Putevi Srbije

Putevi Srbije: Oprez zbog odrona

Blic pre 5 dana
Na teritoriji Zaječara ima sitnih odrona duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, najviše na Đerdapskoj magistrali gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, saopštilo je jutros JKP "Putevi… »

Otvara se petlja Doljevac, kreće i naplata putarine

OK radio pre 8 dana
Petlja Doljevac kod Niša danas se otvara za saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije. Kako dodaju, naplatna stanica Doljevac počeće sa radom u zatvorenom sistemu naplate putarine. Otvaranje petlje i početak rada naplatne stanice "Doljevac" u zatvorenom… »

Gužve se već zahuktavaju, a tek se očekuje haos na putevima

B92 pre 7 dana
Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta sa sporadičnim zastojima usled kiše, dok se popodne očekuje da će biti pojačan na svim frekventnim putnim pravcima. Beogradski taksisti za B92 kažu da za sada nema potpunih blokada puteva uprkos kiši, a… »

Mihajlović: Reforma Puteva Srbije neophodna za dalji razvoj i efikasniji rad

Danas pre 7 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Ministarstvo nije zadovoljno efikasnošću i konkurentnošću Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ i da očekuje da će se reformom putnog sektora… »

Detaljni vodič za putovanja uoči vikenda i praznika: Na ovim putevima preti sneg, poledica ili odron

Telegraf pre 7 dana
Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm i na teritoriji Kolubare, Kosova, Kruševca, Požege, Užica, Ivanjice, Mačve i Novog Pazara. Na više deonica puteva u Srbiji jutros ima snega, kolovozi su vlažni pa je moguća poledica, a na… »

Putevi nas zaobišli, hoće li i pruga

Kragujevačke pre 7 dana
Poznati upozorava da su Kragujevac zaobišli svi relevantni putevi koji se u ovom trenutku grade i planiraju. Hoće li nas zaobići i železnički pravac na relaciji Beograd - Priština po njemu isključivo zavisi od toga da li su lokalne strukture, kako… »

MIHAJLOVIĆ: Neophodna reforma Puteva Srbije

Ekapija pre 7 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović istakla je da ministarstvo nije zadovoljno efikasnošću i konkurentnošću JP Putevi Srbije i da očekuje da će reformom doći, ne samo do kvalitetnijeg održavanja putne… »

Vozači, oprezno: Poledica na putevima, magla u vazduhu

OK radio pre 7 dana
Na više deonica puteva u Srbiji jutros ima snega, kolovozi su vlažni pa je moguća poledica, a na pojedinim mestima prisutni su i odroni pa Putevi Srbije apeluju da se na put ne kreće bez zimske opreme i da se vozi oprezno. Putevi ka skijalištima u… »

PETLJA DOLJEVAC DANAS SE OTVARA ZA SAOBRAĆAJ: U podne počinje da radi i naplatna stanica

RTV Novi Pazar pre 7 dana
Petlja “Doljevac” kod Niša biće danas otvorena za saobraćaj i naplatna stanica “Doljevac” počeće sa radom u zatvorenom sistemu naplate putarine, najavili su Putevi Srbije. Otvaranje petlje i početak rada naplatne stanice “Doljevac” u… »

Otvara se petlja Doljevac, kreće i naplata putarine

B92 pre 7 dana
Niš -- Petlja Doljevac kod Niša biće danas otvorena za saobraćaj, najavili su Putevi Srbije. Kako dodaju, naplatna stanica Doljevac počeće sa radom u zatvorenom sistemu naplate putarine Otvaranje petlje i početak rada naplatne stanice "Doljevac" u… »

Vesti dana »