Prosveta

Ovo su radili šaćiri i džaka, a SAD radi celo odeljenje: Pogledajte šok-fotku sa časa škole u Ulcinju (foto)

Kurir pre 6 dana
Fotografija iz učionice OŠ "Boško Strugar" objavljena na društenim mrežama na kojoj deca prekršenih ruku oponašaju orla na albanskoj zastavi, tokom časa kod učiteljice Florinde Baša, izazvala je kritike javnosti i reagovanje Socijalističke… »

Skandal u osnovnoj školi u ulcinju: Deca na zahtev učiteljice oponašala orla sa albanske zastave!

Večernje novosti pre 6 dana
FOTOGRAFIJA iz učionice OŠ “Boško Strugar” objavljena na društenim mrežama na kojoj deca prekršenih ruku oponašaju orla na albanskoj zastavi, tokom časa kod učiteljice Florinde Baša, izazvala je kritike javnosti i reagovanje Socijalističke… »

Skandal u osnovnoj školi u ulcinju: Deca na zahtev učiteljice oponašala orla sa albanske zastave!

Srbija danas pre 6 dana
I u ovom slučaju se radi o zloupotrebi dece, upotrebi simbola druge države i podsticaju na podele. Fotografija iz učionice OŠ "Boško Strugar" objavljena na društenim mrežama na kojoj deca prekršenih ruku oponašaju orla na albanskoj zastavi, tokom… »

Škole dobile uputstvo za onlajn nastavu od Ministarstva

Moj Novi Sad pre 6 dana
Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati. Ministarstvo je uputilo dopis svim školama u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. –… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

Morava info pre 7 dana
Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. – Posebnu… »

Učitelji traže onlajn nastavu i za mlađe osnovce

Politika pre 8 dana
Prosveta je protiv odluke nadležnih da đaci od prvog do četvrtog razreda do zimskog raspusta nastavu pohađaju u učionicama. Odluka da samo mlađi osnovci ne pređu na onlajn nastavu od sledeće nedelje, već da časove pohađaju u osmoletkama do… »

Krivokapić se izjasnio: Dritan kandidat za potpredsednika crnogorske vlade

Vesti online pre 8 dana
Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. – Opredelio sam se da imam jednog potpredsednika i taj potpredsednik je Dritan Abazović – saopštio je Krivokapić. On je… »

Đaci u Srbiji prelaze na onlajn nastavu? Ministar Ružiić: Konačna odluka usvojiće se danas

Srbija danas pre 8 dana
Broj zaraženih u školama nije zabrinjavajući, a obrazovni sistem je pokazao svu vitalnost, rekao je Ministar prosvete Branko Ružić. Prema njegovim rečima, škole nisu mesto gde dolazi do preterane transmisije virusa, ali da je zbog opšte situacije… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

Radio 021 pre 7 dana
Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. "Posebnu… »

Kako rade fakulteti za vreme pandemije – prioritet očuvanje zdravlja studenata i zaposlenih

RTS pre 7 dana
I Krizni štab i Ministarstvo prosvete preporučili su fakultetima da pređu na onlajn nastavu, a da se laboratorijske vežbe izvode uz punu primenu epidemijskih mera. I studenti i profesori bolje se snalaze u ovom semestru, smatraju akademci. U… »

Vesti dana »