koji je navodno načinjen na mađarskoj carini, a na kome se vidi kako carinici iz kutija sokova preševske… »

Otvoren novi Šalter za preduzetnike u opštini Kula

Vesti online pre 18 sati
Sektor preduzetništva PKS otvorio je danas u Kuli „Šalter za preduzetnike“, prvi van beogradskih opština, radi podrške razvoju preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog povezivanja. To je mesto gde će svi preduzetnici sa… »

U Kuli otvoren novi "Šalter za preduzetnike"

Dnevnik pre 17 sati
KULA: Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) otvorio je u Kuli "Šalter za preduzetnike", prvi van beogradskih opština, radi podrške razvoju preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog povezivanja. To je mesto gde će… »

Petrušević: Pregovaramo da nam zvučno ime bude nosilac liste

Vranje news pre 19 sati
Nova Srbija kompletirala je svoj Okružni odbor za Pčinjski okrug, izjavio je lider tog odbora sa sedištem u Vranju Ivica Petrušević. On je naglasio da su u sastav ovog tela ušli šef vranjskog odbora Miroslav Krstić, potom Zoran Dejković, lider… »

Mehmeti: Rama je u stanju da se odrekne i priznanja Kosova

Press pre 23 sata
Sa Kosova i Metohije i dalje stižu kritike albanskog premijera Edija Rame zbog podržavanja ideje "mini Šengena", pa je tako analitičar Kim Mehmeti čak ocenio da je Rama, zbog "jačanja albansko-srpskog bratstva", spreman da se odrekne i priznanja… »

"Rama je u stanju da se odrekne i priznanja Kosova"

B92 pre 1 dan
Kosovska Mitrovica -- Sa Kosova i Metohije i dalje stižu kritike albanskog premijera Edija Rame zbog podržavanja ideje "mini Šengena". Analitičar Kim Mehmeti čak ocenio da je Rama, zbog "jačanja albansko-srpskog bratstva", spreman da se odrekne i… »

Vacić žestoko odgovorio kemberiju: Borićemo se da međunarodni islamski terorizam bude uništen do kraja

Pravda pre 4 dana
Predsedni opštine Bujanovac Šaip Kemberi optužio je predsednika Srpske desnice Mišu Vacića da želi da izazove sukobe u Bujanovcu i zatražio pokretanje postupka protiv desničara. Miša Vacić je ubrzo odgovorio na reči koje mu je Kemberi uputio… »

Preletačice-rekorderke Ove odbornice su promenile 4 do 5 lista za samo 3 godine, a njihov glavni razlog vas neće iznenaditi

Blic pre 5 dana
Čak 657 odbornika i odbornica je od 2016. do 2019. promenilo stranku u 107 gradova i opština, i to su najčešće bili preleti u vladajuću koaliciju. To je pokazalo istraživanje Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) "Ko je na… »

Vesti dana »