Prosveta - vesti

Dečaka pretukli na velikom odmoru, prosvetari kriju nasilje

Jugmedia pre 5 dana
Učenik osmog razreda iz jedne škole u Leskovcu pretučen je od strane svog vršnjaka i punoletnog mladića bez ikakvog povoda, koji su mu naneli povrede grudnog koša i vilice, a od većih povreda dečaka je spasio čičkica. Ovaj incident, kako je potvrđeno Jugmedii, desio se nedavno u školskom dvorištu,... »

Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

IndeksOnline pre 5 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine. Ovo za “Blic” kaže Jasna Janković, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o... »

Povećanje plate za prosvetare, minimalna plata 57.000 dinara

BK TV pre 6 dana
Zaposleni u prosveti od 2019. godine dobiće povećanje od 14 odsto, potvrdila je Jasna Janković predsednica USPRS za B92. To znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi smeo da startuje bez plate od 57.000 dinara. To se odnosi na učitelje, nastavnike, profesore,... »

Čačanski prosvetari u ponedeljak obustavljaju rad u znak solidarnosti sa kolegama

Morava info pre 6 dana
ČAČAK – Sindikat obrazovanja Čačak (SOČ) štrajkovaće u ponedeljak obustavom rada od 12 do 13 sati. Škole štrajkuju kako bi pružile podršku Gimnaziji „20. oktobar“ iz Bačke Palanke, čiji nastavnici štrajkuju zbog nepoštovanja volje zaposlenih i Školskog odbora u vezi sa izborom direktora. Gimnazija... »

Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

Radio 021 pre 6 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine.
Ovo za "Blic" kaže Jasna Janković, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o povećanju zarada prosvetarima. - Prošle nedelje, kada su sindikati prosvetnih... »

Povećanje plata prosvetarima: 14 odsto povišice, niko neće imati manje od 57.000 dinara

Telegraf pre 6 dana
To se odnosi na učitelje, nastavnike, profesore, psihologe, pedagode, bibliotekare i sekretare
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je Jasna Janković predsednica USPRS. Brnabić: Povećanje plata i penzija do kraja godine Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u... »

Prosveta dobija 14% veće plate, niko ispod 57.000 rsd

Press pre 6 dana
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je za B92 Jasna Janković predsednica USPRS.
Foto:B92 Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi trebalo da iznosi manje od 57.000 dinara. To se odnosi na učitelje, nastavnike, profesore, psihologe, pedagode,... »

Prosveta dobija 14% veće plate, niko ispod 57.000 rsd

Srbija danas pre 6 dana
Lepa vest
Zaposleni u prosveti u Srbiji dobiće od naredne godine povećanje od 14 odsto, potvrdila je za B92 Jasna Janković predsednica USPRS. Kao je objasnila, to znači da od januara početnik u prosveti sa sedmim stepenom stručne spreme ne bi trebalo da iznosi manje od 57.000... »

Otkrivamo: Svim prosvetarima plate veće za po 7.000 dinara

Blic pre 6 dana
Vlada Srbije je obećala prosvetarima povećanje plata za 14 odsto od naredne godine, a dodatnu povišicu od 21 procenat najkasnije do 2022. godine. Ovo za "Blic" kaže Jasna Janković, predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja otkriva detaljan plan ministra finansija Siniše Malog o... »

"Prosveta" - od najveće izdavačke kuće na jugu Srbije ostale ruševine

Južne vesti pre 6 dana
Niško preduzeće čija istorija razvoja je trajala osam decenija - Prosveta, sa najjačom izdavačkom delatnošću južno od Beograda, sada je samo ruševina koja čeka stare vlasnike. Zbog restitucije, stečaj ovog preduzeća još nije završen, a neki od radnika i dalje čekaju svoje plate. Stara polusrušena... »

Džamal Kašogi: Sjedinjene Države zahtevaju od Turske snimke

BBC News  pre 10 sati  još 40 povezanih

Bez kazne za Zvezdu, PSŽ kažnjen sa 20.000 evra

Beta  pre 2 sata  još 19 povezanih

Haos na autoputu: Palili strnjiku, izazvali tragediju!

Mondo  pre 1 sat  još 25 povezanih

Masovni ubica sa Krima imao saučesnika?

Večernje novosti  pre 6 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.