Prosveta

Novi presek – preminula 42 pacijenata, zaražene još 6.192 osobe

RTS pre 1 dan
Prema poslednjem preseku, koronavirus u Srbiji je potvrđen kod još 6.192 osobe od testiranih 19.407 uzoraka. Od posledica zaraze preminule su još 42 obolele osobe. Na respiratorima je 212 pacijenata. 25. 09. 2021. 23:25 Makron. Udvostručićemo… »

Fakulteti ostali bez softvera za proveru plagijata

Radio 021 pre 6 sati
Od početka septembra ponovo postoji problem sa softverskom proverom doktorskih disertacija preko sistema Itentikejt (Ithenticate). Kako piše Danas, razlog je to što su potrošeni krediti za proveru koje je u prethodnom periodu nabavilo Ministarstvo… »

Nastava i u novoj akademskoj godini počinje izvođenjem himne „Bože pravde”

Niške vesti pre 7 sati
Na ovaj način studenti grade i poštovanje prema državi u kojoj žive i svojoj naciji i razvijaju osećaj zajedništva i pripadnosti društvenoj zajednici. Intoniranje himne visokoškolske ustanove mogu da izvedu putem razglasa, računara, muzičkog ili… »

“Školsku godinu počnite himnom Bože pravde”: Preporuka za fakultete iz Ministarstva prosvete

Nedeljnik pre 7 sati
Foto: Igor Pavićević (Beta) – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preporučilo je danas svim visokoškolskim ustanovama da prvi čas nastave u novoj akademskoj godini počne izvođenjem himne Srbije “Bože pravde”. Himna može da… »

Ministarstvo prosvete preporučilo svim fakultetima da početak godine počnu sa himnom 'Bože pravde'

Novi magazin pre 10 sati
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preporučilo je danas svim visokoškolskim ustanovama da prvi čas nastave u novoj akademskoj godini počne izvođenjem himne Srbije "Bože pravde". Himna može da se izvede putem razglasa, računara… »

Ministarstvo: Fakulteti akademsku godinu da počnu intoniranjem himne

Radio sto plus pre 9 sati
Himna može da se izvede putem razglasa, računara, muzičkog ili telefonskog uredjaja ili pevanjem uz poštovanje svih epidemioloških mera. „Pozivamo sve studente i nastavno osoblje da uvek imaju na umu izuzetne vrednosti saznavanja i stvaranja, kao i… »

Bože pravde na početku nove akademske godine: Ministarstvo prosvete preporučuje fakultetima intoniranje himne Srbije na…

Kurir pre 9 sati
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preporučilo je danas svim visokoškolskim ustanovama da prvi čas nastave u novoj akademskoj godini počne izvođenjem himne Srbije "Bože pravde". Himna može da se izvede putem razglasa, računara… »

Preporuka Ministarstva: Akademsku godinu početi himnom

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preporučilo je danas svim visokoškolskim ustanovama, na predlog SKONUS-a, da prvi čas nastave u novoj akademskoj godini počne izvođenjem himne Republike Srbije "Bože pravde". S obzirom da… »

Korona hara: U Srbiji više od 6.000 novozaraženih, 42 preminula

Vesti online pre 10 sati
Prema poslednjem preseku, koronavirus u Srbiji je potvrđen kod još 6.192 osobe od testiranih 19.407 uzoraka. Od posledica zaraze preminule su još 42 obolele osobe. Na respiratorima je 212 pacijenata. Epidemijska situacija u Srbiji je sve složenija… »

"Bože pravde" i na fakulltetima

Radio 021 pre 10 sati
Ministarstvo prosvete preporučilo je svim visokoškolskim ustanovama da prvi čas nastave u novoj akademskoj godini počne izvođenjem himne Srbije "Bože pravde". "Na ovaj način studenti grade poštovanje prema državi u kojoj žive i svojoj naciji i… »

Vesti dana »