Putevi Srbije - vesti

Vozači, prilagodite brzinu: Dobra prohodnost puteva, teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati

Kurir pre 22 dana
Vozače danas očekuju promenljive vremenske prilike, nešto svežije vreme, ali bez padavina, a prohodnost puteva je dobra, na auto-putevima i glavnim državnim putevima saobraćaj se odvija bez prekida i vanrednih zastoja, umerenim intenzitetom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema... »

Uskoro 56 kamera na autoputu Beograd-Niš

Radio 021 pre 22 dana
JP "Putevi Srbije" planira da u junu postavi 56 kamera na 14 portala na autoputu Beograd–Niš, najavio je rukovodilac Sektora za naplatu putarine Darko Savić.
"U fazi smo pilot projekta postavljanja video-nadzora, odnosno kamera na deonici autoputa od Beograda do Niša, koji predviđa 56 kamera na 14 portala, a jedna od mogućnosti je merenje prosečne brzine po sekcijama", rekao je Savić.... »

AMS S: Prohodnost puteva dobra, nema zastoja

IndeksOnline pre 22 dana
BEOGRAD – Vozače danas očekuju promenljive vremenske prilike, nešto svežije vreme, ali bez padavina, a prohodnost puteva je dobra, na autoputevima i glavnim državnim putevima saobraćaj se odvija bez prekida i vanrednih zastoja, umerenim intenzitetom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).... »

JP "Putevi Beograd" biće nadležni za održavanje podzemnih prolaza: Počelo čišćenje u centru grada (foto)

Telegraf pre 22 dana
Vesić je dodao i da će podzemni prolazi u budućem periodu biti i rekonstruisani
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obavestio je građane da je danas počelo čišćenje podzemnih prolaza u centru grada. On je naveo da će JP Putevi Beograd uskoro postati nadležni za održavanje podzemnih prolaza. Takođe je... »

Škodina sajamska akcija

Auto blog pre 22 dana
Kompanija AutoČačak je spremila iznenađenje za sve kupce ŠKODA vozila. Kompanija „AutoČačak“ je u saradnji sa JP Putevi Srbije pripremila iznenađenje za sve kupce ŠKODA vozila. Naime, svi koji se za vreme Sajma automobila odluče za kupovinu automobila ovog brenda, dobijaju na poklon TAG uređaj... »

Suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva

Radio 021 pre 22 dana
Vozače u Srbiji večeras očekuju suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Kako se navodi, vidljivost je dobra, ali se, zbog moguće kiše koja se očekuje tokom noći, vozačima savetuje sporija i opreznija vožnja. Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim... »

Oprez! Postavlja se novih 56 kamera: Evo gde će vozače od sada snimati u Srbiji!

Srbija danas pre 22 dana
Novine u radu su i to što je fizičkim licima omogućeno korišćenje postpejd usluga.
JP "Putevi Srbije" planira da u junu postavi 56 kamera na 14 portala na autoputu od Beograd - Niš, najavio je danas rukovodilac Sektora za naplatu putarine u tom preduzeću Darko Savić. - U fazi smo pilot projekta postavljanja... »

Uskoro 56 kamera na autoputu od Beograda do Niša

Blic pre 23 dana
JP "Putevi Srbije" planira da u junu postavi 56 kamera na 14 portala na autoputu Beograd-Niš, najavio je danas rukovodilac Sektora za naplatu putarine u tom preduzeću Darko Savić. - U fazi smo pilot projekta postavljanja video-nadzora, odnosno kamera na deonici autoputa od Beograda do Niša, koji... »

Postavlja se novih 56 kamera: Evo gde će vozače od sada snimati u Srbiji!

Alo pre 22 dana
Alo: Postavlja se novih 56 kamera: Evo gde će vozače od sada snimati u Srbiji!
Novine u radu su i to što je fizičkim licima omogućeno korišćenje postpejd usluga.
JP "Putevi Srbije" planira da u junu postavi 56 kamera na 14 portala na autoputu od Beograd - Niš, najavio je danas rukovodilac Sektora za naplatu putarine u tom preduzeću Darko Savić. "U fazi smo pilot projekta postavljanja... »

U toku kompletna rekonstrukcija saobraćajnice u MZ Lugovi, vrednost investicije 65 miliona (FOTO)

Morava info pre 23 dana
ČAČAK – Započeta je revitalizacija kompletne glavne saobraćajnice u MZ Lugovi, a vrednost investicije je 65 miliona dinara, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović prilikom obilaska radova. On je napomenuo da je sredstva obezbedila Vlada Republike Srbije preko JP “Putevi Srbije” . –... »

©2019 Netmark d.o.o.