Prosveta - vesti

Šarčević: Nastavnicima niko ne može da zabrani, ali ekskurzije, letovanja i zimovanja mogu da organizuju isključivo prema pravilnicima! Ako je i direktor znao, debelo će odgovarati

Kurir pre 3 dana
Nije mi jasno kako jedna nastavnica može sama da vodi 105 đaka iz Devete gimnazije i ko joj pomaže da brine o njima. I da je sve bilo u redu, njihova bezbednost je dovedena u pitanje, rekao je ministar
BEOGRAD - Nastavnicima niko ne može zabraniti organizovanje đačkih letovanja i zimovanja, ali isključivo prema pravilnicima koji važe za ekskurzije, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. On je naveo da to nije bio slučaj... »

Takmičenje učeničkih kompanija iz cele Evrope u Beogradu

Studio B pre 1 dan
Srednjoškolci iz 37 zemalja Evrope okupili su se u Beogradu kako bi prezentovali svoje učeničke kompanije široj javnosti.
foto Tanjug Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je da mu predstavlja zadovoljstvo što je ove godine Beograd domaćin tom takmičenju, te da je srećan što i Srbija učestvuje na takmičenju, odnosno tim Pete ekonomske škole.... »

Oni su budućnost Pirota – nagrade najboljim učenicima pirotskih osnovnih i srednjih škola

Pirotske vesti pre 2 dana
Ukupno 53 đaka pirotskih osnovih i srednjih škola – dobitnici priznanja na republičkim i međunarodnim takmičenjima dobili su danas poklon-čestitku u novcu od Gradske uprave. Osvajačima prvih republičkih nagrada pripalo je po 12.000 dinara, drugoplasiranima po 10.000 a trećeplasiranima po 8.000... »

U trci za najbolju djačku kompaniju Evrope čokolada od zrikavaca i narukvica za bolesne

Radio sto plus pre 2 dana
Sajam učeničkih kompanija, 29. po redu, na kome timovi iz 37 zemalja Evrope predstavljaju nacionalne pobedničke projekte od proizvodnje čokolade od zrikavaca do onih koji spasavaju živote, otvoren je danas na Obilićevom vencu u Beogradu u prisustvu čelnika grada, ministra prosvete, zvaničnike... »

Velika pobeda kurira! Pao alavi direktor đuro đurović! Šarčević: Demontiraćemo kriminalni sistem upravljanja u bpš!

Kurir pre 2 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević potvrdio je za Kurir svoju rešenost da demontira kriminalni sistem upravljanja u Beogradskoj poslovnoj školi i da smeni Đuru Đurovića.
Ministar prosvete Mladen Šarčević potvrdio je za Kurir svoju rešenost da demontira kriminalni sistem upravljanja u Beogradskoj poslovnoj školi i da smeni Đuru Đurovića. - Već na prvoj narednoj sednici Vlade biće formirana... »

Profesorka dogovarala ekskurziju na kućnoj žurci: Debelo će odgovarati svi koji su odgovorni za propust u Španiji

Telegraf pre 2 dana
- Nastavnicima niko ne može zabraniti organizovanje đačkih ekskurzija, ali isključivo prema pravilnicima koji važe za ekskurzije, izjavio ministar prosvete
- Nastavnicima niko ne može zabraniti organizovanje đačkih ekskurzija, ali isključivo prema pravilnicima koji važe za ekskurzije, izjavio ministar prosvete. Mladen Šarčević navodi da to nije bio slučaj sa prošlonedeljnim... »

Šarčević: Tri ministarstva će se baviti istragom o finansijama na visokim školama

Nova ekonomija pre 3 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je da će se zbog utvrđenih nepravilnosti na visokim školama sprovesti istraga koja će ispitati tokove novca, kako bi "takav sistem bio demontiran i rasturen šablon zloupotreba". Šarčević je za list Blic rekao da je bio šokiran kada su mu predstavljeni... »

Ministra šokirali rezultati prosvetne inspekcije

BizLife pre 3 dana
Foto: Beta Ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je da će se zbog utvrđenih nepravilnosti na visokim školama sprovesti istraga koja će ispitati tokove novca, kako bi “takav sistem bio demontiran i rasturen šablon zloupotreba”. Šarčević je za list Blic rekao da je bio šokiran kada su mu... »

Provera organizacije puta u Španiju: Ministar čeka pisanu izjavu, protiv profesorke - disciplinski postupak

Večernje novosti pre 3 dana
Ministarstvo prosvete, naučnog i tehnološkog razvoja pokušava da utvrdi ko je kriv za nastalu situaciju
ĐACI Devete beogradske gimnazije "Mihajlo Petrović Alas", koje je prevarila agencija "B2R" i ostavila ih bez smeštaja u španskom letovalištu Ljoret de Mar, uživaju u svom odmoru nakon što je vlasnik agencije sakupio novac i... »

Šarčević: Ekskurzije isključivo prema pravilnicima

Studio B pre 3 dana
Nastavnicima niko ne može zabraniti organizovanje đačkih letovanja i zimovanja, ali isključivo prema pravilnicima koji važe za ekskurzije, izjavio je za „Politiku“ ministar prosvete Mladen Šarčević.
Arhivska fotografija On je istakao da to nije bio slučaj sa prošlonedeljnim putovanjem 150 beogradskih srednjoškolaca u Španiju, koja je bilo „čista improvizacija“. Oko letovanja koje je organizovala Snežana Martić, profesorka... »

Srbija overila prvo mesto i plasirala se u četvrtfinale EP

Večernje novosti  pre 3 sata  još 19 povezanih

Pacoli sutra ipak u Novom Pazaru u privatnoj poseti?

Blic  pre 3 sata  još 18 povezanih

Delavi pojasnio svoju izjavu: Ignorišite lažnu vest

Danas  pre 4 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.