Preševo

Mladi Srbi i Albanci u Preševu sporazumevaju se na engleskom-Të rinjët serb dhe shqiptarë në Preshevë komunikojnë…

Jug press pre 12 dana
PREŠEVO Mladi Srbi i Albanci se u Preševu medjusobno sporazumevaju na engleskom jeziku ! Ovo u razgovoru za JUGpress kažu učenici Gimnazije u Preševu koju pohadjaju i albanski i srpski srednjoškolci. “Kada imamo časove fizičkog zajedno u… »

Zoran Stanković obilazio ugrožena područja oko Medveđe: Situacija je veoma teška

Jugmedia pre 11 dana
Situacija u Medveđi je veoma loša, rekao je nakon obilaska terena u Sijarinskoj i Ravnoj Banji predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković. Padavine su napravile pravi kolaps u većini mesnih zajednica… »

Stanković: Situacija u Medvedji i Bujanovcu veoma loša

Jug press pre 11 dana
MEDVEĐA Situacija u Medveđi je veoma loša, rekao je danas za JUGpress, nakon obilaska terena, predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo I Medveđu Zoran Stanković. “Bili smo, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, u… »

Stanković: Teška situacija na jugu Srbije

N1 Info pre 11 dana
Situacija u Medveđi je veoma loša, rekao nakon obilaska terena, predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković. „Bili smo, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, u obilasku terena. Pre svega… »

U Vranju preminuo još jedan pacijent, 38 novozaraženih

Jug press pre 11 dana
VRANJE U protekla 24 časa bitku sa korona virusom u Zdravstvenom centru Vranje izgubio je jedan pacijent. Vranje i dalje prednjači po broju novozaraženih. Registrovano je 38 osoba koje su pozitivne na kovid-19. U Surdulici je 11 pozitivnih, Vladičinom… »

Korona presek u Pčinjskom okrugu: Najviše novozaraženih iz Vranja, čak 38

Kurir pre 11 dana
VRANJE - U Pčinjskom okrugu od 280 uzoraka 64 pozitivna na koronavirus, najveći broj iz Vranja 38. Od 280 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 64 su pozitivna na koronavirus, poslednji su podaci koje je saopštio Gradski štab za vanredne situacije u Vranju… »

Brojke ne padaju: Još 64 novozaraženih u okrugu

OK radio pre 11 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 280 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 64 su pozitivna na koronavirus. Od ovog broja 38 pozitivnih je iz Vranja, 11 iz Surdulice, 4 iz Bujanovca, 9 iz Vladičinog Hana i po 1 iz… »

CarGo i Hilandar paketićima obradovali 1.300 dece iz ugroženih područja

Srbija danas pre 13 dana
Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić uručio je zahvalnicu udruženju i kompaniji CarGo i Hilandaru za pomoć i brigu o deci opštine Medveđa. Kompanija CarGo Technologies i Udruženje građana CarGo u saradnji sa manastirom Hilandar donirali su… »

MUP: Voda se postepeno povlači nakon poplava

Danas pre 12 dana
Vanredna situacija u 17 lokalnih samouprava, Vlada Srbije pomaže građanima u Bujanovcu, Preševu i Medveđi Vodostaji reka na područjima koja su poslednjih dana bila ugrožena poplavama su u opadanju i voda se postepeno povlači, a vatrogasci spasioci… »

Pomoć za poplavljena bujanovačka sela

Nova pre 12 dana
Poplava koja je proteklih dana zadesila jug Srbije nanela je veliku štetu tamošnjem stanovništu, zato je neophodna pomoć. Tim povodom, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković obišao je danas… »

Vesti dana »