Putevi Srbije - vesti

EPS: Dobili odštetu da uklone objekte uz Zaovinsko jezero, a izgradili nove

Politika pre 3 dana
Spuštanjem nivoa jezera degradirana je slika jednog od najlepših predela u Srbiji, istakli su u Nacionalnom parku „Tara”, potrebno je uskladiti aktivnosti u proizvodnji struje sa činjenicom da se od 2015. godine prostor nalazi u zaštićenom području
Zaovine na Tari. – Posle nedavnih dešavanja na Zaovinskom jezeru, kada su pri niskom vodostaju ove akumulacije pokrenuta klizišta u Donjim Mandićima usled čega su ovde popucale kuće, pomoćni objekti, putevi, stabla u šumama,... »

Šta povezuje paljenje mašina na jugu Srbije, Savamalu i zaplenu tone kokaina

Jug press pre 3 dana
BEOGRAD (N1 ) Svi putevi vode u Vranje. U sledećoj priči saznaćete šta povezuje podmetnute požare u građevinskim firmama u Vranju i Bujanovcu sa rušenjem u Savamali i zaplenom tone kokaina u Rumuniji. U gluvo doba noći, napadači sa fantomkama i bejzbol palicama, vezivanje čuvara i onda uništavanje.... »

Saobraćaj umerenog intenziteta, oprez zbog moguće kiše

Radio 021 pre 3 dana
U Srbiji je saobraćaj još uvek umerenog intenziteta i vremenske prilike uglavnom su povoljne, međutim, i danas nisu isključeni povremeni pljuskovi koji mogu uslovljavati mestimično mokre ili vlažne kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30... »

Saobraćaj umeren, oprez zbog moguće kiše

RTV pre 3 dana
RTV: Saobraćaj umeren, oprez zbog moguće kiše
HORGOŠ, BATROVCI - U Srbiji je saobraćaj još uvek umerenog intenziteta i vremenske prilike uglavnom su povoljne, međutim, i danas nisu isključeni povremeni pljuskovi koji mogu uslovljavati mestimično mokre ili vlažne kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30... »

Novi asfalt na najgoroj deonici puta kod Pečenjevca

Jugmedia pre 3 dana
Deonica državnog puta od Pečenjevca prema Brestovcu, koja je godinama zadavala muke vozačima jer je je bila najdevastiranija i sa najvećim brojem udarnih rupa, dobila je novi asfaltni sloj u dužini od 500 metara. U toku je postavljanje bankina, a potom sledi signalizacija. Ovu deonicu sa dva... »

AMSS: Za sada uslovi povoljni, ako bude kiše, oprez

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Beograd — Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, a vremenske prilike uglavnom su povoljne, saopšteno iz AMSS-a.
Međutim iz tog saveza dodaju da pošto nisu isključeni povremeni pljuskovi koji mogu uslovljavati mestimično mokre ili vlažne kolovoze, uslovi za vožnju mogu biti i otežani pa se vozači upozoravaju da budu oprezni. Prema... »

Predstoje duža zadržavanja na granicama

RTS pre 4 dana
RTS: Predstoje duža zadržavanja na granicama
Auto-moto savez Srbije saopštava da će naredni dani doneti pojačan saobraćaj, zbog predstojećeg katoličkog Uskrsa.
I sredinu ove nedelje obeležiće nestabilno vreme, posle podne je na severo-istoku i istoku Srbije moguća kiša, pa se vozačima savetuje dodatan oprez. Sa predstojećim danima očekuje se veći broj vozila na putevima i frekventniji... »

Bravo za JP “Putevi Srbije”, pomerili brdo! Ovako izgleda put kod Liške stene

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Lučani – Deonica puta Guča – Lučani koja je važila za jednu od najopasnijih, danas je potpuno bezbedna, a iako prolazi kroz masiv, slobodno se može reći da spada i u red najlepših na ovom putnom pravcu. Naime, nad ovim delom puta, preko 30 godina nadvijala se stena od preko 70 hiljada kubika... »

Nakon praznika ponovo rekonstrukcija vijadukta, traži se rešenje za preusmeravanje saobraćaja

Morava info pre 6 dana
ČAČAK – Sanacija tri oštećena stuba na vijadiktu koji se nalazi kod Mašinsko-saobraćajne škole, neće početi pre praznika, rekao je u kratkoj izjavi agenciji MNA gradonačelnika Čačka Milun Todorović. Todorović kaže da se traži rešenje za alternativno odvijanje saobraćaja tokom izvođenja radova.... »

Stanje na putevima: Pazite se mokrih kolovoza

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Prvog radnog dana u ovoj sedmici vozače očekuje saobraćaj umerenog intenziteta, ali i dalje nestabilne i promenljive vremenske prilike mogu povremeno uslovljavati vlažne kolovoze i otežati vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim... »

©2019 Netmark d.o.o.