Prosveta

Ružić: Namera je da ne bude izgubljen nijedan dan

Dnevnik pre 8 sati
BEOGRAD: Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina. "Ovo je stvar od nacinalnog interesa i ne smemo izgubiti nijednu generaciju iako su okolnosti ovakve. Očekujemo… »

"Broj zaraženih u školama nije zabrinjavajuć": Ružić o onlajn nastavi, transmisiji virusa i odluci da li će mlađi…

Blic pre 8 sati
Broj zaraženih u školama nije zabrinjavajući, a obrazovni sistem je pokazao svu vitalnost, rekao je Ministar prosvete Branko Ružić. Prema njegovim rečima, škole nisu mesto gde dolazi do preterane transmisije virusa, ali da je zbog opšte situacije… »

Đaci u Srbiji prelaze na onlajn nastavu, ministar prosvete najavio: Danas konkretna uputstva školama

iKragujevac pre 9 sati
Učenici srednjih škola i đaci viših razreda osnovnih škola, prelaze od 30. novembra na onlajn nastavu. Tim povodom oglasio se ministar prosvete Branko Ružić, koji je najavio da će danas školskim upravama biti upućena konkretna uputstva kojima… »

Ružić: Ne možemo da izgubimo nijedan dan, a kamoli godinu

Nova pre 8 sati
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina. “Ovo je stvar od nacinalnog interesa i ne smemo izgubiti nijednu generaciju iako su okolnosti ovakve. Očekujemo da do… »

Hoće li se i niži razredi prebaciti na onlajn? Ministar prosvete otkriva plan za izvođenje nastave do kraja polugodišta

Večernje novosti pre 8 sati
MINISTAR prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina. - Ovo je stvar od nacinalnog interesa i ne smemo izgubiti nijednu generaciju iako su okolnosti ovakve. Očekujemo da do… »

Ministar prosvete razjasnio šta će biti sa đacima i ko sve prelazi na onlajn nastavu

Alo pre 8 sati
Ružić je, govoreći o obolelima u školama, rekao da brojke nisu zabrinjavajuće. Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina. "Ovo je stvar od nacinalnog interesa i… »

Oglasio se ministar prosvete: "Neće biti izgubljen nijedan dan nastave, a kamoli godina"

Srbija danas pre 9 sati
Ružić je, govoreći o obolelima u školama, rekao da brojke nisu zabrinjavajuće. Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina. - Ovo je stvar od nacinalnog interesa… »

Učitelji: Žrtvovani smo, nismo dadilje

Danas pre 9 sati
Sve više zahteva da i učenici nižih razreda osnovne škole pređu na onlajn rad Učitelji su ogorčeni odlukom Kriznog štaba da su od prelaska na onlajn nastavu izuzeti samo đaci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, a zahtev da i za ove… »

Ružić: Proces sticanja znanja nije ugrožen, danas uputstvo

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Ministar prosvete Srbije Branko Ružić najavio je da će danas školskim upravama biti upućena konkretna uputstva kojima će biti definisane i one situacije kada i ukoliko dođe do potrebe da đaci poprave neku ocenu, to urade i u neposrednom kontaktu u… »

Onlajn nastava - danas konkretna uputstva: Biće definisane sve situacije u vezi sa pohađanjem škole!

Mondo pre 10 sati
Ministar prosvete Srbije Branko Ružić najavio je da će danas školskim upravama biti upućena konkretna uputstva kojima će biti definisane i one situacije kada i ukoliko dođe do potrebe da đaci poprave neku ocenu, to urade i u neposrednom kontaktu u… »

Vesti dana »