Prosveta

Počelo drugo polugođe, rad u školama prema modelu od 1. septembra 2020.

Pirotske vesti pre 4 dana
Danas je počelo drugo polugođe u osnovnim i srednjim školama. Kao što je poznato, nastava će se odvijati prema uputstvu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je primenjivano od 1. septembra prošle godine. Učenici od prvog do… »

Sutra kreće masovna vakcinacija! Na listi prosvetari, Vojska, MUP, ali i neočekivana grupa!

Mondo pre 4 dana
Sutra kreće vakcinacija još jedne prioritetne grupe. Sutra kreće vakcinacija još jedne prioritetne grupe. Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće… »

Sutra kreće masovna vakcinacija: Na listi prosvetari, Vojska, MUP, ali i još jedna grupa građana

Srbija danas pre 4 dana
Sutra kreće vakcinacija još jedne prioritetne grupe. Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić. Brnabić je… »

Brnabić: Sutra počinje vakcinacija prosvetara, novinara, policije i vojske

Radio 021 pre 4 dana
Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić. Brnabić je rekla da su predstavnici medija, posebno medijski radnici… »

Drugo polugodište po modelu od 1. septembra

Pressek pre 4 dana
Drugo polugodište počelo je u ponedeljak, 18. januara 2021. godine, a nastava za učenike osnovnih i srednjih škola, odvijaće se po modelu koji je primenjivan od 1. septembra 2020. godine. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pre… »

Brnabić sa predsednicima opština Kolubarskog okruga

Dnevnik pre 4 dana
Tokom posete Ubu, premijerka će sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem obići Osnovnu školu „Milan Munjaš", koja je rekonstruisana sredstvima vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u iznosu od 354 miliona… »

Jasna Janković: Drugo polugodište trebalo je početi onlajn, van sistema je bilo i 11.000 prosvetara

Danas pre 4 dana
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković izjavila je danas da je drugo polugodište trebalo početi sa onlajn nastavom, ili je trebalo produžiti raspust za nedelju dana, dok se ne prikupe podaci o tome koliko je učenika i… »

Korona virus, obrazovanje: Koji su problemi onlajn nastave i kako se snalaze roditelji i nastavnici

Danas pre 4 dana
Ada T. je majka učenika sedmog razreda jedne beogradske škole koji je tokom korona virusa pohađao onlajn nastavu. „Deca se ne snalaze, misle da su u nekoj igrici, ne gledaju na školu kao na obrazovnu ustanovu“, rekla je majka sedmaka koji pohađa… »

Počelo drugo polugodište: Kad će se produžiti časovi

Nova pre 5 dana
U ponedeljak, 18. januara, počinje drugo polugodište u Srbiji za sve osnovne i srednje škole, a pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje Miloš Blagojević kaže da će učenici srednjih škola u školu ići po ritmu koji je, zbog epidemije… »

Stariji ponovo na kombinovanoj nastavi: Šta sve očekuje đake u drugom polugodištu

Srbija danas pre 5 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je preporučilo tri nivoa nastave na daljinu. Posle mesec dana zimskog raspusta koji je ove godine neplanirano produžen zbog virusa korona, za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji, danas… »

Vesti dana »