Putevi Srbije

Radovi na mostu Beška: Vozači, pažljivo u smeru ka Beogradu

Kurir 29.02.2020
BEOGRAD - Od utorka, 3. marta, do petka, 6. marta, izvodiće se radovi na čišćenju i pranju dilatacija na autoputu E-75, petlja Kovilj-petlja Beška, na mostu Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pa će se saobraćaj povremeno odvijati u voznoj i… »

Popust na plaćanje putarine

Alo 29.02.2020
Javno preduzeće “Putevi Srbije” planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP “Putevi Srbije”, Darko Savić… »

Od utorka do petka radovi na mostu Beška, u smeru ka Beogradu

RTV 29.02.2020
NOVI SAD - Od utorka, 3. marta, do petka, 6. marta, izvodiće se radovi na čišćenju i pranju dilatacija na autoputu E-75, petlja Kovilj-petlja Beška, na mostu Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pa će se saobraćaj povremeno odvijati u voznoj i… »

Putevi u Srbiji prohodni, ponegde slab sneg

RTV 28.02.2020
NOVI SAD - Putevi u čitavoj Srbiji su prohodni, saopštio je AMSS i dodao da će danas u nižim predelima mestimično padati kiša, ponegde sa susnežicom ili snegom, dok će na planinama biti slab sneg. Iz AMSS dodaju da se tokom dana, zbog… »

Oprez na deonici Ljig – Šarani, zbog snega otežan saobraćaj u oba smera

Glas Zapadne Srbije 28.02.2020
Ljig / Gornji Milanovac - Na deonici Ljig– Šarani na autoputu Miloš Veliki u oba smera, otežano je odvijanje saobraćaja zbog jakih snežnih padavina, navodi se u saopštenju JP “Putevi Srbije”. Ograničenje brzine na autoputu je smanjeno na 60… »

NOVI BRZI PUT U SRBIJI Kroz Bačku i Banat 100 na sat

Dnevnik 28.02.2020
Srbija bi trebalo da dobije novu brzu saobraćajnicu, od graničnog prelaza s Mađarskom do rumunske granice. Javno preduzeće „Putevi Srbije” raspisalo je javnu nabavku za Studiju opravdanosti s Idejnim projektom izgradnje brze saobraćajnice IV… »

Sneg ponovo zadaje nevolje vozačima: Otežan saobraćaj ka Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši!

Kurir 28.02.2020
Sneg koji je oko pola deset na području Prijepolja, Priboja i Nove Varoši počeo da pada, stvara probleme vozačima. Na putu od Bistrice ka Novoj Varoši, na prevojima, kamioni su stalu, pa se saobraćaj odvija otežano. Zbog jakih snežnih padavina… »

Vesti: Istražujemo da li svi „putevi kokaina" do Zapadne Evrope vode preko Balkana? /video/

Sputnik 28.02.2020
Pratite vesti Radija Sputnjik. Večeras u vestima: Nakon eskalacije u Siriji, Putin i Erdogan poručili da je borba protiv terorista na terenu prioritet; Rusija u Sredozemno more poslala dva ratna broda opremljena krstarećim raketama „Kalibar“… »

Upozorenje za vozače: Mokri kolovozi, smanjena vidljivost, sneg do pet centimetara

B92 28.02.2020
Beograd -- JP "Putevi Srbije" saopštili su jutros da su putevi vlažni, a da na pojedinim deonicama puteva Prve kategorije ima snega do pet centimetara. Deonice na kojima ima snega su: II A-175, Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, kolovoz je… »

U planu izgradnja brzog puta kroz Bačku i Banat

Kamatica 27.02.2020
Javno preduzeće "Putevi Srbije" raspisalo je javnu nabavku za Studiju opravdanosti sa Idejnim projektom izgradnje brze saobraćajnice na liniji granični prelaz sa Mađarskom (Bački Breg) - Sombor - Kula - Vrbas - Srbobran - Bečej - Kikinda - granični… »

Vesti dana »