Putevi Srbije - vesti

Sentandrejski most otvoren za saobraćaj

Dnevnik pre 25 dana
Novosađani od danas ponovo mogu da koriste Sentandrejski most koji je u potpunosti rekonstruisan.
Most je obnovljen zahvaljujući zajedničkom ulaganju Grada Novog Sada i Javnog preduzeća „Putevi Srbije". Nakon ispitivanja nosivosti, most je u saobraćaj pušten danas popodne. Na donjem stroju mosta, obavljena je rehabilitacija... »

Na društvenim mrežama sam, dakle postojim

RTS pre 25 dana
RTS: Na društvenim mrežama sam, dakle postojim
Ono što se nije našlo na društvenim mrežama nije se ni dogodilo - nova je digitalna izreka. Zato osim pojedinaca, i brojne kompanije i državne firme imaju profile na društvenim mrežama.
Da žica za čuvanje kokošaka obezbeđuje most u Kovilju, nadležni su saznali najpre na Tviteru. Ta žica je bila dovoljna da Putevi Srbije, Građevinska direkcija i Železnice otvore profile na društvenim mrežama. A koliko ozbiljno... »

AMS S: Prvog dana vikenda pojačan saobraćaj

IndeksOnline pre 25 dana
BEOGRAD – Prvog dana vikenda očekuje se pojačan saobraćaj ka vikend naseljima, izletištima i svim omiljenim vikend destinacijama, kao i prema Beogradu zbog poslednjih dana Sajma, pa se vozačima savetuje oprez, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Kako je saopštilo JP “Putevi Srbije”, na... »

Vozači, oprez: Pazite na poledicu, jutra i večeri su jako hladni

Kurir pre 28 dana
BEOGRAD - Lepo vreme poslednjih dana ovog meseca olakšava vožnju, međutim, hladna jutra i večeri, kao i magla i veća vlažnost na mostovima i putevima u planinskim predelima, mogu stvoriti poledicu na kolovozu zbog čega je u vožnji potrebno biti oprezan, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije... »

Obnovljen Sentandrejski most - U toku izrada projektne dokumentacije za izgradnju "mosta blizanca"

Ekapija pre 25 dana
Zahvaljujući zajedničkom ulaganju Grada Novog Sada i Javnog preduzeća Putevi Srbije, Sentandrejski most je u potpunosti rekonstruisan, čime su poboljšani uslovi za bezbednije odvijanje saobraćaja na ovom veoma frekventnom putnom pravcu. S obzirom na to da su završeni svi predviđeni radovi i... »

Kapitalna ulaganja u putnu infrastrukturu opštine Lučani

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Lučani - Okončani su radovi na uklanjanju Liške stene na putnom pravcu Lučani - Guča i urađeno završno asfaltiranje te deonice puta.
Ova investicija vredela je 110 miliona dinara a finansiralo je javno preduzeće „Putevi Srbije". „Uklonjenja je potpuno beskorisna stena od preko 70 hiljada kubika materijala i dobijena potpuno sigurna i bezbedna saobraćajnica sa... »

AMSS: Umeren saobraćaj, kamioni i dalje čekaju po više sati

Blic pre 25 dana
U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog inteziteta i odvija se bez zadržavanja i prekida, a kamioni i dalje čekajku po više sati na izlazu iz zemlje, saopštio je AMSS.
Na Batrovcima čekaju 480 minuta, Bačkoj Palanci 180 minuta, Bogojevu 120 minuta, Šidu 420 minuta, Sremskoj Rači 420 minuta, Horgošu 360 minuta i na Kelebiji 180 minuta. Vremenske prilike su naklonjene učesnicima u saobraćaju, a... »

Obnovljen Sentandrejski most, u subotu u saobraćaju (foto)

Dnevnik pre 27 dana
Novosadski Sentandrejski most je u potpunosti rekonstruisan, čime su poboljšani uslovi za bezbednije odvijanje saobraćaja na ovom veoma frekventnom putnom pravcu, zahvaljujući zajedničkom ulaganju Grada Novog Sada i Javnog preduzeća „Putevi Srbije".
Kako su istakli u Saopštenju Grada završeni su svi predviđeni radovi i izvršeno ispitivanje nosivosti, pa će most u subotu 30. marta, u popodnevnim časovima, biti pušten u saobraćaj. Urađeni su sledeći radovi: na donjem stroju... »

Mihajlović: Auto-putevi nisu poligon za proteste političara

Danas pre 27 dana
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da niko nema pravo da blokira auto-put i da oni nisu poligon za proteste političara koji, kako je rekla nemaju drugu ideju kako da skrenu pažnju na sebe.
Mihajlović je u pisanoj izjavi navela da auto-putevi postoje zbog građana Srbije i povezivanja sa svetom. „Postoje institucije koje treba da utvrde sve činjenice i odgovornost za saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi kod... »

AMS S: Hladna jutra i večeri i poledica zhtevaju oprez

IndeksOnline pre 28 dana
BEOGRAD – Lepo vreme poslednjih dana ovog meseca olakšava vožnju, međutim, hladna jutra i večeri, kao i magla i veća vlažnost na mostovima i putevima u planinskim predelima, mogu stvoriti poledicu na kolovozu zbog čega je u vožnji potrebno biti oprezan, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije... »

©2019 Netmark d.o.o.