Putevi Srbije

Putevi prohodni - oprezno zbog kiše i snega

B92 pre 15 dana
Svi putni pravci u zemlji večeras su prohodni, vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema, ali zbog kiše AMSS savetuje oprez. U brdsko-planinskim područjima ima i snega, te se tu dodatno savetuje pažljiva vožnja. Prema poslednjim informacijama… »

Oprez - opasnost od vlažnih kolovoza

B92 pre 16 dana
Pošto se u večernjim časovima očekuje jače naoblačenje s kišom, a na visokim planinama sa snegom, AMSS upozorava vozače na oprez zbog mogućih mokrih kolovoza. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama… »

Vozači, noćas dobro otvorite oči!

Alo pre 17 dana
Sledi jače naoblačenje. Pošto se u večernjim časovima očekuje jače naoblačenje s kišom a na visokim planinama sa snegom, Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez zbog mogućih mokrih kolovoza. Prema poslednjim informacijama… »

AMSS: Pojačan saobraćaj ka gradovima

B92 pre 17 dana
U popodnevnim i večernjim satima zbog završetka vikenda očekuje se pojačan saobraćaj, posebno na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema… »

AMS S: U popodnevnim i večernjim satima očekuje se veći broj vozila na putevima

IndeksOnline pre 18 dana
BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) – U Srbiji se jutros saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, a u popodnevnim i večernjim satima očekuje se veći broj vozila, posebno na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, saopštio je Auto-moto… »

Posle snega, smirivanje, vanredno još u nekim opštinama

Vesti online pre 19 dana
Posle snežnog nevremena, stanje u zapadnim i južnim delovima Srbije polako se normalizuje, a vanredna situacija i dalje je na snazi u Crnoj Travi, Sjenici i delovima opština Požega i Arilje. Brojni lokalni putevi širom zemlje još su neprohodni posle… »

Posle snega, smirivanje, vanredno još u Sjenici i Crnoj Travi

IndeksOnline pre 19 dana
SJENICA – Posle snežnog nevremena, stanje u zapadnim i južnim delovima Srbije polako se normalizuje, a vanredna situacija i dalje je na snazi u Crnoj Travi, Sjenici i delovima opština Požega i Arilje. Brojni lokalni putevi širom zemlje još su… »

Vanredna situacija zbog snega još u Sjenici i Crnoj Travi, svi putevi prve kategorije prohodni

Sputnik pre 19 dana
Vanredna situacija zbog snega i dalje je na snazi u dve opštine — Sjenici i Crnoj Travi, kao i u pojedinim delovima opština Arilje, Bosilegrad i Požega. U Jablaničkom, Moravičkom i Zlatiborskom okrugu bez struje je oko 1.200 domaćinstava. Zamenik… »

Poljanički kraj, navikli na duge zime i dubok sneg

RTS pre 18 dana
Ove sedmice u nekim delovima Srbije videli smo prave čari zime. Snežne mećave, neprohodni putevi, ali i miran ambijent u udaljenim planinskim selima. Ekipa RTS-a iz Vranja posetila je meštane Poljanice, kraja u kojem živi oko 1.200 ljudi, koji su… »

Smetovi od nekoliko metara i automobili "zarobljeni" u snegu: Ovaj snimak najbolje opisuje kakvo je nevreme pogodilo Srbiju

Blic pre 20 dana
Zbog snega i jakog vetra u nekoliko opština u Srbiji proglašena je vanredna situacija, a brojni putevi su neprohodni. Snežne padavine praćene jakim vetrom stvorili su probleme širom zemlje, a kod Sjenice, gde je stanje i dalje alarmantno, jedna osoba… »

Vesti dana »