Preševo

U Vranju blagi porast inficiranih korona virusom

Danas pre 2 dana
Od 228 građana testiranih na virus Covid 19, kod njih 38 potvrđeno je prisustvo virusa, od čega je najveći broj u Vranju 28, saopštio je gradski štab za Vanredne situacije. U odnosu na prošlu nedelju u Vranju se beleži blagi rast novozaraženih… »

Ne opada broj novozaraženih u okrugu, najviše ih je u Vranju

OK radio pre 2 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 228 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 48 je pozitivno na koronavirus. Od ovog broja 38 je iz Vranja, 3 iz Bujanovca, po 2 iz Surdulice, Vladičinog Hana i Trgovišta i 1 iz Preševa.… »

Porast broja novozaraženih koronom u Vranju

Vranje news pre 2 dana
Još 38 građana Vranja bili su pozitivni na koronavirus prilikom poslednjeg testiranja, saopšteno je u subotu iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju. Pre tri dana Vranje je imalo 29 novozaraženih, 9 manje u odnosu na najnoviju statistiku, a… »

Korona u Pčinjskom okrugu: Procenat zaraženih ne opada, najviše obolelih u Vranju

Večernje novosti pre 2 dana
PROCENAT zaraženih u odnosu na testirane u Pčinjskom okrugu ne opada. Prema rečima epidemiologa dr Slađana Stankovića on sada iznosi 21,05 procenata. Prema najnovijm izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Vranju od 228 uzoraka, 48 je pozitivnih, a… »

U Vranju još 29 novoinficiranih, Pčinjskom okrugu 52 pozitivna slučaja

Jug press pre 3 dana
VRANJE U četvrtak je u Vranju testirano 245 osoba sa područja Pčinjskog okruga. Otkrivena su još 52 lica pozitivna na koronu. Najveći broj zaraženih i dalje je iz Vranja gde su 29 osobe inficirane korona virusom, Surdulice 10, Vladičinog Hana osam… »

Salihu: Bolnica u Preševu nije politika već potreba

Bujanovačke pre 3 dana
Bujanovac, Preševo, 22. januar 2021. Direktor Doma zdravlja u Preševu, dr Driton Salihu, podržava inicijativu Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) da područje Preševa i Bujanovca dobije bolnicu i ističe da se ovim povodom obratio Koordinacionom telu… »

Smanjuje se broj pacijenata u kovid bolnicama u Vranju

Jug press pre 4 dana
VRANJE U Pčinjskom okrugu epidemiološka situacija je bolja, ali i dalje je nepovoljna, kažu u Zavodu za javno zdralje u Vranju. Od 206 testiranih uzoraka 44 su pozitivna. Najviše novoobolelih je iz Vranja 23, u Vladičinom Hanu i Bujanovcu je po sedam… »

Samo 44 pozitivno: Povoljnija epidemiološka situacija u Pčinjskom okrugu

Večernje novosti pre 4 dana
OD 206 obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga 44 je pozitivno, pokazuju podaci vranjskog Zavoda za javno zdravlje. Od tog broja najveći broj obolelih je iz Vranja 23. Kod šest osoba u Surdulici potvrđeno je prisustvo korona virusa. Po sedam je… »

Pripadnik Vojske tužio NATO posle boravka u okolini Bujanovca

Bujanovačke pre 4 dana
Bujanovac, Beograd, 21. januar 2020. -Višem sudu u Beogradu podneta je u sredu prva tužba protiv NATO-a za naknadu štete oficiru Vojske Srbije koji se leči od kancera. On je oboleo nakon što je 2000. i 2001. godine boravio na terenu u Bujanovcu… »

Bujanovac i Preševo traže svoju bolnicu: Albancima sa juga Srbije mnogo da putuju 45 kilometara do zdravstvenog centra u…

Večernje novosti pre 4 dana
ISTOVREMENO sa porastom broja pacijenata u kovid-sistemu, u Preševu se pojavila i inicijativa da u ovoj opštini bude izgrađena bolnica koja će zbrinjavati ovdašnje i, eventualno, ljude iz susednog Bujanovca. Direktor Doma zdravlja dr Driton Salihu… »

Vesti dana »