Putevi Srbije

AMSS: Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Blic pre 1 dan
U Srbiji je večeras pojačan intezitet saobraćaja na prilazu većih gradova dok je na najopterećenijim putnim pravcima saobraćaj umerenog inteziteta. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema… »

AMSS: Moguća zadržavanja u popodnevnim satima na prilazima većim gradovima

IndeksOnline pre 12 sati
BEOGRAD – Na putevima u Srbiji danas će uglavnom biti bez zastoja i prekida saobraćaja, medjutim ;povećan broj vozila je moguć u popodnevnim i kasnijim večernjim satima na prilazima većim gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema… »

Spremne sankcije i prijave: Kontrolno merenje vanrednog prevoza i osovinskog opterećenja

OK radio pre 11 sati
Vranje - JP „Putevi Srbije“ u cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju obaveštava sve prevoznike, pravna lica, vlasnike i korisnike teretnih vozila da se akcija preventivnog kontrolnog merenja vanrednog prevoza i… »

Pojačan saobraćaj na prilazima gradovima

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – U Srbiji je večeras pojačan intezitet saobraćaja na prilazu većih gradova dok je na najopterećenijim putnim pravcima saobraćaj umerenog inteziteta. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim rampama… »

Pojačan saobraćaj na prilazima gradovima

B92 pre 1 dan
U Srbiji je večeras pojačan intezitet saobraćaja na prilazu većih gradova dok je na najopterećenijim putnim pravcima saobraćaj umerenog inteziteta. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim rampama nema… »

Zbod radova večeras se zatvara traka između Bogoslovije i Pančevca

Blic pre 1 dan
Večeras od 21.00, pa sve do sutra ujutro u 5.00 časova, radnici JP „Putevi Srbije“ će izvoditi radove na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na državnom putu između Pančevačkog mosta i Bogoslovije, u desnoj traci iz smera… »

Nišlije besplatno na auto-putu oko grada

Politika pre 2 dana
Ukidanjem čeonih rampi na Koridoru 10 otvaraju se četiri punkta za naplatu putarine u „prstenu” oko grada, ali motorizovani meštani neće imati nikakve troškove, jer će dobiti „gradske karte”. Niš – Stanovnici Niša koji poseduju motorna… »

Kontrolno merenje vanrednog prevoza i osovinskog opterećenja

Auto magazin pre 2 dana
JP „Putevi Srbije“ u cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju obaveštava sve prevoznike, pravna lica, vlasnike i korisnike teretnih vozila da se akcija preventivnog kontrolnog merenja vanrednog prevoza i osovinskog… »

Nišlije neće plaćati putarinu oko svog grada

Večernje novosti pre 2 dana
Svi vozači sa prebivalištem u gradu na Nišavi moći će besplatno da koriste auto-put. NIŠLIJE će potpuno besplatno dobiti specijalne gradske kartice za vožnju prstenom oko Niša, bez plaćanja putarine. Kako je najavio gradonačelnik Darko… »

Nišlije će se voziti besplatno auto-putem oko grada

B92 pre 3 dana
Niš -- Gradonačelnik Niša Darko Bulatović najavio je da će građani Niša moći bez plaćanja putarine da se voze auto-putem oko grada, uz besplatnu "gradsku kartu". "Vozači iz Niša će se besplatno voziti auto-putem od Malčanske petlje preko… »

Vesti dana »