Putevi Srbije - vesti

Pet razloga zašto Južnu Afriku vole naši kriminalci

Srbija danas pre 1 sat
Razvijeni pomorski putevi, rudna bogatstva, jaka dijaspora, nadmoćnost belaca i engleski jezik – razlozi su zbog kojih se deo srpskog podzemlja poslednjih decenija preselio u Južnoafričku republiku.
U prilog tome da su pojedinci iz podzemlja našli utočište u zemlji na Rtu dobre nade idu i mafijaški obračuni na tlu te države u kojima su likvidirani naši sunarodnici, a koje su i dan-danas nerasvetljene. 1. Pomorski putevi -... »

SVE o elektronskoj naplati putarine i TAG uređaju

Moj auto pre 1 sat
Elektronska naplate putarine (ENP) je naplata bez fizičkog kontakta sa uređajem za čitanje. Vozila prolaze ENP naplatnom saobraćajnom trakom kroz naplatnu rampu bez zaustavljanja i transakcija se izvodi automatski, između baterijom napunjenog transpondera (TAG), koji je smešten sa unutrašnje strane prednjeg vetrobranskog stakla vozila i posebnog komunikacionog sistema kratkog dometa, uz pomoć antene instalirane na nadstrešnici iznad ENP naplatne saobraćajne trake.
Na čeonim i većim bočnim naplatnim stanicama postoji najmanje jedan izdvojeni prolaz koji služi za elektronsku naplatu putarine. Na manjim bočnim naplatnim stanicama (tamo gde ne postoje uslovi za posebne ENP trake) moguća... »

AMSS: Povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, na ulicama sve više motora

Blic pre 1 dan
Večeras vozače očekuju povoljni vremenski uslovi koji će omogućiti nesmetano odvijanje saobraćaja, koji je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i prekida na svim državnim putevima I i II reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS ipak apeluje na vozače da budu pažljivi u vožnji... »

Povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, bez zastoja

RTV pre 1 dan
RTV: Povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, bez zastoja
NOVI SAD - Večeras vozače očekuju povoljni vremenski uslovi koji će omogućiti nesmetano odvijanje saobraćaja, koji je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i prekida na svim državnim putevima I i II reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS ipak apeluje na vozače da budu pažljivi u vožnji jer je na ulicama zbog lepog vremena sve više dvotočkaša. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je... »

Kineska kompanija imaće u opštini Lučani tri kampa za gradnju autoputa

Morava info pre 1 dan
LUČANI – Izgradnja autoputa od Preljine do Požege na Koridoru 11 trebalo bi da počne krajem meseca i sa tim u vezi Putevi Srbije su se obratili opštini Lučani sa 109 predmeta za privremenu eksproprijaciju zemlje radi izgradnje glavnog gradilišnog kampa od 6,5 hektara u katarstarskoj opštini Krstac... »

Dobri uslovi za vožnju, kamioni čekaju više sati

RTS pre 1 dan
RTS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni čekaju više sati
Kamioni na Batrovcima na izlazu čekaju 300 minuta, Šidu 240, kao i na Sremskoj Rači, na Horgošu 360 minuta, Kelebiji, 240 minuta, kao i na Bačkoj Palanci, dok na Bogojevu čekaju 60 minuta, saopštio je AMSS.
Prvi dani proleća donose suve kolovoze i temperature koje će se kretati oko 15. podeljka. Posle prohladnog, a po kotlinama i maglovitog jutra vozače će prema najavi metereologa, pratiti uglavnom lepo vreme i povoljne vremenske... »

Do Volfsburga dva putića

Dojče vele pre 2 dana
U gradu automobila su se u sredu zamalo ukrstili putevi fudbalskih reprezentativaca Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Dok su prvi izvukli nerešeno, Vučić je onjušio teren u trci za investiciju Folksvagena.
Godinama je u Nemačkoj važilo da u fotelju mogu da budu sigurne samo dve osobe: kancelarka Angela Merkel i fudbalski selektor Joahim Lev. Prva je sada jednom nogom u penziji, drugi je posle istorijske blamaže na Svetskom... »

AMSS: Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju

RTV Novi Pazar pre 2 dana
U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a kako se za prvi dan proleća najavljuju dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi... »

AMSS: Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju

Blic pre 2 dana
U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a kako se za prvi dan proleća najavljuju dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi... »

AMS S: Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a kako se za prvi dan proleća najavljuju dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP... »

©2019 Netmark d.o.o.