Prosveta

„Da sam premijer sve bih obećao, da sam predsednik sindikata ništa ne bih poverovao“: Da li će najava izbora uticati na…

Danas pre 3 sata
Da li bi održavanje izbora 17. decembra, što je kao mogućnost najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, išlo naruku sindikatima obrazovanja da se izbore za svoje zahteve ili bi im pak odmoglo? Na ovo pitanje predstavnici sindikata prosvetnih… »

Poznat datum pregovora Vlade i sindikata obrazovanja: Od ishoda sastanka zavisi hoće li biti štrajka u školama

Danas pre 12 sati
Sastanak reprezentativnih sindikata obrazovanja sa predstavnicima Vlade Srbije zakazan je za četvrtak, 5 oktobar, u 14 časova, potvrđeno je Danasu. „Od ishoda pregovora zavisi odluka o početku štrajka, koja je dogovorena od strane sva četiri… »

"Liste čekanja su ugašene": Otvoren novi vrtić u Šidu

B92 pre 12 sati
Otvoren je novoizgrađeni objekat "Roda" Predškolske ustanove "J.S.Šilja" u Šidu. Predsednik opštine Šid, Zoran Semenović, ministarka prosvete, Slavica Đukić Dejanović i šef kancelarije Svetske banke u Srbiji, Nikola Pontara su svečano otvorili… »

U čačanskoj osnovnoj školi zabranjena upotreba mobilnih telefona

Morava info pre 15 sati
ČAČAK – Osnovna škola “Branislav Petrović“ u Slatini zabranila je korišćenje mobilnih telefona za vreme trajanja nastave za đake, nastavnike, ali i roditelje. Direktor škole Lazar Čikiriz kaže da je ovakva odluka, shodno školskom… »

Ovo je jedina škola u Srbiji koja je zabranila korišćenje telefona i đacima i nastavnicima

B92 pre 16 sati
Seoska škola za ponos u čačanskom kraju je OŠ "Branislav Petrović" u Slatini, koja postoji duže od jednog veka, mada uprkos činjenici da je jedna od najstarijih ubrzanim korakom ide u skladu sa svim tehnološkim inovacijama. Ipak, jedna tekovina… »

Oglasili se prosvetari i najavili nastavak razgovora sa Vladom: Evo kada će biti održani

Telegraf pre 2 dana
Brnabić je rekla da se zajedničkim radom može doći do prosečne plate kakva se očekuje. Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije saopštila je danas da će sastanak reprezentativnih sindikata prosvetnih radnika sa predstavnicima Vlade Srbije biti… »

Nastavak dijaloga prosvetara i državnog vrha u četvrtak

Politika pre 1 dan
Od rezultata predstojećih pregovora s nadležnima zavisi da li će nastavnici štrajkovati od 9. oktobra, ukazuju sindikati. Novi sastanak predstavnika sva četiri reprezentativna sindikata u obrazovanju i državnog vrha, zakazan je za 5. oktobar, navodi… »

Ovo je jedina škola u Srbiji koja je zabranila upotrebu mobilnih telefona tokom nastave, ali odluka važi i za đake i za…

Blic pre 1 dan
Škola za ponos u čačanskom kraju je OŠ "Branislav Petrović" u Slatini, koja postoji duže od jednog veka, mada uprkos činjenici da je jedna od najstarijih ubrzanim korakom ide u skladu sa svim tehnološkim inovacijama. Ipak, jedna tekovina modernog… »

Niko se nije bunio Ovo je jedina seoska škola u Srbiji koja je zabranila korišćenje telefona tokom nastave

Alo pre 1 dan
Seoska škola za ponos u čačanskom kraju je OŠ "Branislav Petrović" u Slatini, koja postoji duže od jednog veka, mada uprkos činjenici da je jedna od najstarijih ubrzanim korakom ide u skladu sa svim tehnološkim inovacijama. Ipak, jedna tekovina… »

Vršnjačko nasilje u Barajevu! Roditelji tvrde: Ceo razred već tri sedmice ne ide u školu zbog terora jednog učenika!

Alo pre 1 dan
Učenici jednog odeljenja iz osnovne škole u Barajevu već tri sedmice ne dolaze u školu zbog jednog nasilnog đaka! Ovo za Kurir tvrde roditelji, a jedan otac, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da njihova deca od jednog učenika, koji nastavu… »

Vesti dana »