Prosveta

I prosvetari traže novčanu pomoć od 10.000 dinara

Radio 021 pre 4 dana
Predstavnici sidnikata radnika zaposlenih u prosveti danas su uputili pismo premijerki Srbije Ani Brnabić u kojem traže da se i zaposlenima u obrazovanju dodeli novčana pomoć od 10.000 dinara. "Delatnost obrazovanja je najmanje plaćena od svih koje… »

Prosvetari traže da i njima bude isplaćeno po 10.000 rsd

BizLife pre 4 dana
Sindikat prosvetnih radnika Srbije “Nezavisnost” zatražio je da i zaposlenima u obrazovanju bude uplaćeno po 10.000 dinara jednokratne pomoći, kao i zdravstvenim radnicima. “Imajući u vidu da je delatnost obrazovanja najmanje plaćena od svih… »

Prosvetari traže da i njima bude isplaćeno po 10.000 dinara, a ne samo zdravstvenim radnicima

Morava info pre 4 dana
Sindikat prosvetnih radnika Srbije „Nezavisnost“ zatražio je danas da i zaposlenima u obrazovanju bude uplaćeno po 10.000 dinara jednokratne pomoći, kao i zdravstvenim radnicima. – Imajući u vidu da je delatnost obrazovanja najmanje plaćena od… »

Umesto da im smanji, vlast zbog izbora ponovo povećava plate zaposlenima u javnom sektoru

Radio 021 pre 4 dana
Vlast je uočila naznake po sebe zabrinjavajućih promena u biračkom telu i počela je da mami neodlučne. Piše: Živan Lazić Mada će godina završiti najmanje sa rekordnih 483 milijardi dinara, čak 8,85 odsto BDP budžetskog deficita, zarade u… »

Prosvetari traže da i njima bude isplaćeno po 10.000 dinara

Nova pre 4 dana
Sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" zatražio je danas da i zaposlenima u obrazovanju bude uplaćeno po 10.000 dinara jednokratne pomoći, kao i zdravstvenim radnicima. “Imajući u vidu da je delatnost obrazovanja najmanje plaćena od svih… »

Danas u 9 sati zaseda krizni štab: Čeka nas pooštravanje, a jedna mera posebno interesuje roditelje

Srbija danas pre 4 dana
U Ministarstvu prosvete kažu da nema zatvaranja škola na nivou Srbije. Korona bukti širom Srbije, juče je probijen plafon sa preko 6.000 novoobolelih i skoro 30 preminulih od ovog virusa u našoj zemlji za samo 24 sata, a danas bi upravo zbog toga… »

Predsednik Skupštine Crne Gore o budućoj vladi i sahrani mitropolita

Danas pre 5 dana
Aleksa Bečić, predsednik Skupštine Crne Gore i lider koalicije „Mir je naša nacija“, izjavio je da ne poznaje kandidatkinju za ministarku u budućoj vladi Vesnu Bratić i da njene izjave „nisu za pohvalu“. „Svako ko ističe kako se osjeća… »

Još jedan koalicioni partner protiv Krivokapićevog predloga

B92 pre 6 dana
Podgorica -- Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić kaže da ne poznaje kandidatkinju za ministarku u budućoj vladi Vesnu Bratić i da njene izjave "nisu za pohvalu". "Svako ko ističe kako se osjeća verski i nacionalno, i na osnovu toga gradi… »

Ponovo dnevni rekord - preko šest hiljada novozaraženih, preminulo 29

Glas Amerike pre 6 dana
U poslednja 24 časa, do četvrtka u 15 sati, u Srbiji je od Kovida 19 umrlo 29 odoba, a registrovano je 6.109 novozaraženih od 18.980 testiranih, saopštio je Krizni štab. U bolnicama se nalazi 5.589 osoba, od kojih je 186 na respiratorima. Od… »

Forum beogradskih gimnazija: Testirajte učenike i nastavnike, ili zatvarajte škole

Radio 021 pre 5 dana
Forum beogradskih gimnazija saopštio je danas da od ministra prosvete Branka Ružića očekuje da se na sednici Vlade Srbije i Kriznog štaba založi da se svim nastavnicima, kod kojih se pojavljuju blagi simptomi respiratornih infekcija, omogući… »

Vesti dana »