Putevi Srbije

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Novi magazin pre 10 dana
Vozače danas, poslednjeg dana praznika, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim rampama su moguća kraća zadržavanja vozila. Na državnim putevima drugog prioriteta ima raskvašenog snega na… »

Slabiji saobraćaj, osim ka planinama

RTS pre 11 dana
Vozače očekuje slabiji saobraćaj s obzirom na produženi vikend zbog praznika, ali na putevima prema zimskim centrima treba očekivati veći broj vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP… »

Ispunjen višedecenijski zahtev meštana: Asfaltiran Veličkovića put u Donjoj Gorevnici

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović obišao je danas sa svojim saradnicima MZ Donja Gorevnica gde je asfaltiran Veličkovića put u dužini od 1000 metara koji je bio višedecenijski zahtev meštana. Asfaltiran put u Donjoj Gorevnici, foto… »

Vlažni kolovozi na putevima prvog prioriteta

B92 pre 11 dana
JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da je kolovoz na nekim putnim pravcima prvog prioriteta vlažan, a negde ima i snega. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. Deonice na kojima ima snega su: IB-40, Vladičin Han - Surdulica - državna… »

Putevi Srbije: Sneg na putu preko Vlasine do prelaza Strezimirovci

OK radio pre 11 dana
Na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe stanje na putevima u Republici Srbiji u nedelju pre podne je sledeće: Deonice na kojima ima snega su: I B-40, Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci), kolovoz… »

Putevi Srbije: Oprez zbog odrona

IndeksOnline pre 11 dana
BEOGRAD – Na teritoriji Zaječara ima sitnih odrona duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, najviše na Đerdapskoj magistrali gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, saopštilo je jutros JKP… »

Putevi Srbije: Oprez zbog odrona

Blic pre 11 dana
Na teritoriji Zaječara ima sitnih odrona duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, najviše na Đerdapskoj magistrali gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, saopštilo je jutros JKP "Putevi… »

Otvara se petlja Doljevac, kreće i naplata putarine

OK radio pre 13 dana
Petlja Doljevac kod Niša danas se otvara za saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije. Kako dodaju, naplatna stanica Doljevac počeće sa radom u zatvorenom sistemu naplate putarine. Otvaranje petlje i početak rada naplatne stanice "Doljevac" u zatvorenom… »

Gužve se već zahuktavaju, a tek se očekuje haos na putevima

B92 pre 13 dana
Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta sa sporadičnim zastojima usled kiše, dok se popodne očekuje da će biti pojačan na svim frekventnim putnim pravcima. Beogradski taksisti za B92 kažu da za sada nema potpunih blokada puteva uprkos kiši, a… »

Mihajlović: Reforma Puteva Srbije neophodna za dalji razvoj i efikasniji rad

Novi magazin pre 13 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Ministarstvo nije zadovoljno efikasnošću i konkurentnošću Javnog preduzeća "Putevi Srbije" i da očekuje da će se reformom putnog sektora doći… »

Vesti dana »