Prosveta

Plenković povećava plate, ali prosvetari ni da čuju: To ni najmanje ne rešava problem zaposlenih, nastavljamo štrajk!

Kurir pre 5 dana
Matica hrvatskih sindikata nezadovoljna je najavom premijera Andreja Plenkovića da će svim zaposlenim u državnoj upravi od naredne godine zarade biti povećane za 6,12 odsto. Najavljeno povećanje je planirano od januara naredne godine, a bilo bi… »

Trivićeva: Biće urađene dodatne analize radi pravičnije raspodele budžeta namenjenog za zaposlene u oblasti obrazovanja i…

Večernje novosti pre 5 dana
Ministar prosvete i kulture Republike Srpske mr Natalija Trivić imala sastanak sa predsednikom Sindikata obrazovanja, nauke i kulture Draganom Gnjatićem. Ministar prosvete i kulture Republike Srpske mr Natalija Trivić na sastanku sa predsednikom… »

Premijer najavio povećanje plata, nezadovoljni prosvetari nastavljaju štrajk

B92 pre 5 dana
Zagreb -- Premijer Hrvatske Andrej Plenković najavio je danas da će vlada ponuditi povećanje plata u idućoj godini od 6,12 odsto svim državnim i javnim službenicima. "Ponudićemo povećanje plata u idućoj godini od 6,12 odsto državnim i javnim… »

Šarčević: U planu izgradnja nove zgrade ETF-a u Beogradu i dva naučna kampusa u Novom Beogradu

Beta video pre 5 dana
BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da je u planu izgradnja nove zgrade Elektrotehničkog fakulteta (ETF) u Beogradu, kao i dva naučna kampusa u Novom Beogradu.… »

Šarčević: Ministarstvo prosvete je sada zaduženo da oformi trening centre za robotiku

Beta video pre 5 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je da su danas pričali i o veštačkoj inteligenciji,i da je potpisan ugovor sa kineskom kompanijom `Red dragon` koja se time bavi. ``Ministarstvo prosvete je sada zaduženo da… »

U vrtićima i do 60.000 prekobrojno upisane dece

Danas pre 5 dana
Sindikati zaposlenih u predškolstvu upozoravaju na brojne probleme Dok država najavljuje povećanje broja dece između tri i 5,5 godina u vrtićima, iz sindikata predškolskog vaspitanja i obrazovanja poručuju da prioritet treba da bude rasterećenje… »

Ministar prosvete najavio reformu srednjeg obrazovanja: Stručne škole - tehnološke gimnazije

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Stručne srednje škole transformisaće se u druge modele, koji će ličiti na tehnološke gimnazije - rekao je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. - U srednjem obrazovanju sledi rad na stručnom obrazovanju. Urađena je… »

Ministar prosvete najavio reformu srednjeg obrazovanja: Stručne škole - tehnološke gimnazije

Večernje novosti pre 5 dana
Mladen Šarčević rekao da je urađena reforma gimnazija, a napravljen je veliki napredak kada je reč o dualnom obrazovanju. STRUČNE srednje škole transformisaće se u druge modele, koji će ličiti na tehnološke gimnazije - rekao je ministar… »

Brnabićeva sa šefovima četiri parlamentarne delegacije u okviru IPU

RTS pre 6 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa šefovima četiri parlamentarne delegacije koje borave u Beogradu na 141. zasedanju Interparlamentarne unije (IPU). U razgovoru sa delegacijom Islamske konstitutivne skupštine Islamske Republike… »

Opšta bolnica u Novom Pazaru krije kadrove iz škole u Tutinu

IndeksOnline pre 6 dana
NOVI PAZAR – Opšta bolnica Novi Pazar i Dom zdravlja u Sjenici odbili su da dostave radiju Sto plus podatke o tome da li imaju i koliko zaposlenih medicinskih radnika sa diplomom Srednje škole “Tutin”, kojoj je Ministarstvo prosvete nedavno… »

Vesti dana »