Preševo

Tači provocira: Kosovu pripojiti Preševa, Bujanovac i Medveđu!

Pravda pre 4 dana
Predsednik takozvanog Kosova Hašim Tači dok poručuje da ZSO ne može mimo postojećih ustavnih okvira istovremeno "diže lestvicu" i ponavlja ideju o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe tzv. Kosovu. - Naravno, i danas sam za pripajanje Preševa… »

Dokle više?! Ratni zločinac nastavlja sa sramnim izjavama! Tači bi da krade opštine na Kosovu

Srbija danas pre 4 dana
Tači kaže da dijalog nema alternativu, ali da proces ne može biti beskonačan. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači poručio je da je i dalje za pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe tzv. Kosovu. On je to rekao prethodno… »

Tači opet provocira: Preševo, Medveđa i Bujanovac treba da se pripoje Kosovu

Vesti online pre 6 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je da nije za narušavanje teritorijalnog integriteta, ali da je i dalje je za pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu. – Naravno, i danas sam za pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca Kosovu. Ovo je… »

Tači: Preševo, Medveđa i Bujanovac da se pripoje Kosovu

Nova pre 5 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je da nije za narušavanje teritorijalnog integriteta, ali da je i dalje je za pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu, prenosi TV Kljan Kosova. “Naravno, i danas sam za pripajanje Preševa, Medveđe i… »

Od 27 poslatih uzoraka, 6 novozaraženih u Vranju

Vranje news pre 5 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Vranju od 27 uzoraka, koji su u sredu poslati na analizu, 7 je pozitivno na koronavirus. Od tog broja, šest zaraženih je iz Vranja, a jedan iz Preševa. U COVID ambulanti ATD-a tokom srede obavljeno je 66… »

Iz Sombora na jug Srbije prebačeno 500 migranata ilegalaca

Vranje news pre 5 dana
Vranje - Na jug Srbije sa severa Srbije, iz Sombora, prebačeno je 500 migranata koji su ilegalno boravili van tamošnjeg prihvatnog centra, javlja Tanjug. Oni su deportovani sa tog područja nakon organizovane policijske akcije. Za transport migranata u… »

Od 27 testiranih, šest novoobolelih iz Vranja, jedan iz Preševa

Jugmedia pre 5 dana
Na bolničkom lečenju u vranjskoj kovid bolnici je 27 pacijenata od kojih su 7 pozitivni na korona virus, a od tog broja šest osoba je iz Vranja, a jedan iz Preševa, pokazuju poslednji podaci Kriznog štaba. U kovid ambulanti je prethodnog dana… »

Kovidom zaraženo još šestoro Vranjanaca i jedan Preševljanin

Južne vesti pre 5 dana
Prema poslednjim podacima Kriznog štaba, broj ljudi na bolničkom lečenju u vranjskoj kovid bolnici je 27, a od toga 12 pozitivnih na virus. U kovid ambulanti je prethodnog dana obavljeno 45 prvih pregleda, a upala pluća dijagnostikovana kod 12… »

Oko 300 migranata prebačeno iz Sombora u Bujanovac

OK radio pre 5 dana
Na području grada Sombora juče je organizovana policijska akcija deportacije oko 500 migranata, koji su ilegalno boravili van Prihvatnog centra. Za transport migranata u Bujanovac i Pirot bilo je obezbeđeno deset autobusa. Kako se saznaje, oko 300… »

ZZJZ Vranje: Još 7 pozitivnih na kovid

OK radio pre 5 dana
Prema podacima ZZJZ u Vranju od 27 uzoraka, koji su juče poslati na analizu, 7 je pozitivno na koronavirus. Od tog broja, šest obolelih je iz Vranja, a jedan iz Preševa. Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili… »

Vesti dana »