Putevi Srbije - vesti

NAJAVA – North Side Tuning Show #6

Auto blog pre 2 sata
Sat je počeo sitno da otkucava! Do jednog od najvećih spektakla tuning scene i slobodno mogu reći najvećeg skupa u Srbiji ostalo je svega nekoliko dana! Dragi naši, 24.06.2018. svi putevi vode u Suboticu na NORTH SIDE TUNING SHOW #6 ! Prošlogodišnji skup održan je na obali Palićkog jezera a ove... »

Berić žestoko prozvao Vučića: Izgleda da mu niko nije rakao da je...

Pravda pre 4 sata
Srpski snajperista i dobrovoljac u DNR-u, Dejan Berić, oštro je prokomentarisao nedavni susret Aleksandra Vučića i ukrajinskog predsednika Petra Porošenka.
-Pri susretu s predsednikom Ukrajine Porošenkom naš i***tski predsednik Vučić se požalio da se u Srbiji blokiraju putevi i da se sprema Majdan kao u Ukrajini da se sruši regularna vlast. Verovatno mu niko nije rekao da je baš... »

AMSS: Umeren saobraćaj, oprez zbog građevinskih radova

Novi magazin pre 17 sati
Vozače danas na putevima u Srbiji očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a zbog gradjevinske sezone koja je u jeku savetuje se opreznija vožnja na brojnim deonicama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Na... »

Putevi Srbije pomažu izgradnju deonice Banjska petlja – Zelena pijaca

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Putevi Srbije počinju projektovanje deonice puta od Banjske petlje do Zelene pijace u dužini od 2100 metara – dogovoreno je na sastanku u Gradskoj upravi, gde je održana i prezentacija projekata koji imaju cilj unapređenje funkcionisanja saobraćaja u Novom Pazaru. Zamenik generalnog direktora... »

Vučić: Stižu u Srbiju, Merkelova rekla "Bravo, bravo"

B92 pre 1 dan
B92: Vučić: Stižu u Srbiju, Merkelova rekla "Bravo, bravo"
Beograd -- Nemačka kompanija ZF, za koju mi je Angela Merkel rekla "Bravo, bravo" uskoro stiže u Srbiju, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
"Jurim još jednu veliku fabriku da dođe uskoro u Srbiju, ako to završim, biće još velikih vesti", dodao je on. Nemačka firma ZF dolazi u Pančevo sa investicijom od 160 miliona evra, a ta kompanija će zaposliti više od 1.000... »

Teretnjaci čekaju i do tri sata na Batrovcima, kolovozi mokri

Radio 021 pre 2 dana
Auto-moto savez Srbije pozvao je vozače na opreznost, zbog mokrih kolovoza koje je za sobom ostavila kiša koja je padala u velikom delu zemlje.
Mestimično mokri kolovozi su na području Bačke, Srema, Banata, Pomoravlja kao i na zapadu i jugozapadu zemlje. Posebna opreznost potrebna je na putevima u planinskim predelima, duž stenskih useka i klisura zbog učestale pojave... »

Izvestan nastavak obilaznice oko Zrenjanina

Dnevnik pre 2 dana
ZRENjANIN: Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da je nastavak izgradnje obilaznice oko grada sasvim izvestan i ukazao na to da je Javno preduzeće „Putevi Srbije“ već objavilo poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku.
- Završili smo projekat za izgradnju obilaznice oko grada Zrenjanina, rešili imovinsko – pravne odnose i u narednom periodu očekuje nas izgradnja novog mosta na Begeju i dela obilaznice u gradnuličkom ataru, čija ukupna vrednost... »

Radovi u ulicama Kneginje Zorke i Ace Joksimovića

Studio B pre 2 dana
Ulica kneginje Zorke, od Kičevske do Bulevara kralja Aleksandra, od 19. do 26. juna biće zatvorena za saobraćaj, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.
Kako se navodi, saobraćaj će biti zatvoren za vreme radova na sanaciji defekta na slivničkoj vezi u Ulici knjeginje Zorke, preko puta broja 102, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Radovi na održavanju kolovoza,... »

Izvestan nastavak izgradnje obilaznice oko Zrenjanina - Rok za izvođače do 29. juna

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Milos Muller/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Milos Muller/shutterstock.com) Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da je nastavak izgradnje obilaznice oko grada sasvim izvestan i ukazao da su JP Putevi Srbije već objavili poziv za podnošenje ponuda za javnu... »

Prezentacija Plana upravljanja zaštitom životne sredine za rekonstrukciju puta Požega – Ivanjica

InfoLIGA pre 3 dana
Javno preduzeće „Putevi Srbije“, poziva javnost, organe i organizacije zainteresovane za Plan upravljanja zaštitom životne sredine za projekat pojačanog održavanja državnog puta IB reda broj 21 – deonice Požega Ivanjica. Uvid u predmetni plan može se izvršiti u prostorijama JP „Putevi Srbije“,... »

"Furija" teškom mukom do tri boda: Kosta spasao Špance!

Večernje novosti  pre 6 sati  još 5 povezanih

Magla pa sunce, biće i pljuskova - maksimalno 31°C

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Milorad Mišković

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Rohani: Iranski narod neće popusti pred pritiskom SAD

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.