Putevi Srbije

"Putevi Srbije": Ponegde vlažni kolovozi i sneg do pet centimetara

B92 pre 5 dana
Beograd -- JP "Putevi Srbije" saopštilo je jutros na osnovu izveštaja Štaba zimske službe da su na nekim deonicama putnih pravaca I prioriteta/A kategorije kolovozi vlažni. Ponegde ima i snega do pet centimetara, piše u saopštenju. Deonice na… »

Uskoro jeftinija putarina za vlasnike električnih vozila

Vesti online pre 5 dana
Javno preduzeće „Putevi Srbije“ planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP „Putevi Srbije“, Darko Savić… »

Uskoro još 10 elektropunjača na glavnim putnim pravcima

Top press pre 5 dana
Javno preduzeće „Putevi Srbije“ planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektro-punjača duž autoputeva pod naplatom u Srbiji, najavio je danas pomocnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP „Putevi Srbije“ Darko… »

Evo ko će plaćati manju putarinu: Velika promena na putevima u Srbiji, idemo u korak sa svetom

Srbija danas pre 5 dana
Sjajne vesti za jednu grupu vozača. Javno preduzeće "Putevi Srbije" planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP… »

Uskoro još 10 punjača duž auto-puteva, jeftinija putarina za vlasnike električnih vozila

B92 pre 5 dana
Javno preduzeće "Putevi Srbije" planira u narednom periodu instalaciju još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine JP "Putevi Srbije", Darko Savić. Savić je… »

Policija od ponedeljka pojačala kontrolu saobraćaja

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Policija je od ponedeljka pojačala kontrolu saobraćaja u Srbiji. Za pet dana napisano je 25.000 prekršajnih prijava, preneo je RTS. Trećinu svih prekršaja čine prekoračenje brzine, alkohol i nevezivanje sigurnosnog pojasa. Akcija se… »

Policija pojačala kontrolu saobraćaja

Politika pre 6 dana
Policija je od ponedeljka pojačala kontrolu saobraćaja u Srbiji. Za pet dana napisano je 25.000 prekršajnih prijava, preneo je RTS. Trećinu svih prekršaja čine prekoračenje brzine, alkohol i nevezivanje sigurnosnog pojasa. Akcija se nastavlja i… »

Putevi Srbije: Prohodnost dobra, sneg na pojedinim deonicama

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Prohodnost na putevima u Srbiji je dobra, kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima ka zimskim centrima. Na putnim pravcima prve kategorije snega do pet centimetara ima na putu Vladičin Han-Surdulica-državna granica sa Bugarskom i… »

Radovi u zaustavnoj traci od petlje Novi Sad do petlje Ostružnica

RTV pre 6 dana
NOVI SAD/BEOGRAD - Na autoputu od petlje Novi Sad do petlje Ostružnica izvodiće se radovi u zaustavnoj traci, od 24. februara do 20. marta, koja će se zatvarati za saobraćaj u dužini od po 500 metara, najavili su Putevi Srbije. Radovi će se izvoditi… »

SSP: “Kapilarni glasovi” dokaz trgovine političkim uticajem

Južne vesti pre 6 dana
Niški odbor Stranke slobode i pravde osudio je pritisak na zaposlene u “Putevima Srbije” od kojih su neki prijavili da od njih traže da prikupljaju glasove podrške za Srpsku naprednu stranku. Za SSP je to još jedan dokaz koji “jasno stavlja do… »

Vesti dana »