Preševo

Priština osnovala kancelariju za pomoć „Preševskoj dolini“

Sputnik pre 2 dana
Vlada privremenih institucija u Prištini osnovala je kancelariju za pružanje pomoći žiteljima takozvane „Preševske doline“, koja obuhvata opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, na jugu centralne Srbije, objavio je na Fejsbuku premijer… »

Nova provokacija iz Prištine: Vlada tzv. Kosova osniva kancelariju za Preševsku dolinu

Večernje novosti pre 2 dana
VLADA privremenih institucija u Prištini osnovala je kancelariju za pružanje pomoći žiteljima takozvane „Preševske doline“, koja obuhvata opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, na jugu centralne Srbije, objavio je na Fejsbuku premijer tzv… »

Kosovska vlada osnovala kancelariju za pomoć Preševu, Bujanovcu i Medveđi

OK radio pre 2 dana
Kosovska vlada osnovala je kancelariju za pružanje pomoći žiteljima takozvane "preševske doline", koja obuhvata opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, na jugu centralne Srbije, prenosi RTS. O formiranju kancelarije odlučeno je na današnjoj sednici… »

U Prištini osnovana Kancelarija za pomoć Albancima iz Medveđe, Bujanovca i Preševa

Jugmedia pre 2 dana
Vlasti u Prištini osnovale su Kancelariju za pomoć građanima opština Bujanovac, Preševo i Medveđa. Odluka o uspostavljanju „Kancelarije za Preševsku dolinu“ doneta je u ponedeljak na sednici vlade u Prištini upravo na predlog zamenika… »

U Prištini osnovana Kancelarija za pomoć Albancima na jugu Srbije

Bujanovačke pre 2 dana
Bujanovac, 28. septembar 2020. Vlasti u Prištini osnovale su Kancelariju za pomoć građanima opština Bujanovac, Preševo i Medveđa. – Vlada Kosova je posvećena preduzimanju mera za olakšavanje života tamošnjih građana, u obrazovanju… »

Kosovska vlada osnovala kancelariju za pomoć "preševskoj dolini"

RTS pre 2 dana
Kosovska vlada osnovala je kancelariju za pružanje pomoći žiteljima takozvane "preševske doline", koja obuhvata opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, na jugu centralne Srbije. O formiranju kancelarije odlučeno je na današnjoj sednici vlade, na… »

Pesma u vezi s Ašaratom: Šeh Salih, pogolem od Husein-paše FELJTON (30)

Vranje news pre 4 dana
Piše: prof. dr Momčilo Zlatanović U vezi sa Ašaratom, pobunom iz 1843 – 1844. godine, postoji pripovedna pesma od preko dvesta stihova. Pesmu je pevao Stojan Stojković (1891-1976) iz Pavlovca. Njegov deda Stojko Preperica i baba Božana bili su… »

Posao za sedam lekara i sedamnaest sestara u Preševu

Vranje news pre 4 dana
Vranje - Posao za stalno u Domu zdravlja u Preševu dobilo je 24 medicinara. Sedmoro su lekari, a primljeno je i 17 medicinskih sestara. Kako je za portal VOM izjavio Driton Salihu, direktor Doma zdravlja, nakon napornog rada, naročito u vreme pandemije… »

U Somboru privedeno više desetina migranata, deportovani za Preševo?

RTV pre 5 dana
SOMBOR - Na području grada Sombora je organizovana policijska akcija privođenja više desetina migranata, koji su ilegalno boravili van Prihvatnog centra, nezvanično saznaje RTV. Operativne policijske aktivnosti su organizovane na lokacijama grada i… »

Još migranata stiglo na jug: Iz Sombora u Preševo

Vranje news pre 5 dana
Vranje - U zajedničkoj akciji grada Sombora, Komesarijata za migracije i somborske policije u petak ujutro je u Somboru sprovedena akcija dislokacije oko 300 migranata iz Sirije, Paksistana, koji nemaju regulisan boravak u ovom gradu, pišu Novosti. Oni… »

Vesti dana »