Putevi Srbije

Ko je najveća mafija u Srbiji; Kako je bivša državna sekretarka počela da obezbeđuje MUP; Mihailo Marković i…

Nedeljnik pre 8 dana
Fotografije: Profimedia; Đorđe Kojadinović za Nedeljnik; Darko Hudelist KLANOVI – Balkan je jedino mesto na svetu gde se ukrštaju švercerski putevi kokaina i heroina, ali se zato na svim kontinentima (izuzev Antarktika) ukrštaju putevi… »

Slučaj "Doljevac": Oštećeni tražili da vide snimak, sudija naveo - u aprilu

N1 Info pre 9 dana
U niškom Osnovnom sudu nastaljeno suđenje Dejanu Stanojeviću (36), vozaču, za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je učestvovalo vozilo u kom se nalazio v.d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić, a kada je poginula Stanika Gligorijević… »

Kod Banjske petlje povremena obustava saobraćaja

Radio sto plus pre 10 dana
Naredna dva meseca dana biće povremeno obustavljan saobraćaj ispod mosta kod Banjske petlje u Novom Pazaru, saopšteno je danas iz preduzeća “Novi Pazar put”. Saobraćaj se obustavlja zbog popravke mosta preko Banjske reke, na državnom putu… »

Đilas ne odustaje: Auto-put od Čačka do Pojata je čista besmislica

Morava info pre 9 dana
ČAČAK – Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas ponovio je da građanima Šumadije, Zapadne Srbije i Pomoravlja nije potreban autoput od Preljine do Pojata. On je to izjavio u intervuju… »

Nemar i vrleti kose traktoriste, a seoski putevi rizični kao i - blato!

Večernje novosti pre 9 dana
U Kruševcu nastavljena kampanja za veću bezbednost učesnika u saobraćaju. IAKO je na teritoriji Srbije najveći broj saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali traktoristi zabeležen u Kruševcu od 2015. do 2017, kada ih je bilo 17, Savet za… »

“Tona prođe, gram nikad”: Ko je najveća mafija u Srbiji – Veliko istraživanje u novom Nedeljniku

Nedeljnik pre 9 dana
FOTOGRAFIJA: fILIP FILIPOVIĆ/STANDARD.ME Balkan je jedino mesto na svetu gde se ukrštaju švercerski putevi kokaina i heroina, ali se zato na svim kontinentima (izuzev Antarktika) ukrštaju putevi suprotstavljenih balkanskih mafijaša. Pitanje o tome… »

Ugradnja dodatne saobraćajne signalizacije na autoputu "Miloš Veliki"

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Na autoputu "Miloš Veliki" počela je ugradnja dodatne signalizacije, kojom će biti bolje obeležena određena isključenja, kažu u JP "Putevi Srbije". "U toku je ugradnja dodatne saobraćajne signalizacije kojom će se dodatno obeležiti… »

Putevi prohodni - oprezno zbog kiše i snega

B92 pre 10 dana
Svi putni pravci u zemlji večeras su prohodni, vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema, ali zbog kiše AMSS savetuje oprez. U brdsko-planinskim područjima ima i snega, te se tu dodatno savetuje pažljiva vožnja. Prema poslednjim informacijama… »

Oprez - opasnost od vlažnih kolovoza

B92 pre 11 dana
Pošto se u večernjim časovima očekuje jače naoblačenje s kišom, a na visokim planinama sa snegom, AMSS upozorava vozače na oprez zbog mogućih mokrih kolovoza. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama… »

Vozači, noćas dobro otvorite oči!

Alo pre 12 dana
Sledi jače naoblačenje. Pošto se u večernjim časovima očekuje jače naoblačenje s kišom a na visokim planinama sa snegom, Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez zbog mogućih mokrih kolovoza. Prema poslednjim informacijama… »

Vesti dana »