Putevi Srbije

Na graničnim prelazima vas čeka neprijatno iznenađenje

Alo pre 8 dana
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok se na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, takođe… »

Na graničnim prelazima čekanje i do tri sata

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok se na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, takođe, na izlazak iz zemlje čeka 180 minuta, saopšteno je iz JP… »

Putevi Srbije: Na graničnim prelazima čekanje i do tri sata

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok se na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, takođe, na izlazak iz zemlje čeka 180 minuta, saopšteno je iz JP "Putevi… »

Ražanj i četiri sela ostali bez puta zbog rekonstrukcije mosta

Novi magazin pre 8 dana
Stanovnici četiri ražanjska sela - Čubure, Poslona, Maletine, Praskovča su zbog rekonstrukcije mosta na regionalnom putu između Ražnja i Aleksinca ostali su "odsečeni" od opštinskog centra, dok je Ražanj ostao bez najkraće veze do groblja… »

Putevi Srbije: Magla i radovi na putu

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Na auto-putu E-763, na deonici Surčin-Obrenovac, zbog pojave magle smanjena vidljivost na 100 metara. Učesnici u saobraćaju trebalo bi da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Na obilaznici oko Beograda, na deonici… »

Ražanj i četiri sela ostali bez puta zbog rekonstrukcije mosta

Danas pre 8 dana
Stanovnici četiri ražanjska sela – Čubure, Poslona, Maletine, Praskovča su zbog rekonstrukcije mosta na regionalnom putu između Ražnja i Aleksinca ostali su „odsečeni“ od opštinskog centra, dok je Ražanj ostao bez najkraće veze do groblja… »

Izmena režima saobraćaja zbog radova na petlji Aleksinac

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Na deonici državnog puta Aleksinac - Vukanja, kod petlje "Aleksinac", od sutra od 10 časova biće izvođeni radovi na ITS opremi, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštili su "Putevi Srbije". Najavljeno je da će se na delu državnog… »

Putevi Srbije: Radovi na mostu u Ražnju još mesec dana, alternativni put preko Aleksinca ili blata

Južne vesti pre 9 dana
Da će građani zbog radova na mostu na auto-putu, da bi došli od jednog kraja Ražnja do drugog, morati ili da kruže i do 5o km ili voze njivama, na šta su ukazali žitelji ove opštine, sada potvrđuju iz Puteva Srbije. Oni kažu da su radovi bili… »

Radovi na deonici puta kod Bojnika i na delu autoputa ka Nišu

Jugmedia pre 9 dana
Do 21. oktobra, od 7 do 17 časova, izvode se radovi na sanaciji kolovoza, na delu državnog puta II A reda broj 225, na deonici Bojnik (Zlata) – Bojnik, saopštili su Putevi Srbije. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi su… »

Radovi na delu autoputa ka Nišu: Zatvorena jedna traka

OK radio pre 9 dana
Zbog radova na izradi kolovozne konstrukcije kod Doljevačke petlje, za saobraćaj će do kraja oktobra biti zatvorena leva traka auto-puta u smeru od Vranja ka Nišu, saopštavaju "Putevi Srbije". U tom periodu saobraćaj će se odvijati dvosmerno… »

Vesti dana »

Na Kosovu rekordnih 281 novih slučajeva kovida-19

Sandžak haber pre 5 satijoš 46 povezanih

Izglasana nova Vlada Republike Srbije

B92 pre 1 satjoš 87 povezanih

Stanković ne vodi Zvezdu protiv Libereca

B92 pre 58 minutajoš 41 povezana