Putevi Srbije

Pažnja zbog mokrih kolovoza i odrona

Dnevnik 27.02.2020
BEOGRAD: Vozači treba da obrate pažnju na mokre kolovoze, kao i sneg i odrone na pojedinim deonicama, saopštio je AMSS. Očekuje se razvedravanje na severu naše zemlje, ali će u nižim predelima mestimično biti kiše i snega. Na planinama će padati… »

Bačevac: Hitno postaviti ležeće policajce i kamere na problematičnim deonicama državnih puteva

IndeksOnline 27.02.2020
BEOGRAD/NOVI PAZAR – Govoreći o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila pre neki dan u novopazarskom naselju Selakovc, u kojoj je teško povređena dvadesetsedmogodišnja žena i njeno dete, narodni poslanik SDP-a dr Muamer Bačevac zatražio je od… »

Istražujemo: Kakvu grešku su napravili Crnogorci koji snabdevaju Evropu kokainom „krvavom rutom“

Sputnik 27.02.2020
Kao što se nekada govorilo da svi putevi vode u Rim, svi putevi kokaina danas vode preko Balkana, a u transportu ove droge iz Južne Amerike najznačajniju ulogu imaju pripadnici crnogorske mafije. Ipak, izgleda da su napravili „grešku u koracima“… »

Srbija dobija novi brzi put od granice sa Mađarskom pa sve do Rumunije!

Srbija danas 27.02.2020
Srbija bi trebalo da dobije novu brzu saobraćajnicu od graničnog prelaza sa Mađarskom do rumunske granice. Javno preduzeće "Putevi Srbije" raspisalo je javnu nabavku za Studiju opravdanosti sa Idejnim projektom izgradnje brze saobraćajnice IB reda… »

Godinu i po dana za sanaciju oko 70 km lokalnih puteva oko istočnog kraka Koridora 10

Južne vesti 27.02.2020
Lokalni putevi od Niša do Dimitrovgrada, koji su delimično oštećeni i tokom izgradnje istočnog kraka Koridora 10, trebalo bi da budu sanirani za godinu i po dana, jer je to rok u ugovorima koje je danas potpisao v.d. direktora Koridora Srbije Zoran… »

Stara suvača u Kikindi će da melje za turiste

Dnevnik 27.02.2020
KIKINDA: U okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija „Mlinovi koji melju, putevi koji spajaju - putevi mlinova“, koji je trajao dve godine, urađena je konzervacija i restauracija celokupnog drvenog mehanizma suvače u Kikindi. To… »

Dvadeset miliona evra za obnovu puteva u zoni istočnog kraka Koridora 10

Plus online 27.02.2020
Preduzeće „Koridori Srbije“ , shodno sporazumu sa JP“Putevi Srbija“, obezbedilo je sredstva za projektovanje i rehabilitaciju državnih puteva u zoni istočnog kraka Koridora 10 u iznosu od dvedeset miliona evra. Radovi će se finansirati iz… »

Bačevac u Skupštini : Hitno postaviti ležeće policajce i kamere na problematičnim deonicama državnih puteva !

RTV Novi Pazar 27.02.2020
Govoreći o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila pre neki dan u novopazarskom naselju Selakovc, u kojoj je teško povređena dvadesetsedmogodišnja žena i njeno dete, narodni poslanik SDP-a dr Muamer Bačevac zatražio je od direktora JP Putevi Srbije… »

Uskoro još 10 punjača duž auto-puteva, jeftinija putarina za vlasnike električnih vozila

Total car 27.02.2020
Javno preduzeće “Putevi Srbije” planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP “Putevi Srbije”, Darko Savić… »

Kiša će otežati stanje na putevima, savetuje se oprez

RTS 26.02.2020
Promena vremena koja će prvo zahvatiti severne, a zatim i ostale krajeve zemlje, doneće nepovoljne uslove za vožnju – kišu i pljuskove, a na planinama i sneg. Kišno vreme doneće i povećan broj aktiviranih klizišta, česta je pojava odrona… »

Vesti dana »