Putevi Srbije - vesti

Vučić: Putevi u celoj zemlji, nema građana drugog reda

Studio B pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Žagubici, gde je otvoren rekonstruisani put Krepoljin – Žagubica, da će se nastaviti sa izgradnjom najmodernijih puteva u celoj zemlji i da se time pokazuje da nema građana prvog i drugog reda u Srbiji.
„Vreme je da pokažemo poštovanje prema narodu na istoku i neću da prihvatim kao predsednik Srbije tu podelu, na one koji kažu ulažite u centar, Beograd, Novi Sad, Niš, a svi ostali su građani drugog reda. Niste građani drugog... »

Uspostavljen saobraćaj za teretna vozila na svim graničnim prelazima

Radio 021 pre 5 sati
Putevi Srbije saopštili su da je, prema informacijama Uprave granične policije, od 21.40 uspostavljen normalan rad carinskog sistema.
Kako se navodi, pušten je saobraćaj za teretna motorna vozila na svim graničnim prelazima Srbije. Putevi Srbije su prethodno saopštili da je od 20.15 časova došlo do pada carinskog sistema. Autor:... »

Na Batrovcima pao carinski sistem: Kamioni ne mogu preko granice

Vesti online pre 8 sati
Prema informacijama Uprave granične policije, u 18.10 sati došlo je do pada carinskog sistema na graničnom prelazu Batrovci, navodi se u saopštenju JP "Putevi Srbije".
Saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu-izlazu je obustavljen i neće raditi narednih nekoliko sati. Kolaps na graničnim prelazima: Čeka se i po 7... »

Pad sistema na Batrovcima! Saobraćaj obustavljen, nekoliko sati neće raditi!

BK TV pre 8 sati
Prema informacijama Uprave granične policije, u 18.10 sati došlo je do pada carinskog sistema na graničnom prelazu Batrovci, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije". Kako se navodi, saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu-izlazu je obustavljen i neće raditi narednih nekoliko sati. PROČITAJTE... »

Obustavljen saobraćaj na Batrovcima!

Alo pre 9 sati
Alo: Obustavljen saobraćaj na Batrovcima!
Prema informacijama Uprave granične policije, u 18.10 sati došlo je do pada carinskog sistema na graničnom prelazu Batrovci, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije".
Kako se navodi, saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu-izlazu je obustavljen i neće raditi narednih nekoliko... »

Zastoj na Batrovcima: Pao sistem, obustavljen saobraćaj teretnjaka

Večernje novosti pre 9 sati
Kako se navodi, saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu-izlazu je obustavljen i neće raditi narednih nekoliko sati
Prema informacijama Uprave granične policije, u 18.10 sati došlo je do pada carinskog sistema na graničnom prelazu Batrovci, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije". Kako se navodi, saobraćaj za teretna motorna vozila na... »

AMSS: Saobraćaj bez zastoja, voditi računa zbog padaviina

Blic pre 11 sati
Saobraćaj je večeras umerenog intenziteta van većih gradova i na frekventnijim putevima prvog i drugog reda, i odvija se bez zastoja sa ograničenjima jedino na deonicama na kojima je zbog radova saobraćaj nešto usporeniji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Padavine i ove večeri utiču na usporeno i otežano odvijanje saobraćaja, zbog čega vozači treba da vode račina, jer mokar i klizav kolovoz dovodi i do čestih saobraćajnih nezgoda i udesa. Prema poslednjim informacijama dobijenih... »

Putevi u celoj zemlji, nema građana drugog reda

Mondo pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Žagubici, gde je otvoren rekonstruisani put Krepoljin - Žagubica, da će se nastaviti sa izgradnjom najmodernijih puteva u celoj zemlji.
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll On kaže da se time pokazuje da nema građana prvog i drugog reda u Srbiji. "Vreme je da pokažemo poštovanje prema narodu na istoku i neću da prihvatim kao predsednik Srbije tu podelu, na one koji kažu... »

Po statistici u Srbiji putevi bolji nego u zemljama EU, ali šta je prava istina?

Južne vesti pre 12 sati
Statistike pokazuju da je u Srbiji vozač krivac u 90% saobraćajnih nezgoda, dok je u Švedskoj on krivac za 80% udesa. Ostatak otpada na puteve i vozilo, a asistent na smeru za saobraćaj u niškoj Visokoj tehničkoj školi, Vladimir Popović kaže da to navodi na zaključak da su kod nas putevi bolji, jer... »

London zamenili mirnim životom podno Maljena

RTS pre 13 sati
RTS: London zamenili mirnim životom podno Maljena
U potrazi za boljim životom mnogo je onih koji su se iz Srbije otišli širom Evrope i sveta. Bračni par Đukić, umesto Velike Britanije, odabrao je mirni život podno Maljena.
Melisa je rođena u Londonu, a Zoran u Beogradu. Pre tri decenije životni putevi ukrstili su im se u britanskoj prestonici, ali su pre dve godine odlučili da pobegnu od urbanog života. Doselili su se u Tometino Polje, a vikendica... »

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Na današnji dan, 26. septembar

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Džonson dobio set za stoni tenis od češkog kolege

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Mekejn: Prognoze za moj tumor na mozgu su veoma loše

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.