Putevi Srbije

Mihajlovićeva najavila nove investicione projekte

RTV pre 19 dana
BEOGRAD - Rezultatima postignutim poslednjih godina i novim planom za razvoj Srbije u narednih pet godina, naša zemlja je u potpuno drugačijoj poziciji u odnosu na druge države regiona u oblasti infrastrukture, izjavila je danas ministarka… »

AMSS: Na prilazima zimskim centrima otežani uslovi vožnje

Dnevnik pre 19 dana
BEOGRAD: Na prilazima zimskim turističkim centrima u zemlji, Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Divčibarama, Goču i Goliji, pojačan je saobraćaj, a vozače očekuju otežani uslovi vožnje zbog snega na kolovozu i do pet centimetara, tako da je na tim… »

Sneg okovao srpska sela: Kolona vozila zaglavljena na Divčibarama, Golija bez struje

Sputnik pre 19 dana
Sneg u zapadnoj Srbiji bez prekida pada gotovo 24 časa. Putevi ka Zlatiboru i u okolnim selima su jedva prohodni, jer je novih 30 centimetara otežalo saobraćaj. Magistralni put koji vodi ka Crnoj Gori je prohodan, ali se saobraćaj odvija otežano i… »

Zavejana Srbija: Pola metra snega okovalo sela, kolona vozila zaglavljena na Divčibarama, Golija bez struje

B92 pre 19 dana
Beograd -- Sneg u zapadnoj Srbiji bez prekida pada gotovo 24 sata. Putevi ka Zlatiboru i u okolnim selima su jedva prohodni, jer je novih 30 centimetara otežalo saobraćaj. Magistralni put koji vodi ka Crnoj Gori je prohodan, ali se saobraćaj odvija… »

Oprez u vožnji zbog snega i mokrih kolovoza

Dnevnik pre 19 dana
BEOGRAD: Slabe snežne padavine u nižim, a nešto umerenije u planinskim predelima centralne, zapadne i jugozapadne Srbije donele su zimske uslove vožnje. U nižim predelima vozače očekuju uglavnom mokri kolovozi ili sa mestimično raskvašenim snegom… »

AMSS objavio kakvo je stanje na putevima

Alo pre 20 dana
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Slabe snežne padavine u nižim, a nešto umerenije u planinskim predelima centralne, zapadne i jugozapadne Srbije donele su zimske uslove vožnje. U… »

Još jedna nezgoda na auto-putu, vozač prebačen u čačansku bolnicu

Morava info pre 19 dana
ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Na deonici auto-puta “Miloš Veliki”, kilometar posle tunela Veliki Kik, u smeru ka Beogradu, tokom popodneva dogodila se saobraćajna nezgoda, zbog čega je jedno vreme bilo usporeno kretanje vozila. Putevi Srbije nisu… »

„Mladi lideri“ SNS: Nacionalni investicioni plan poboljšaće život građana

Studio B pre 19 dana
Polaznici Akademije ,,Mladi lideri“ SNS predstavili su projekte koji su urađeni na njihovoj opštini u prethodnom periodu i najavili šta sve građani mogu da očekuju u narednim godinama. Oni ocenjuju da će Nacionalni investicioni plan Srbija 2025… »

Više od 5 milijardi evra biće uloženo u putnu infrastrukturu

Studio B pre 19 dana
Investicionim planom Srbija 2025, koji je vredan oko 14 milijardi i koji su juče predstavili predsednik Vučić i premijerka Brnabić, najviše novca, više od 5 milijardi evra, biće uloženo u putnu infrastrukturu. Predsednik je detaljno predstavio… »

Putevi Srbije: Vlažni kolovozi i mogući odroni

OK radio pre 19 dana
Putevi Srbije upozorili su vozače na mokre kolovoze usled snega, kao i na opasnost od mogućih odrona. Na putevima u Srbiji na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Užica, Vranja, Kruševca, Požege, Valjeva, Kolubare, Čačka, Mačve i Kosova, kolovozi su… »

Vesti dana »