Prosveta - vesti

Žene, sutra se obavezno pomolite Ovaj praznik je od posebnog značaja za vas!

Alo pre 6 dana
Alo: Žene, sutra se obavezno pomolite Ovaj praznik je od posebnog značaja za vas!
Žene, najbitnije je da vi znate ove stvari
Pravoslavna crkva i njeni vernici 14. oktobra obeležavaju praznik Pokrova Presvete Bogorodice. Crkva je oduvek proslavljala Presvetu Bogorodicu kao pokroviteljku i zaštitnicu hrišćana, koja svojim molitvama umilostivljava Boga prema grešnima. Poznata je po pomoći... »

Lepe vesti: Prosvetarima do 2022. plate veće za 17.000 dinara! Prvo povećanje od 7.000 već u januaru

Kurir pre 9 dana
Prvo povećanje od 14 odsto možemo očekivati u januaru 2019, a ono će najverovatnije iznositi oko sedam hiljada dinara, kaže Jasna Janković, predsednica USPRS
Prvo povećanje zarade prosvetni radnici mogu da očekuju već u januaru naredne godine i ono će najverovatnije iznositi 7.000 dinara, a do 2022. godine plate će biti veće ukupno za 17.000 dinara. Ovo bi bio zaključak pregovora koje... »

Sutra je veliki praznik Bogorodica će ispuniti želje svih žena, pomolite se...

Srbija danas pre 9 dana
Praznik Pokrova Presvete Bogorodice
Događaj koji crkva praznuje desio se 14. oktobra 911. godine, u vreme cara Lava Mudroga (Filosofa). Bilo je svenoćno bdenje u Bogorodičinoj crkvi Vlaherne u Carigradu. Crkva je bila puna naroda, a negde u pozadini stajao je sveti Andrej Jurodivi sa svojim učenikom... »

Ako se bavite ovim poslovima u Srbiji, uskoro ćete primati i do 57.000 dinara!

Alo pre 9 dana
Alo: Ako se bavite ovim poslovima u Srbiji, uskoro ćete primati i do 57.000 dinara!
Potvrđeno!
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je Jasna Janković predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi trebalo... »

Povećanja u prosveti: Početna plata 57.000 dinara

BizLife pre 9 dana
Foto: Pixabay Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je za B92 predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković. Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi smeo da startuje... »

Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

IndeksOnline pre 10 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine. Ovo za “Blic” kaže Jasna Janković, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o... »

Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

Radio 021 pre 10 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine.
Ovo za "Blic" kaže Jasna Janković, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o povećanju zarada prosvetarima. - Prošle nedelje, kada su sindikati prosvetnih... »

Povećanje plata prosvetarima: 14 odsto povišice, niko neće imati manje od 57.000 dinara

Telegraf pre 10 dana
To se odnosi na učitelje, nastavnike, profesore, psihologe, pedagode, bibliotekare i sekretare
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je Jasna Janković predsednica USPRS. Brnabić: Povećanje plata i penzija do kraja godine Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u... »

Prosveta dobija 14% veće plate, niko ispod 57.000 rsd

Press pre 10 dana
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je za B92 Jasna Janković predsednica USPRS.
Foto:B92 Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi trebalo da iznosi manje od 57.000 dinara. To se odnosi na učitelje, nastavnike, profesore, psihologe, pedagode,... »

Otkrivamo: Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

Blic pre 10 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine. Ovo za "Blic" kaže Jasna Janković, predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o... »

©2018 Netmark d.o.o.