Putevi Srbije

AMSS: Dobra prohodnost puteva, pojačan saobraćaj

Blic pre 11 dana
U Srbiji je prohodnost puteva dobra, ali zbog vikenda vozači mogu očekivati pojačan intenzitet saobraćaja na izlazima iz većih gradova i na prilazima vikend naseljima i turističkim centrima, saopštio je AMSS. Prema poslednjim informacijama… »

Veći broj vozila na prilazima gradovima

RTV pre 11 dana
NOVI SAD - Kraj vikenda uobičajeno donosi veći broj vozila na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, saopštio je AMSS. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na graničnim prelazima… »

Kako funkcioniše sistem za obaveštavanje o opasnim situacijama

RTS pre 10 dana
Stotine kuća pod vodom, oštećeni putevi, poplavljeni usevi i voćnjaci, posledice su ovonedeljnih poplava širom Srbije. Upozorenje na opasno vreme i porast vodostaja bile su najave meteorologa i nekoliko dana pre poplava. Kako funkcioniše sistem… »

Stanje na granicama: Automobili na prelazima čekaju do 30 minuta, kamioni do dva sata

Večernje novosti pre 10 dana
Automobili na graničnom prelazu Horgoš na ulaz u Srbiju čekaju oko pola sata, dok na Preševu na izlaz iz zemlje čekaju oko 20 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Automobili na graničnom prelazu Horgoš na ulaz u Srbiju čekaju oko pola… »

Putevi Srbije za vas imaju bitno saopštenje!

Alo pre 10 dana
Na putu Šljivar - Lasovo, sutra će od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova na asfaltiranju kolovoza na snazi biti obustavljen saobraćaj, saopštilo je JP Putevi Srbije. Alternativni putni pravac tokom izvođenja radova je lokalni put - Lenovac. Leskovac… »

Rešili ste da putujete u inostranstvo? Evo kakva je situacija na graničnim prelazima

Srbija danas pre 10 dana
Kraj vikenda uobičajeno donosi veći broj vozila na prilazima gradovima, pa se očekuje usporen saobraćaj. Automobili na graničnom prelazu Horgoš na ulaz u Srbiju čekaju oko pola sata, dok na Preševu na izlaz iz zemlje čekaju oko 20 minuta… »

Saobraćajna nezgoda kod Lozovika: Na auto-putu prevrnuta prikolica kamiona, po asfaltu prosute letve

Telegraf pre 10 dana
- Nezgoda se dogodila između naplatnih stanica Velika Plana i Smederevo, u smeru Niš-Beograd, saobraćaj se odvija usporeni - kažu u JP "Putevi Srbije" Na auto-putu kod Lozovika dogodila se saobraćajna nezgoda zbog čega se, kako javljaju iz Javnog… »

Sudar na autoputu između Velike Plane i Smedereva: Ekipe su na terenu, saobraćaj se odvija usporeno

Srbija danas pre 10 dana
Vozila idu jednom trakom. Na autoputu E-75, između naplatnih stanica Velika Plana i Smederevo, u smeru Niš-Beograd, dogodila se saobraćajna nezgoda. Kako su saopštili Putevi Srbije, saobraćaj se odvija usporeno, jednom saobraćajnom trakom. Ekipe su… »

Na pojedinim deonicama saobraćaj obustavljen zbog poplava

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Javno preduzeće "Putevi Srbije " saopštilo je danas da je na pojedinim putnim deonicama u zemlji saobraćaj obustavljen zbog poplava, dok se na nekim deonicama vozila propuštaju naizmenično. Kako se navodi, naizmenično se propuštaju vozila… »

Poplave napravile probleme u saobraćaju: Evo gde su putevi zavtoreni po Srbiji

Kurir pre 12 dana
Javno preduzeće "Putevi Srbije " saopštilo je danas da je na pojedinim putnim deonicama u zemlji saobraćaj obustavljen zbog poplava, dok se na nekim deonicama vozila propuštaju naizmenično. Kako se navodi, naizmenično se propuštaju vozila na… »

Vesti dana »