Preševo

Viši sud: Dan otvorenih vrata u petak u sudovima Pčinjskog okruga

Vranje news pre 19 dana
Dan otvorenih vrata Višeg suda u Vranju, treću godinu zaredom, biće organizovan u petak 25. oktobra u 12 časova, povodom Evropskog dana civilne pravde. - Manifestacija ove godine obuhvata predstavljanje pravosuđa Pčinjskog okruga, te će se, pored… »

Vacićeva stranka osvaja jug Srbije: Srpska desnica osnovala odbore u Preševu i Bujanovcu (foto)

Pravda pre 19 dana
Srpska desnica konstituisala je Opštinske odbore u Bujanovcu i Preševu., a za predsednika je javnim glasanjem prisutnih 110 delegata jednoglasno izabran Zarije Mitić, a za njegovog potpredsednika Milan Jovanović. Za predsednika OO Srpske desnice u… »

Preševo: Slovenački policajci pomažu srpskim kolegama

OK radio pre 21 dan
Vranje/Preševo - Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar unutrašnjih poslova Slovenije Boštjan Poklukar obišli su, na Graničnom prelazu Preševo, pripadnike srpske i slovenačke policije koji zajedno… »

Kamberi se u Berlinu sastaje sa nemačkim zvaničnicima?

Jugmedia pre 20 dana
Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi otputovao je u sredu za Berlin gde će se, kako nezvanično saznaju Bujanovačke, sresti sa zvaničnicima nemačke vlade. Kamberi, koji je i predsednik najveće albanske stranke u Srbiji – Partije za… »

Srpska desnica stigla u Preševo i Bujanovac

Pravda pre 21 dan
Nakon Vranja i Medveđe Srpska desnica danas formira svoje odbore u Preševu i Bujanovcu. Kako Pravda saznaje osnivačka skupštima Srpske desnice u Preševu održava se večeras u 18 sati u Domu kulture u ovoj opštini, u ulici 15. novembra bb… »

Ministri obišli srpske i slovenačke policajce na Preševu

RTS pre 21 dan
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar unutrašnjih poslova Slovenije Boštjan Poklukar obišli su, na graničnom prelazu Preševo, pripadnike srpske i slovenačke policije koji zajedno obezbeđuju bolju… »

Kamberi, Mustafa i Sinani putuju u Berlin

Jug press pre 22 dana
BUJANOVAC-PREŠEVO Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, koji je i predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD), predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa i podpredsednica PDD Ardita Sinani, koja je i bivša predsednica opštine… »

Stefanović i Poklukar obilazili policajce na graničnom prelazu Preševo

Jug press pre 22 dana
PREŠEVO Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar unutrašnjih poslova Republike Slovenije Boštjan Poklukar obišli su danas, na Graničnom prelazu Preševo, pripadnike srpske i slovenačke policije koji zajedno obezbeđuju bolju… »

Pet saobraćajki za vikend, teško povređeno jedno dete

Vranje news pre 23 dana
Pet saobraćajnih nezgoda u kojima je teško povređeno i jedno dete registrovano je na području Policijske uprave Vranje, u vreme vikenda od 18. do 20. oktobra ove godine.ž Dve osobe zadobile su teške telesne povrede, a pet osoba lakše. Dve… »

Bez zastoja na putevima, kamioni na Horgošu 90 minuta

IndeksOnline pre 23 dana
BEOGRAD, 20. oktobra (Tanjug) – U Srbiji danas vozače prate prijatne dnevne temperature koje doprinose dobroj prohodnosti puteva. Bez zastoja se prolazi na najopterećenijim putnim pravcima,a bez čekanja i na naplatnim stanicama, saopštio je AMŠ… »

Vesti dana »