Prosveta

Sindikati zaposlenih u prosveti traže sastanak sa Vučićem

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Tri sindikata zaposlenih u prosveti zatražili su danas sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, nezadovoljni platama u obrazovanju. "Smatramo da zaposleni u obrazovanju ulažu maksimalan napor da bi vaspitno obrazovni proces… »

Besplatni udžbenici za osnovce: Fondacija Alek Kavčić omogućila da udžbenici budu dostupni svima

Naissus info pre 7 dana
Ministarstvo prosvete odobrilo je ove udžbenike, i oni se mogu koristiti u nastavi. Projekat u okviru fondacije “Alek Kavčić” ugledao je svetlost dana, kada su pre nekoliko dana omogućeni besplatni udžbenici za treći i sedmi razred osnovne… »

Kurir saznaje: Od nedelje kreće vakcinacija zdravstvenih radnika i prosvetara

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Od naredne nedelje trebalo bi da počne vakcinacija zdravstvenih i prosvetnih radnika i kineskom vakcinom kompanije "Sinofarm" protiv koronavirusa, saznaje Kurir. - Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju, a već od prekosutra… »

Ružić: Procenat zaraženosti u školama kod dece bio do 0.08 odsto, kod zaposlenih do 2.5 odsto

Novi magazin pre 7 dana
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da drugo polugodište počinje 18. januara u skladu sa modelom iz septembra, tako što će mladji osnovci od prvog do četvrtog razreda pohadjati nastavu svakodnevno u školi u manjim grupama, stariji… »

Ružić: Mlađi osnovci svakodnevno na nastavi, stariji naizmenično, srednjoškolci nedeljno

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da drugo polugodište počinje 18. januara u skladu sa modelom iz septembra, tako što će mladji osnovci od prvog do četvrtog razreda pohadjati nastavu svakodnevno u školi u manjim grupama… »

Raspored kako se od ponedeljka ide u školu

Nova pre 7 dana
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da drugo polugodište počinje 18. januara u skladu sa modelom iz septembra, tako što će mlađi osnovci od prvog do četvrtog razreda pohađati nastavu svakodnevno u školi u manjim grupama, stariji… »

Škole spremne za drugo polugodište, bez novina u organizovanju nastave

Dnevnik pre 7 dana
Nakon gotovo mesec dugog zimskog raspusta, drugo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola počeće u ponedeljak, 18. januara, a po odluci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nastava će biti organizovana kao i do sad. Učenici… »

U ponedeljak počinje nastava po istom režimu kao i pre raspusta

Morava info pre 7 dana
Ministar prosvete Branko Ružić kaže za RTS da je obrazovni sistem spreman i da škole nisu bile mesto gde je dolazilo do transmisije virusa, zahvaljujući odgovornosti koju su pokazala deca i nastavno osoblje. – Sistem je pokazao veliku vitalnost u… »

Primiće kinesku vakcinu! U nedelju će biti vakcinisano 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara

Mondo pre 7 dana
Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju. Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju. U nedelju bi trebalo da bude vakcinisano 100.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika, kineskom vakcinom kompanije "Sinofarm" protiv koronavirusa… »

Jedna grupa đaka ide u školu, a ostale kombinovano drugo polugođe kreće sledećeg datuma

Alo pre 7 dana
Posle jednomesečnog raspusta, više stotina hiljada osnovaca i srednjoškolaca u ponedeljak kreće u školu. Ministar prosvete Branko Ružić kaže za RTS da je obrazovni sistem spreman i da nije bio mesto gde je dolazilo do transmisije virusa… »

Vesti dana »