Putevi Srbije

Ćuprija dobija novi most na Velikoj Moravi - Tender za izgradnju 2021. (FOTO)

Ekapija pre 16 dana
Izgradnja još jednog mosta preko Velike Morave u Ćupriji trebalo da počne 2021. godine, nadaju se u lokalnoj samoupravi. Opština je izradila Plan detaljne regulacije gradskog naselja Ćuprija, a dalji koraci u nastavku realizacije ovog projekta u… »

AMSS: Umeren saobraćaj, dobra prohodnost puteva

Dnevnik pre 17 dana
BEOGRAD: Intenzitet saobraćaja je van gradova umeren, zastoja nema, košava je prestala, a nema ni kiše, pa su kolovozi suvi i dobra je prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP… »

Tocilovi putevi droge Narko bos iz Mladenovca heroinom snabdevao tri evropske države

Press pre 17 dana
Nadležni organi ispituju da li je heroin koji je uhapšeni Mladen Novaković, zvani Tocilo, nabavljao u Turskoj, osim Srbije, bio namenjen i tržištima Crne Gore i Austrije. Foto:blic Mladen Novaković iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je prošlog… »

Predvanja Arna Gujona na Pravnom fakultetu

Ritam grada Kg pre 17 dana
Sutra od 15 časova, u učionici B115 na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, održaće se predavanje francuskog humanitarca, Arna Gujona, na kome će se najviše govoriti o Kosovu i Metohiji. Gujon je osnivač i direktor francuske NVO „Solidarnost za… »

Specijalci opkolili univerzitet: Srpski studenti evakuisani tokom nereda u Hongkongu, deo njih se vraća u Srbiju

Večernje novosti pre 18 dana
Desetine demonstranata pokušale su da pobegnu iz kompleksa, nakon noći pune nasilja. Policija u Hongkongu koristila je danas suzavac i gumene metke kako bi zadržala stotine antivladinih demonstranata koji su pokušali da izađu iz kompleksa… »

AMSS: Moguće padavine i magla, oprez u vožnji

Blic pre 18 dana
U toku noći može doći do padavina koje mogu otežavati vožnju i donositi česte i kraće zastoje u saobraćaju, saopštio je AMSS. Vozači se upozoravaju i na moguću maglu i sumaglicu u večernjim satima. Prema poslednjim informacijama dobijenim od… »

Putevi Srbije pripremaju skupu i složenu sanaciju klizišta na putu Beograd-Obrenovac

Beta pre 18 dana
Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je započelo izradu nove projektno-tehničke dokumentacije za sanaciju klizišta kod Umke i u Dubokom na putu Beograd-Obrenovac. Zasad nema nagoveštaja da li će se taj put izmestiti ili će biti… »

Poslato važno upozorenje svim vozačima! Večeras nastupa velika promena!

Alo pre 18 dana
Važno je pridržavati se pravila. * U toku noći može doći do padavina koje mogu otežavati vožnju * To može doneti česte i kraće zastoje u saobraćaju * Vozači se upozoravaju i na moguću maglu i sumaglicu u večernjim satima Prema poslednjim… »

Moguće padavine i magla, oprez u vožnji

RTV pre 18 dana
NOVI SAD - U toku noći može doći do padavina koje mogu otežavati vožnju i donositi česte i kraće zastoje u saobraćaju, saopštio je AMSS. Vozači se upozoravaju i na moguću maglu i sumaglicu u večernjim satima. Prema poslednjim informacijama… »

Jak vetar otežava vožnju

RTS pre 19 dana
Jak vetar će i danas duvati, pa u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, kamionima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Sem pojačanog vetra, ostali vremenski… »

Vesti dana »