Putevi Srbije

Nepoznato koliko je koštao "spektakl" na otvaranju deonice autoputa

Radio 021 pre 24 dana
Angažovanje profesionalne koncertne bine, rasvete, ozvučenja, obezbeđenja, po tržišnim uslovima koštalo bi najmanje 15.000 evra, bez troškova autobuskog prevoza pristalica, a koji po pravilu obavljaju preduzeća koja mahom pobeđuju na tenderima za… »

Savić: Tolerisanje vožnje 150 km/h može stvoriti problem u sudskoj praksi

Radio 021 pre 25 dana
Izjava Zorana Drobnjaka, direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije", da će Ministarstvu unutrašnjih poslova predložiti da se na autoputevima toleriše prekoračenje brzine umesto da se ta oblast uredi zakonskim normama, podelila je stručnu javnost… »

Završen Koridor 10 – visoka cena decenije kašnjenja

Danas pre 25 dana
Da li će posle kompletiranja kraka do Bugarske panevropski saobraćaj sada poteći kroz Srbiju ili je ta šansa propuštena Završetak gradnje Koridora 10 od velikog je značaja za našu zemlju, jer otvara put novim investicijama i znatno bržem protoku… »

AMSS: Oprezna vožnja zbog pojačanog saobraćaja

Blic pre 26 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je večeras na vozače da oprezno voze zbog očekivanog pojačanog saobraćaja. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava… »

Za i protiv: Da li na našim auto-putevima treba tolerisati brzinu od 150 km/h?

Prva pre 26 dana
Predlog da se na pojedinim deonicama naših auto-puteva toleriše prekoračenje maksimalne brzine od 130 na 150 km/h, već je izazvao "lančani sudar" reakcija vozača i stručne javnosti. Jedni smatraju da policija treba da gleda kroz prste onima koji su… »

"Izgradili smo 300 km auto-puteva, otvaraju se vrata za nove fabrike i investicije"

B92 pre 26 dana
Beograd -- Otvaranje Istočnog kraka Koridora 10 je događaj koji najbolje ilustruje rezultate SNS-a i predsednika Aleksandra Vučića, kaže finansija Siniša Mali. "U poslednje vreme izgrađeno preko 300 kilometara auto-puteva, što donosi nove fabrike… »

Tokom dana moguća zadržavanja na graničnim prelazima

RTS pre 27 dana
Svi putevi u Srbiji su prohodni, a na granicama za sada nema zadržavanja. Pojačan priliv vozila na putničkim terminalima očekuje se kasnije u toku dana. Ovog jutra saobraćaj je slabiji, ali se očekuje da će biti pojačan tokom dana, saopštio je… »

Novi kilometri asfalta u opštini Topola

Top press pre 27 dana
Topola – Poslednji lepi dani ove jeseni u opštini Topola iskoristiće se za asfaltiranje lokalnih puteva u selima. Najpre će se raditi 550 metara asfaltne podloge u selu Junkovac, Damjanovića kraj. Investitori su JP Putevi Srbije i Opština Topola… »

Knjige izdavačke kuće “Agape” pred Kraljevčanima

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Kraljevo - Knjižara ,,Prozor“,Dom učenika srednjih škola i Dom vojske Kraljevo, organizuju predstavljanje knjiga izdavačke kuće ,,AGAPE“ na kojem će učestvovati:Aleksandra Ninković Gašić,Aleksandar Gajšek i Arno Gujon.Oni će kao autori i… »

Kroz Srbiju brzinom i do 150 kilometara na čas

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Vozačima u Srbiji će se uskoro se tolerisati brzina do 150 kilometara na sat na onim deonicama autoputa gde je sada ograničenje 130 na sat, rekao je za "Blic" direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak koji ističe da se za sada radi o predlogu koji će… »

Vesti dana »