Putevi Srbije - vesti

Umeren saobraćaj, kolone teretnjaka na prelazima

Radio 021 pre 18 dana
U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog inteziteta, i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida na prioritetnim putnim pravcima I i II reda, saopštio je AMSS, koji upozorava vozače kamiona da se i ove nedelje formiraju kolone na izlazu iz zemlje.
Prolazno naoblačenje, praćeno kišom, trenutno očekuje vozače na području Loznice i Kuršumljije, slab sneg pada na Kopaoniku, dok u košavskom području, kao i u Banatu i Donjem Podunavlju duva vetar olujne jačine. Zato se savetuje... »

Putevi i stranputice krvi

Danas pre 17 dana
Rasprave i nedoumice Zakona o transfuzijskoj medicini, Zakona o zdravstvenom osiguranju koji je upravo na usvajanju i aktuelnog
Zakona o radu su višegodišnje i verovatno će trajati i narednih godina. Praksa da ako pacijent treba da se operiše, rodbina i prijatelji neće više morati hitno da traže dobrovoljne davaoce krvi se ukida. To će umesto njih raditi... »

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, vetar otežava vožnju

RTS pre 17 dana
RTS: AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, vetar otežava vožnju
Jak, olujni vetar u košavskom području koji se očekuje danas znatno može uticati na bezbednu vožnju, a veliku opasnost predstavljaju i česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i Đerdapske magistrale, kojih ima ih i pored Drine, Južne i Zapadne Morave, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Reporter RTS-a javlja da je na Horgošu kolona kamiona duga tri kilometra.
Saobraćaj je, međutim, umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, navodi AMSS i apeluje na vozače da sporije voze. Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako... »

Građevinski radovi u Kruševcu

RTS pre 18 dana
RTS: Građevinski radovi u Kruševcu
Na teritoriji Grada Kruševca građevinska sezona je u jeku. Privode se kraju prošlogodišnji radovi na putnoj infrastrukturi i počinju novi.
Istočni prilazi Kruševcu, u završnoj su fazi rekonstrukcije. Sa 118.000.000 dinara "Putevi Srbije" finansirali su radove na zaobilaznici, kružnom toku kod Parunovačkog mosta i Vidovdanskoj ulici, kao i u Balkanskoj gde se uređuju... »

Ministri u Vladi Srbije posetili Zrenjanin; dogodine auto-put do BG

Dnevnik pre 18 dana
ZRENjANIN: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanjaa Udovičić i ministar privrede Goran Knežević obišli su radove na izgradnji obilaznice oko Zrenjanina, kao i na uređenju Gradskog stadiona u Karađorđevom parku.
Odmah po dolasku na gradilište obilaznice, na potesu gde se gradi most preko Begeja, Zorana Mihajlović je kritikovala izvođača radova. Nedopustivo je da izvođač danas dovozi mašine zato što dolaze ministri da obiđu gradilište,... »

Infrastruktura u Batočini

RTS pre 19 dana
RTS: Infrastruktura u Batočini
U šumadijskoj opštini Batočina, u toku su veliki infrastrukturni radovi. Grade se seoski i opštinski putevi, a posle više decenija jedna od najstarijih varošica u Srbiji dobiće novi most, preko reke Lepenice.
Smeštena na ušću Lepenice u Veliku Moravu, i na raskrsnici važnih puteva, Batočina je još 1957, dobila čelični most. Njegova izgradnja, bila je pravo građevinsko čudo, kaže 84-godišnji Momčilo,jer je zamenio drvenu ćupriju.... »

Energoprojekt dovezao mašine na gradilište pred državnu posetu, ministarka burno reagovala

RTS pre 19 dana
RTS: Energoprojekt dovezao mašine na gradilište pred državnu posetu, ministarka burno reagovala
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je nedopustivo to što je "Energoprojekt" uoči njene posete dovezao mašine na gradilište obilaznice oko Zrenjanina i da će biti preispitan rad te kompanije.
Mihajlovićeva je zajedno sa ministrom privrede Goranom Kneževićem i ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem, u okviru posete Zrenjaninu, obišla radove na izgradnji obilaznice oko tog grada. "Ono što smo videli je... »

Počelo podizanje montažnog dela čelične konstrukcije Ostružničkog mosta (VIDEO)

Ekapija pre 19 dana
JP Putevi Srbije obavestili su javnost da su 1. aprila počele aktivnosti na podizanju montažnog dela čelične konstrukcije nedostajuće polovine Ostružničkog mosta, na beogradskoj obilaznici, dužine 80 m i težine više od 500 t. Ovo je jedinstveni konstruktivni poduhvat gde je čelična konstrukcija... »

AMS S: Povoljni uslovi za vožnju

IndeksOnline pre 19 dana
BEOGRAD – Vozače danas u Srbiji očekuju povoljni uslovi za vožnju, putevi su prohodni, kolovozi suvi, a saobraćaj je trenutno umernog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi... »

Povoljni uslovi za vožnju

RTS pre 19 dana
RTS: Povoljni uslovi za vožnju
Vozače u Srbiji očekuju povoljni uslovi za vožnju, putevi su prohodni, kolovozi suvi, a saobraćaj je trenutno umernog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim teminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30... »

Radnički pobedio Partizan

Beta  pre 2 sata  još 35 povezanih

Poraz Lajovića u finalu Monte Karla

Danas  pre 5 sati  još 20 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.