Putevi Srbije

Promeniti svest građana o poplavama, rešenje u preventivi

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović kaže da je neophodno promeniti način razmišljanja kada je reč o poplavama jer, kako ocenjuje, više nisu samo problem poplave na velikim rekama, već one mogu nastati i… »

Putevi Srbije:Normalizovan saobraćaj na autoputu ka Nišu između naplatnih stanica Markovac i Lapovo

Novi magazin pre 7 dana
Saobraćaj na autoputu E-75 u smeru ka Nišu, na deonici između naplatnih stanica Markovac i Lapovo, normalizovan je nešto pre 21 čas, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije. Prethodno je saobraćaj na toj deonici bio obustavljen zbog udesa… »

Nove naplatne rampe od 1. decembra

Vranje news pre 8 dana
Iz Javnog preduzeća Putevi Srbije obavestili su javnost da će od nedelje 1. decembra, u 7 časova ujutro, biti puštene u rad naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina. Zatvoreni sistem… »

Normalizovan saobraćaj na auto putu

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Auto-put E-75, između naplatnih stanica Markovac i Lapovo, smer Beograd-Niš, normalizovan je za saobraćaj, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije". Nakon saobraćajne nesreće, saobraćaj se odvijao preticajnom trakom. Nesreća se dogodila… »

Zoran Babić podneo ostavku, ali i dalje prima platu

Nova ekonomija pre 7 dana
Visoki funkcioner SNS Zoran Babić je i dalje v.d. direktora Koridora Srbije i prima mesečno 153 hiljade dinara, uprkos tome što je podneo ostavku na tu funkciju 1. februara 2019. godine, dan nakon saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca u… »

Koja žena je bila najveća Titova ljubav

RTS pre 8 dana
Ko su bile žene koje su obeležile život doživotnog predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita? Zašto se o njima godinama ćutalo i kako je njihova tragična sudbina uticala na Broza, govori dokumentarni film u proizvodnji RTS-a, „Titove žene“… »

Nove naplatne rampe od 1. decembra

OK radio pre 8 dana
Vranje - Povodom puštanja u rad zatvorenog sistema naplate od Beograda do Preševa (južni krak Koridora 10), odnosno od Beograda do Dimitrovgrada (istočni krak Koridora 10), oglasili su se "Putevi Srbije". JP „Putevi Srbije“ obavestili su javnost… »

Sanira se šest kilometara puta Odžaci - Karavukovo

Dnevnik pre 9 dana
KARAVUKOVO: Počeli su radovi na sanaciji lokalnog puta na deonici od izlaska iz Oyaka do izlaska iz Karavukova, prema Bogojevu u dužini od 5,6 kilometara. Deonica košta 70,9 miliona dinara, a sanaciju finansira JP „Putevi Srbije. Po rečima… »

Naplata putarine na auto-putu ka Bugarskoj od 1. decembra

Novi magazin pre 9 dana
Od 1. decembra u 7.00 časova na "Istočnom kraku Koridora 10" kroz Srbiju, do granice s Bugarskom, počeće naplata putarine, najavilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Putarina će se plaćati na naplatnim stanicama "Pirot istok", "Pirot… »

Prestaju sa radom niška i doljevačka naplatna rampa, zatvoreni sistem naplate putarine na južnom i istčnom kraku Koridora

Jugmedia pre 9 dana
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se u nedelju, 1. decembra u 7 časova, puštaju u rad naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina. Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati… »

Vesti dana »