Preševo

Vakcinacija od danas i u Domu zdravlja u Preševu

Jug press pre 14 dana
PREŠEVO Vakcinacija je danas počela u Domu zdravlja u Preševu u koji je stiglo 130 vakcina. Direktor ove ustanove Driton Salihu je rekao za JUGpress da je danas vakcinisnao sedamdeset osoba a da se prijavilo za vakcinu 130. On kaže da će svi koji su… »

Muftija Nedžmedin ef. Saćipi, čestitao svim pravoslavnim vernicima Božić

Bujanovačke pre 15 dana
Bujanovac, 8. januar 2021. – Muftija Nedžmedin ef. Saćipi, zamenik reisa u Rijasetu Islamske verske zajdenice u Srbiji i presednik Islamske verske zajednice za Bujanovac, Preševo i Medveđu, čestitao je svim pravoslavnim vernicima Božićne… »

Kada virus ujedini „oslobodioce“ i „izdajnike“

Danas pre 15 dana
Šta je ove godine odredilo živote građana na krajnjem jugu Srbije Kada skromnog i gotovo neprimetnog lokalnog načelnika Inspekcije u Bujanovcu Metina Ramizija upitate kako ocenjuje godinu koja izmiče, on ostaje bez odgovora. Odmahuje rukom i ide… »

Epidemiološka situacija u pčinjskom okrugu: Ponovo najveći broj novoobolelih u Vranju

Večernje novosti pre 15 dana
PODACI Zavoda za jvno zdravlje u Vranju pokazuju da iako je znatno manji broj novozaraženih u okrugu, procenat potvrđenih slučajeva u odnosu na testirane je i dalje prilično visok i iznosi 34, 17 procenata. Od 158 testiranih, virus je potvrđen kod 54… »

U bolnicama za kovid pacijente u Vranju ima još 55 slobodnih kreveta

Jug press pre 15 dana
VRANJE U Pčinjskom okrugu su registrovane još 63 osobe koje su pozitivne na korona virus od 232 uzorka koji su testirani. Virusom je u Vranju inficirano 38, Bujanovcu devet, Surdulici sedam, Preševu pet i Vladičinom Hanu i Bosilegradu po dva lica. U… »

Epidemija u pčinjskom okrugu: 63 osobe pozitivne na virus korona

Večernje novosti pre 15 dana
PREMA najnovijim podacima vranjskog Zavoda za javno zdravlje od 232 obrađena uzorka iz Pčinjskog okruga, 63 su pozitivna na koronavirus. Od ovog broja 38 je iz Vranja, 7 iz Surdulice, 9 iz Bujanovca, 5 iz Preševa i po 2 iz Vladičinog Hana i… »

U Vranju i Pčinjskom okrugu raste broj novoobolelih

Jug press pre 17 dana
VRANJE Gradski štab za vanredne situacije u Vranju je saopštio da su od 292 uzorka iz Pčinjskog okruga 89 je pozitivna na koronavirus. Iz Vranja i dalje je najviše. Zaraženo je 49 osoba, iz Surdulice je 15 pozitivnih, Vladičinog Hana devet… »

Još 85 pozitivnih na kovid u Nišu, u Vranju 49

Južne vesti pre 16 dana
Prema poslednjim podacima Štaba za vanredne situacije, u Pčinjskom okrugu je registrovano 89 pozitivnih na kovid, a skoro polovina ih je iz Vranja. Iz niškog Doma zdravlja saopštavaju da prethodnog dana testirano 310 pacijenata, a pozitivno 85. Od… »

"Albanci u Preševu su taoci"

B92 pre 16 dana
Predsednik matice Albanaca u Srbiji Demo Beriša reagovao je na najavu lidera DPK Envera Hodžaja da će na listi biti dva Albanca iz Preševa. Hodžaj je rekao da će ta stranka pokrenuti inicijativu da Albanci iz ovog dela Srbije dobiju lične karte i… »

Korona virus u pčinjskom okrugu: 89 novozaraženih, hospitalizovano 106 pacijenata

Kurir pre 16 dana
Od 292 uzorka iz Pčinjskog okruga, 89 je pozitivno na korona virus, poslednji su podaci koje je saopštio Gradski štab za vanredne situacije u Vranju. Od ovog broja 49 osoba je iz Vranja, 15 iz Surdulice, 9 iz Vladičinog Hana, 5 iz Bujanovca, tri iz… »

Vesti dana »

Prolećni januarski vikend, a onda - sneg

B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Meloun o Jokiću: Dajte mu loptu i uradiće pravu stvar

Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana

Domaći terorizam u fokusu nove američke administracije

Glas Amerike pre 1 satjoš 8 povezanih