Putevi Srbije

Kolaps na Auto-putu Beograd-Niš: Saobraćaj se odvija usporeno zbog nesreće na putu

Srbija danas pre 5 dana
E-75, na deonici petlja Umčari - Mali Požarevac, u smeru Niš - Beograd, saobraćaj je usporen. Velika kolona vozila formirala se večeras na auto-putu Beograd- Niš zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije. - Auto-put E-75, na deonici… »

Putevi Srbije: Izmene zbog radova, zadržavanje na granicama i po dva sata

B92 pre 5 dana
Zbog radova na sanaciji mosta preko železničke pruge Topčider - Mala Krsna zatvorena je do 10. avgusta leva traka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem desnom saobraćajnom trakom u smeru Beograd - Smederevo. Na deonici Kruševac - Veliki… »

Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja zbog radova

RTV pre 6 dana
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji mosta preko železničke pruge Topčider - Mala Krsna zatvorena je do 10. avgusta leva traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem desnom saobraćajnom trakom u smeru Beograd - Smederevo. Na deonici… »

Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja zbog radova

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Zbog radova na sanaciji mosta preko železničke pruge Topčider - Mala Krsna zatvorena je do 10. avgusta leva traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem desnom saobraćajnom trakom u smeru Beograd - Smederevo. Na deonici Kruševac… »

Od sutra radovi na delu auto-puta Vrčin – Mali Požarevac

Nova pre 6 dana
Na auto-putu E-75, Vrčin - Mali Požarevac, sutra počinju radovi na sanaciji kolovoza, koji će trajati do 28. avgusta. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati… »

Zatvorena saobraćajna traka na auto-putu iz Beograd-Čačak

B92 pre 7 dana
Na auto-putu E-763, tunel Brđani, smer Beograd-Čačak, zbog kvara na sistemu za odvodnjavanje, za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-763, tunel Brančić, zbog guste… »

Zapalio se automobil na autoputu između Niša i Aleksinca

Jugmedia pre 7 dana
Na autoputu E-75, na deonici Aleksinac – Niš, kod mesta Draževac, zapalilo se putničko motorno vozilo, koje se nalazi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Ekipe su na terenu, dodaje se u saopštenju, a pojedini… »

Buktinja kod Niša: Na auto-putu izgoreo automobil, ostao u zaustavnoj traci

Telegraf pre 7 dana
Nije bilo povređenih. Na auto-putu E-75, na deonici Aleksinac - Niš, kod mesta Draževac, zapalilo se putničko motorno vozilo, koje se nalazi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Ekipe su na terenu, dodaje se u… »

Zatvorena saobraćajna traka na auto-putu iz Beograd-Čačak

RINA pre 7 dana
Čačak - Na auto-putu „Miloš Veliki”, tunel Brđani, smer Beograd-Čačak, zbog kvara na sistemu za odvodnjavanje, za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-763, tunel… »

Zapalio se automobil na auto-putu kod Draževca

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Na autoputu E-75, na deonici Aleksinac - Niš, kod mesta Draževac, zapalilo se putničko motorno vozilo, koje se nalazi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Ekipe su na terenu, dodaje se u saopštenju. Pojedini… »

Vesti dana »