Prosveta

Ružić primio kinesku vakcinu protiv korona virusa

Danas pre 2 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je danas kinesku vakcinu protiv korona virusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao novinarima da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da… »

Ružić i prvi prosvetni radnici vakcinisani na sajmu Ministar: Osećam se odlično! Primio sam kinesku, ali primio bih svaku…

Kurir pre 2 dana
Kinesku vakcinu " Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je… »

Ministar prosvete primio kinesku vakcinu - "niko normalan ne može da sumnja u vakcinaciju"

Radio 021 pre 2 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je danas kinesku vakcinu protiv korona virusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao novinarima da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da… »

Prosvetni radnici primili vakcinu, Ružić: Osećam se odlično!

Alo pre 2 dana
Kinesku vakcinu "Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je istakao… »

Ministar Ružić primio kinesku vakcinu i pozvao prosvetare da se prijave

N1 Info pre 2 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je kinesku vakcinu protiv koronavirusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da izraze… »

Ružić i prvi prosvetni radnici primili vakcinu

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Kinesku vakcinu "Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić… »

Ružić primio vakcinu protiv korona virusa

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD - Nna Beogradskom sajmu vakcinu protiv korona virusa primio je ministar prosvete Branko Ružić. (pokrivalice)… »

Đaci da se spremaju za malu maturu

Danas pre 2 dana
Od razvoja epidemiološke situacije zavisi da li će biti olakšica za osmake na završnom ispitu Kako sada stoje stvari nema nijednog razloga da učenici osmog razreda ne polažu malu maturu, a od razvoja epidemiološke situacije zavisi odluka da li će… »

Šta se danas dešavalo ispred mikine škole? Skinuta oznaka sa zgrade - na interfonu se niko ne javlja

Večernje novosti pre 2 dana
FIRMA "Stvar srca" registrovana je 19. jula 2004. godine, kao produkcijska kuća, društvo sa ograničenom odgovornošću, sa adresom u Ulici prote Mateje 44 na Vračaru. U Agenciji za privredne registre prijavljena je pod šifrom 5911, proizvodnja… »

DRI: Ministarstvo prosvete odgovorno za sporu modernizaciju škola u Srbiji

Radio 021 pre 2 dana
Nedovoljna efikasnost u radu Ministarstva prosvete i Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru, uticala je da "Program modernizacije škola" bude produžavan više puta i da jedan deo odabranih školskih objekata ne bude uključen u projekat… »

Vesti dana »