Prosveta - vesti

Šok u aleksinačkoj visokoj školi: Kamere nadgledaju profesore i studente čak i kad idu u toalet?!

Kurir pre 4 dana
ALEKSINAC - Pojedini zaposleni Visoke škole za vaspitače u Aleksincu tvrde da njih, kao i studente, bivši direktor S. O. od kuće nadzire dok su na predavanjima, u hodnicima, pa čak i kada idu u toalet! O ovome je, kažu, proteklih godina više puta obaveštavano Ministarstvo prosvete, informisan je i... »

Trivićeva: Stvaramo uslove za dualno obrazovanje u Republici Srpskoj

Blic pre 4 dana
Ministar prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić rekla je da je jedan od osnovnih ciljeva resornog ministarstva stvaranje uslova za uvođenje dualnog obrazovanja, odnosno povezivanje učenika srednjih stručnih i tehničkih škola sa potrebama tržišta rada. Trivićeva je nakon sastanka sa... »

Skandal u Aleksincu: Veliki brat nadgleda profesore čak i u toaletu?

Večernje novosti pre 4 dana
Optužbe na račun bivšeg direktora visoke škole za vaspitače u Aleksincu. Dr Kuka: Obradović ne poriče da je nadzirao kolege sa kućnog računara
POJEDINI zaposleni Visoke škole za vaspitače u Aleksincu tvrde da njih, kao i studente, bivši direktor, a sada predavač Stojan Obradović od kuće nadzire dok su na predavanjima, u hodnicima, pa čak i kada idu u toalet! O ovome je,... »

Bivši direktor špijunirao profesore čak i kada idu u toalet, kamere povezao sa kućnim računarom!

Alo pre 4 dana
Alo: Bivši direktor špijunirao profesore čak i kada idu u toalet, kamere povezao sa kućnim računarom!
Pojedini zaposleni Visoke škole za vaspitače u Aleksincu tvrde da njih, kao i studente, bivši direktor, a sada predavač Stojan Obradović od kuće nadzire dok su na predavanjima, u hodnicima, pa čak i kada idu u toalet!
O ovome je, kažu, proteklih godina više puta obaveštavano Ministarstvo prosvete, informisan je i direktor škole dr Milutin Đuričković, ali do danas, kako ističu, niti je pokrenut postupak za neovlašćeno i protivzakonito... »

2/3 direktora su nastavnici fizičkog, a petoro nije prošlo ispit za licencu: Svi su pali na istom pitanju koje može da bude ključno u svakoj školi

Telegraf pre 4 dana
Petoro direktora nije uspelo da prođe prvi zadatak koji je pred njih stavljen
Direktori škola u Srbiji imaju rok od dve godine da dobiju licencu, inače taj posao više neće moći da rade. Reklo bi se da polaganje i nije baš tako teško, jer je od njih 62, koliko je do sada izašlo na ispit, palo svega petoro,... »

Info dan o dualnom obrazovanju u Pirotu

Pirotske vesti pre 4 dana
Podelite U Pirotu će, u prostorijama Privredne komore biti organizovan Info dan o dualnom obrazovanju kome će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvete, lokalne samouprave, Privredne komore Niš i Nacionalne službe za zapošljavanje. foto-ilustracija Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs Info dan... »

OŠ „RADOJE DOMANOVIĆ“ NIŠ: Oni obrazuju i vaspitavaju naše najveće blago – decu

Niške vesti pre 4 dana
Od trenutka kada je sveštenik Velisav Milojević, pop Velja, 1903. godine osnovao ovu školu, OŠ “Radoje Domanovi攓 sledi svetosavski put. Put ljubavi, moralne čistote, hrabrosti i dostojanstva. Put koji nas oplemenjuje, oduhovljuje, pokreće stvaralačke potencijale, uvodi u zajednicu kulturnih... »

Slučajno "upala" u školu i postala jedan od 50 najboljih nastavnika sveta: Ovo je priča o Katarini Veljković, ponosu srpske prosvete (foto)

Telegraf pre 5 dana
U nastavu je uvela robota od Lego kockica, a klasično programiranje "prebacila" je na programiranje na robotu
"Zašto to učimo i čemu uopšte služi", pitali su učenici profesorku informatike Katarinu Veljković. Tragala je po celom svetu za načinom da đacima jasno pokaže svrhu linija teksta na crnom ekranu. To je bio početak Katarininih... »

Hrvatsko Ministarstvo prosvete proverava 90.000 diploma

Danas pre 5 dana
Diplome oko 90.000 zaposlenih u hrvatskom sistemu obrazovanja i nauke proći će vanredan postupak provere, pošto je Ministarstvo nauke i prosvete u svojim redovima otkrilo osobu sa falsifikovanom diplomom Univerziteta u Zagrebu.
Radi se ženi koja je u ministartsvo primljena na osnovu ugovora o radu na određeno vreme. Od nje je zatražen iskaz, dobila je otkaz i slučaj je prijavljen policiji, navodi Jutarnji list. Ministar nauke i prosvete Blaženka Divjak... »

Hrvatsko ministarstvo prosvete proverava diplome zaposlenih

RTS pre 5 dana
RTS: Hrvatsko ministarstvo prosvete proverava diplome zaposlenih
Diplome oko 90.000 zaposlenih u hrvatskom sistemu obrazovanja i nauke proći će vanredan postupak provere, pošto je Ministarstvo nauke i prosvete u svojim redovima otkrilo osobu sa falsifikovanom diplomom Univerziteta u Zagrebu.
Radi se ženi koja je u ministartsvo primljena na osnovu ugovora o radu na određeno vreme. Od nje je zatražen iskaz, dobila je otkaz i slučaj je prijavljen policiji, navodi Jutarnji list. Ministarka nauke i prosvete Blaženka... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Jokić nejaki Klivlend častio novim tripl dablom

N1 Info  pre 1 sat  još 2 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.