Putevi Srbije

Naoružajte se strpljenjem: Počinju veliki radovi na Pančevcu!

Vesti online pre 12 dana
Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od sutra do 24. oktobra izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica u desnoj saobraćajnoj traci svakodnevno od 18 do 6 časova. Tokom radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Javno… »

Preprečio se kamion: Obustavljen saobraćaj preko Iriškog venca

Blic pre 12 dana
Na putu Novi Sad-Ruma, preko Iriškog venca, saobraćaj je obustavljen, jer se teretno motorno vozilo preprečilo na kolovozu, saopštilo je večeras JP Putevi Srbije. Na auto-putu E-70, Ruma - Pećinci (km 65+214 do km 66+749), izmena režima saobraćaja… »

Preprečio se kamion, obustavljen saobraćaj preko Iriškog venca

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Na putu Novi Sad-Ruma, preko Iriškog venca, saobraćaj je obustavljen, jer se teretno motorno vozilo preprečilo na kolovozu, saopštilo je večeras JP Putevi Srbije. Na auto-putu E-70, Ruma - Pećinci (km 65+214 do km 66+749), izmena režima… »

Vozači, pažnja: Od sutra kreću radovi na Pančevačkom mostu

Mondo pre 12 dana
Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od sutra do 24. oktobra izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica u desnoj saobraćajnoj traci svakodnevno od 18 do 6 časova. Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od sutra do 24. oktobra… »

Sutra počinju radovi na Pančevcu, naoružajte se strpljenjem

Nova pre 12 dana
Na Pančevačkom mostu, u smeru Pančevo - Beograd, u desnoj saobraćajnoj traci, od subote, 17. oktobra pa do 24. oktobra će se od 18.00 do 6.00 izvoditi radovi na popravci dilatacionih spojnica, a u toku radova saobraćaj će se odvijati levom… »

Na Pančevačkom mostu počinju radovi, jedna traka će biti zatvorena za saobraćaj

Alo pre 12 dana
Tokom radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od sutra do 24. oktobra izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica u desnoj saobraćajnoj traci svakodnevno od 18 do 6 časova. Tokom… »

Preprečio se kamion: Obustavljen saobraćaj preko Iriškog venca

Večernje novosti pre 12 dana
NA PUTU Novi Sad-Ruma, preko Iriškog venca, saobraćaj je obustavljen, jer se teretno motorno vozilo preprečilo na kolovozu, saopštilo je večeras JP Putevi Srbije. Na auto-putu E-70, Ruma - Pećinci (km 65+214 do km 66+749), izmena režima saobraćaja… »

Naoružajte se strpljenjem! Počinju veliki radovi na Pančevcu: Jedna traka će svakog dana biti zatvarana za saobraćaj

Kurir pre 12 dana
Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od sutra do 24. oktobra izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica u desnoj saobraćajnoj traci svakodnevno od 18 do 6 časova. Tokom radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Javno… »

Putevi Srbije: Od sutra radovi na Pančevačkom mostu

RTS pre 12 dana
Na Pančevačkom mostu, u smeru Pančevo - Beograd, u desnoj saobraćajnoj traci, od sutra do 24. oktobra će se od 18.00 do 6.00 izvoditi radovi na popravci dilatacionih spojnica, a u toku radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom… »

Radovi na Pančevačkom mostu

Alo pre 12 dana
"Putevi Srbije" dodaju da na naplatnim stanicama na auto-putevima u zemlji nema zadržavanja vozila. Na Pančevačkom mostu, u smeru Pančevo - Beograd, u desnoj saobraćajnoj traci, od sutra do 24. oktobra će se od 18.00 do 6.00 izvoditi radovi na… »

Vesti dana »