Preševo

DCAF: Sve veći priliv migranata

OK radio pre 3 dana
U ilegalnom prelasku makedonsko-srpske granice uhvaćeno je 79 migranata u okviru akcije "Preševo", saopšteno je na konferenciji za novinare u Vranju, na predstavljanju rezultata akcije inicirane od organizacije DCAF, a sprovedene u saradnji sa MUP… »

Obradović: Sada imate Trg laži

Danas pre 4 dana
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović tokom svoje posete Vranju prelepio je u centru grada kod zgrade rekonstruisanog Pozorišta „Bora Stanković“ tablu sa nazivom Trg Republike i postavio nalepnicu na kojoj piše „Trg laži Aleksandra… »

Gradonačelnik Glogovca dobio poziv Specijalnog suda

RTS pre 4 dana
Ramiz Ladrovci, gradonačelnik Glogovca, saopštio je da je dobio poziv za saslušanje u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK u Hagu, za 19. decembar. Ramiz Ladrovci je to saopštio na svojoj Fejsbuk stranici i naveo da ga je sud pozvao u svojstvu… »

Radna vremena za državni praznik, u ponedeljak, 11. novembra

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Na državni praznik - Dan primirja u Prvom svetskom ratu - u ponedeljak 11. novembra, pojedine ustanove i objekti imaće izmenjeno radno vreme, prodavnice i benzinske stanice će uglavnom raditi, a parkiranje se neće naplaćivati. Širom Srbije… »

Boško Obradović na Mitrovdanu u Preševu

Bujanovačke pre 4 dana
Bujanovac, Preševo, 8. novembar 2019. (Foto Bujanovačke: Obradović na Škembijadi 2017.) – Lider Pokreta Dveri Boško Obradović prisustvuje u petak obeležavanju Mitrovdana u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Preševu. Nakon toga, on će u… »

Međunarodna akcija Preševo: Očekuje se povećani priliv migranata

Vranje news pre 3 dana
Vranje - Sedamdeset devet migranata uhvaćeno je u ilegalnom prelasku makedonsko-srpske granice u okviru akcije "Preševo", saopšteno je na konferenciji za novinare u Vranju, na predstavljanju rezultata akcije inicirane od ljubljanske organizacije DCAF… »

Obradović: Vlada zaboravila jug Srbije

Jug press pre 3 dana
PREŠEVO Pre boravka u Vranju, u okviru „Kampanje bojkota“, lider Dveri Boško Obradović je boravio u Preševu gde je povodom Mitrovdana bio domaćin slave u Crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija. On je izrazio veliko zadovoljstvo i čast što je… »

Vlada Albanije finansira nabavku udžbenika za albanske đake na jugu Srbije

OK radio pre 4 dana
Savet ministara Republike Albanije obezbediće dodatnu finansijsku podršku za Nacionalni savet Albanaca (NSA) u Srbiji kako bi se finasirala kupovina udžbenika za albanske učenike u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa. Odluku je u sredu… »

Obradović u Preševu pre Vranja

Vranje news pre 4 dana
Lider Pokreta Dveri Boško Obradović prisustvovaće u petak obeležavanju Mitrovdana u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Preševu. Nakon toga, on će u Vranju, na poziv ovdašnjeg Gradskog odbora Dveri, u 14 sati održati konferenciju za novinare… »

Policija: Očekuje se veliki priliv migranata

Bujanovačke pre 4 dana
Bujanovac, Vranje, 8. novembar 2019. Tokom akcije „Preševo“, u kojoj su, pored srpskih, učestvovali i policajci iz 11 zemalja jugoistočne Evrope, za 10 dana uhvaćeno 79 migranata u ilegalnom prelasku granice, a podaci pokazuju da se priliv… »

Vesti dana »