Prosveta

Studenti predali čak 18.000 potpisa: Traže smanjenje školarina na svim fakultetima za 30 odsto

Srbija danas pre 4 dana
Oni traže da školarine na svim fakultetima budu smanjene za 30 odsto. Predstavnici studentske inicijative "Za smenjenje školarina" predali su danas 18.000 potpisa studenata koji podržavaju njihov zahtev na pisarnicu Ministarstvu prosvete . Predstavnik… »

Ministarstvo prosvete o peticiji studenata za smanjenje školarine: To je u nadležnosti fakuletata

Insajder pre 4 dana
Iznos školarina na fakultetima u nadležnosti je visokoškolskih ustanova i odluku o tome ne može da donese Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, saopštilo je danas ovo Ministarstvo, povodom peticije grupe studenata da se smanje… »

Protest nastavnika, roditelja i učenika zbog izbora direktorke OŠ na Miljakovcu

N1 Info pre 4 dana
Nastavnici, roditelji i učenici OŠ "Ivo Andrić" u beogradskom naselju Miljakovac, protestuju nezadovoljni što Ministarstvo prosvete nije postavilo za direktorku Draganu Dejanović Kovačević, nastavnicu srpskog jezika iz te škole. Izvor: N1 Kako… »

Studenti predali 18.000 potpisa sa zahtevom za smanjenje školarina

RTS pre 4 dana
Predstavnici studentske inicijative "Za smanjenje školarina" predali su 18.000 potpisa studenata koji podržavaju njihov zahtev na pisarnicu Ministarstva prosvete, kao i zahtev za sastanak sa resornim ministrom. Traže da školarine na svim fakultetima… »

Ministarstvo: Školarine su u nadležnosti fakulteta

Nova pre 4 dana
Povodom peticije grupe studenata da se smanje školarine na fakultetima za 30 odsto, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je to u nadležnosti visokoškolskih ustanova. Ministarstvo u saopštenju navodi da je u aprilu ove… »

OŠ “Ivo Andrić” ne želi nametnutu direktorku, ponovo protest

Nova pre 4 dana
Nastavnici, roditelji i učenici OŠ "Ivo Andrić" u beogradskom naselju Miljakovac, protestuju nezadovoljni što Ministarstvo prosvete nije postavilo za direktorku Draganu Dejanović Kovačević, nastavnicu srpskog jezika iz te škole Kako navode… »

Studenti predali 18.000 potpisa za smanjenje školarina

B92 pre 4 dana
Predstavnici studentske inicijative "Za smenjenje školarina" predali su Ministarstvu prosvete 18.000 potpisa studenata koji podržavaju zahtev. Oni traže da školarine na svim fakultetima budu smanjene za 30 odsto. Predstavnik inicijative Nikola Arsić… »

Muž joj udarao bolesnu učenicu: Postupak protiv učiteljice

Nova pre 4 dana
U izdvojenom odeljenju OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Masurici, kod Surdulice, 8. oktobra se dogodio incident kada je suprug jedne učiteljice izudarao učenicu i to na času. Osam dana kasnije, a tri nakon što je javnost saznala za ovaj incident… »

Studenti predali peticiju sa 18.000 potpisa u Ministarstvu, traže sastanak

Radio 021 pre 4 dana
Predstavnici studentske Inicijative "30 odsto niže školarine" predali su na pisarnici Ministarstva prosvete peticiju sa 18.000 potpisa za smanjenje školarina za 30 odsto, kao i dopis u kome traže sastanak sa resornim ministrom Mladenom Šarčevićem… »

Ministarstvo: Za iznose školarina nadležni fakulteti

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Visokoškolske ustanove su same nadležne za iznos školarina na fakultetima i o tome odluku ne može da donese Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, saopštilo je danas Ministarstvo. Povodom peticije grupe studenata da se smanje… »

Vesti dana »

Dobio ponudu koja se ne odbija: Ostajem ministar

Vesti online pre 1 satjoš 17 povezanih

Danas miholjsko leto: Do kada će biti toplo?

Nova pre 2 satajoš 12 povezanih