Putevi Srbije - vesti

Ministri u Vladi Srbije posetili Zrenjanin; dogodine auto-put do BG

Dnevnik pre 21 dan
ZRENjANIN: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanjaa Udovičić i ministar privrede Goran Knežević obišli su radove na izgradnji obilaznice oko Zrenjanina, kao i na uređenju Gradskog stadiona u Karađorđevom parku.
Odmah po dolasku na gradilište obilaznice, na potesu gde se gradi most preko Begeja, Zorana Mihajlović je kritikovala izvođača radova. Nedopustivo je da izvođač danas dovozi mašine zato što dolaze ministri da obiđu gradilište,... »

Infrastruktura u Batočini

RTS pre 21 dan
RTS: Infrastruktura u Batočini
U šumadijskoj opštini Batočina, u toku su veliki infrastrukturni radovi. Grade se seoski i opštinski putevi, a posle više decenija jedna od najstarijih varošica u Srbiji dobiće novi most, preko reke Lepenice.
Smeštena na ušću Lepenice u Veliku Moravu, i na raskrsnici važnih puteva, Batočina je još 1957, dobila čelični most. Njegova izgradnja, bila je pravo građevinsko čudo, kaže 84-godišnji Momčilo,jer je zamenio drvenu ćupriju.... »

Energoprojekt dovezao mašine na gradilište pred državnu posetu, ministarka burno reagovala

RTS pre 21 dan
RTS: Energoprojekt dovezao mašine na gradilište pred državnu posetu, ministarka burno reagovala
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je nedopustivo to što je "Energoprojekt" uoči njene posete dovezao mašine na gradilište obilaznice oko Zrenjanina i da će biti preispitan rad te kompanije.
Mihajlovićeva je zajedno sa ministrom privrede Goranom Kneževićem i ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem, u okviru posete Zrenjaninu, obišla radove na izgradnji obilaznice oko tog grada. "Ono što smo videli je... »

Mihajlovićeva u Zrenjaninu: Nedopustivo da se mašine dovoze zato što dolaze ministri

RTV pre 21 dan
RTV: Mihajlovićeva u Zrenjaninu: Nedopustivo da se mašine dovoze zato što dolaze ministri
ZRENJANIN - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je nedopustivo to što je Energoprojekt uoči njene današnje posete dovezao mašine na gradilište obilaznice oko Zrenjanina i da će biti preispitan rad te kompanije.
Mihajlović je zajedno sa ministrom privrede Goranom Kneževićem i ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem, u okviru posete Zrenjaninu, obišla radove na izgradnji obilaznice oko tog grada. "Ono što smo videli je nedopustivo,... »

Počelo podizanje montažnog dela čelične konstrukcije Ostružničkog mosta (VIDEO)

Ekapija pre 21 dan
JP Putevi Srbije obavestili su javnost da su 1. aprila počele aktivnosti na podizanju montažnog dela čelične konstrukcije nedostajuće polovine Ostružničkog mosta, na beogradskoj obilaznici, dužine 80 m i težine više od 500 t. Ovo je jedinstveni konstruktivni poduhvat gde je čelična konstrukcija... »

AMS S: Povoljni uslovi za vožnju

IndeksOnline pre 21 dan
BEOGRAD – Vozače danas u Srbiji očekuju povoljni uslovi za vožnju, putevi su prohodni, kolovozi suvi, a saobraćaj je trenutno umernog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi... »

Lep dan za vožnju i putovanje: Putevi prohodni, kolovozi suvi bez gužvi i zastoja

Kurir pre 21 dan
BEOGRAD - Vozače danas u Srbiji očekuju povoljni uslovi za vožnju, putevi su prohodni, kolovozi suvi, a saobraćaj je trenutno umernog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi... »

Želeli su ga večiti i džerard: Srpski štoper zbog sitnice nije pojačao Rendžers (foto)

Srbija danas pre 21 dan
Idol mu je Džon Teri.
Čudni su fudbalski putevi. Za srpske uslove nepozati Rade Dugalić zamalo nije završio u Glazgov Rendžersu. Splet okolnosti je doveo da ipak ne zaigra za tim stivena Džerarda iako ga je legenda Liverpula želela. Rade Dugalić je rano napustio Srbiju i probijao se kroz... »

Pojačan saobraćaj – kamioni više sati na prelazima

Politika pre 22 dana
Vozače u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, najviše na prilaznim putevima većih gradskih sredina, saopštio je AMSS.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije” na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših GP nema dužih zadržavanja od 30 minuta,... »

Obnovljen Sentandrejski most: Sa Klise brže u centar grada

Večernje novosti pre 23 dana
Posle obnove, koja je trajala godinu dana, Sentandrejski most pušten u saobraćaj. Investicija Grada Novog Sada i JP "Putevi Srbije"
SAOBRAĆAJ preko rekonstruisanog Sentandrejskog mosta krenuo je u subotu popodne, posle obavljene procedure ispitivanja i testiranja tog objekta, čija je obnova trajala od marta prošle godine. Most preko kanala Dunav-Tisa-Dunav,... »

©2019 Netmark d.o.o.