Putevi Srbije - vesti

Najvljena kiša usloviće mokre kolovoze

IndeksOnline pre 12 dana
BEOGRAD – Nestabilne vremenske prilike, sa padavinama u pojedinim delovima zemlje, obeležiće početak još jedne radne nedelje.
Najavljena kiša, ponegde praćena grmljavinom sigurno će u velikoj meri otežavati saobraćaj, saopštio je AMS S. Prelazak sa suvih na mokre kolovoze zahteva oprezniju vožnju i može uticati na bezbedno obavljanje saobraćaja, a pored... »

Zbog najavljene kiše potrebna dodatna opreznost za volanom

Vesti online pre 12 dana
Nestabilne vremenske prilike, koje u pojedinim krajevima Srbije mogu usloviti povremeno vlažne kolovoze zbog moguće slabe kiše, kao i zbog očekivano pojačanog saobraćaja koje donosi kraj vikenda vozačima se savetuje dodatna opreznost, saopštio je AMSS.
Kako se upozorava, prelazak sa suvih na mokre kolovoze uz neprilagođenu brzinu može uticati na bezbedno odvijanje saobraćaja. Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Učesnici u... »

Zbog najavljene kiše potrebna dodatna opreznost za vozilom

IndeksOnline pre 12 dana
BEOGRAD – Nestabilne vremenske prilike, koje u pojedinim krajevima Srbije mogu usloviti povremeno vlažne kolovoze zbog moguće slabe kiše, kao i zbog očekivano pojačanog saobraćaja koje donosi kraj vikenda vozačima se savetuje dodatna opreznost, saopštio je AMS S. Kako se upozorava, prelazak sa... »

Od sutra radovi na putu Čačak – Požega

Morava info pre 12 dana
ČAČAK – Od ponedeljka do 17. aprila u vremenu od 8 do 17 časova, izvodiće se radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina, na deonici puta Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena u Ovčara Banji. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim... »

AMSS: Kolovozi mestimično vlažni, vidiljvost dobra

B92 pre 13 dana
B92: AMSS: Kolovozi mestimično vlažni, vidiljvost dobra
Beograd -- Vetar u košavskom području i mestimično vlažni kolovozi zbog povremeno slabe kiše koja ih čini klizavijim otežava vožnju, saopštio je jutros AMSS.
Auto moto savez Srbije preporučuje vozačima opreznu vožnju. AMSS dodaje da su, međutim, ostale vremenske prilike ovog prvog dana vikenda povolne, vidljivost je dobra, a saobraćaj uobičajeno pojačan na putevima koji vode ka vikend... »

Počela izgradnja kružnog toka u Rumi

RTV pre 14 dana
RTV: Počela izgradnja kružnog toka u Rumi
RUMA - Počeli su radovi na izgradnji kružne raskrsnice u Rumi gde se ukrštaju magistralni put 21 od Iriga i put sa oznakom A120 u pravcu ka Kraljevcima. Investitor radova je JP ''Putevi Srbije'', a zbog radova će na snazi biti izmenjeni režim saobraćaja na ovoj relaciji.
Uprkos lošem vremenu počeli su radovi na prvoj kružnoj raskrsnici u Rumi, na ukrštanju magistralnog puta M21 od Iriga i puta ka Kraljevcima. Vozače je ova vest obradovala, s obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih... »

Svi putevi vode u tokio: "Blic" u poseti Vaterpolo savezu Srbije

Blic sport pre 14 dana
Naši igrači će imati dve prilike da se domognu Olimpijskih igara, preko finalnog turnira Svetske lige u Beogradu i Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.
Mi se nadamo da će već u Beogradu viza biti izvađena - istakao je Viktor Jelenić, predsednik VS Srbije. Ne postoji takmičenje sa kojeg se vaterpolisti Srbije nisu vratili sa medaljom. Najčešće je to zlatna medalja. Setite se, to... »

Oprez zbog vetra

RTS pre 15 dana
RTS: Oprez zbog vetra
Osim povremeno jačih bočnih udara vetra koji i danas mogu predstavljati problem na putevima u Donjem Podunavlju i južnom Banatu, ostale vremenske prilike tokom prepodneva ne bi trebalo bitnije da ometaju vozače i utiču na njihovu bezbednu vožnju i sigurno putovanje.
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače da u popodnevnim satima, kada se očekuje pojačan saobraćaj zbog početka vikenda, zbog moguće kiše voze oprezno i sporije. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi... »

Putevi i stranputice krvi

Danas pre 15 dana
Rasprave i nedoumice Zakona o transfuzijskoj medicini, Zakona o zdravstvenom osiguranju koji je upravo na usvajanju i aktuelnog
Zakona o radu su višegodišnje i verovatno će trajati i narednih godina. Praksa da ako pacijent treba da se operiše, rodbina i prijatelji neće više morati hitno da traže dobrovoljne davaoce krvi se ukida. To će umesto njih raditi... »

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, vetar otežava vožnju

RTS pre 15 dana
RTS: AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, vetar otežava vožnju
Jak, olujni vetar u košavskom području koji se očekuje danas znatno može uticati na bezbednu vožnju, a veliku opasnost predstavljaju i česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i Đerdapske magistrale, kojih ima ih i pored Drine, Južne i Zapadne Morave, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Reporter RTS-a javlja da je na Horgošu kolona kamiona duga tri kilometra.
Saobraćaj je, međutim, umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, navodi AMSS i apeluje na vozače da sporije voze. Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako... »

©2019 Netmark d.o.o.