Preševo

Albanija kupuje knjige za albanske učenike u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa

B92 pre 10 dana
Savet ministara Albanije obezbediće dodatnu finansijsku podršku za Nacionalni savet Albanaca (NSA) u Srbiji. Finansijska podrška se odnosi na kupovinu udžbenika za albanske učenike u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa. Odluku je u sredu… »

Teretna vozila najduže čekaju na prelazu Bačka Palanka - sedam sati

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: U večernjim satima vozače očekuje umereni intenzitet saobraćaja bez vanrednih zastoja i prekida, a AMS S upozorava na kišu koja utiče na mokre i klizave kolovoze i zbog toga savetuje opreznu vožnju. Dodatni oprez savetuju na deonicama na… »

Pokušali da prošvercuju sedam kilograma suplemenata za poboljšanje seksualnog nagona

Jugmedia pre 11 dana
Carinici su na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra, saopšteno je iz Uprave carina. Kako navode… »

Rasprodaja: Kupite policijski auto

OK radio pre 11 dana
Vranje - MUP Srbije raspisao je javni oglas za prodaju rashodovanih motornih vozila putem prikupljanja pismenih ponuda. Na spisku za prodaju se nalazi ukupno 73 vozila MUP-a u više Policijskih uprava na teritoriji Srbije. Među vozilima oglašenim na… »

Pokušao da sakrije dve tone ribe

OK radio pre 11 dana
Vranje - Carinici su u utorak, 5. novembra, na graničnom prelazu Preševo otkrili da se u jednom tovaru nalazi gotovo dve tone ribe više od količine koja je bila prijavljena. Slučaj je otkriven kada je prethodnog dana na prelazu Preševo za detaljnu… »

Autobus pun afrodizijaka: Makedonac pokušao da prokrijumčari suplemente vredne više od 7.000 evra

Blic pre 12 dana
Carinici su juče na prelazu Preševo u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra. Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa… »

Na Preševu sprečen šverc dve tone ribe

RTV pre 12 dana
PREŠEVO - Carinici 5. novembra 2019. godine otkrili da se u jednom tovaru nalazi gotovo 2 tone ribe više od količine koja je bila prijavljena. Slučaj je otkriven kada je prethodnog dana na prelazu Preševo za detaljnu kontrolu izdvojen kamion… »

Trista stipendija za srednjoškolce na jugu

Vranje news pre 12 dana
Vranje/Bujanovac - Od 657 prijava Komisija Službe Koordinacionog tela dodelila je ukupno 300 stipendija za srednjoškolce iz Bujanovca, Preševa i Medveđe. Prema preliminarnoj rang listi stipendiju od 6.000 dinara mesečno (septembar-decembar 2019)… »

Carinici kod Preševa sprečili šverc skoro 2 tone šarana

Južne vesti pre 12 dana
Zbog sumnje da je prevozio skoro 2 tone neprijavljenih šarana, carinici su pokrenuli prekršajni postupak protiv vozača kamiona aleksandrovačkih tablica koji je iz Severne Makedonije u Srbiju, u ponedeljak, u kamionu pokušao da prokrijumčari tovar… »

Otkriven autobus pun afrodizijaka za oba pola u vrednosti od 7.000 evra

Radio 021 pre 11 dana
Carinici su juče na prelazu Preševo u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra. Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa… »

Vesti dana »