Putevi Srbije

Hiroviti razbojnici pokrali dve trafo stanice! Auto-put kod Dobanovaca u mrklom mraku!

Alo pre 13 dana
Na državnom putu I A reda broj 3 u zoni Dobanovačke petlje, došlo je do krađe i oštećenja dve trafo stanice usled čega ne radi deo instalacija javnog osvetljenja. U toku su aktivnosti na sanaciji pokradenih i oštećenih trafo stanica i očekujemo… »

Odluka važi od 1. decembra

Alo pre 13 dana
Ta petlja bila je proteklih dana bila zatvorena tako da su se vozači preusmeravali na izlaz kod Malče. Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da sutra, 1. decembra, neće krenuti naplata putarine u zatvorenom sistemu grada Niša, odnosno na… »

Sudar na putu Topola - Rudnik, obustavljen saobraćaj

Telegraf pre 13 dana
Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja, navode Putevi Srbije. Saobraćaj na putu Topola- Rudnik, u mestu Manojlovci, obustavljen je večeras zbog sudara, saopštili su iz "Puteva Srbije". Saobraćajna nezgoda dogodila na 15… »

Odlaže se naplata putarine u zoni Niša

Total car pre 12 dana
Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da se naplata putanine u zoni grada Niša odlaže do završetka izgradnje naplatnih stanica na isključenjima za Niš. Početak naplate putarine bio je najavljen za 1. decembar. Putevi Srbije su saopštili da… »

Odložena naplata putarine na auto-putu ka Bugarskoj do daljnjeg

Ekapija pre 12 dana
Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da neće krenuti naplata putarine u zatvorenom sistemu grada Niša od 1. decembra, kako je to ranije bilo najavljeno. U saopštenju se navodi da se, na inicijativu gradjana Niša, najavljena naplata putarine… »

Putarina oko Niša odložena do daljnjeg

BizLife pre 12 dana
Foto: screenshot Iako je za dva dana trebalo da prorade tri od četiri naplatne rampe oko Niša – to se neće desiti, saopštili su iz Puteva Srbije. Odluka seodlaže na inicijativu Nišlija i dok se ne izgrade sve naplatne rampe, kažu u tom… »

Vozači, oprezno: Mokri kolovozi i moguća poledica

Telegraf pre 12 dana
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Na putevima u planiskim predelima na Zlatiboru i Kopaoniku zbog kiše i susnežice, ali i nešto nižih temperatura može doći do stvaranja slabe… »

Dva udesa na autoputu, izmene u saobraćaju

Blic pre 14 dana
Dve saobraćajne nezgode u kojima je povređena jedna osoba dogodile su se na autoputu u smeru od Beograda ka Nišu između naplatnih stanica Markovac i Lapovo i na autoputu u smeru ka Čačku, na izlazu iz desne cevi tunela Brančić, saznaje "Blic"… »

Počinje naplata putarina na Koridoru 10

Pirotske vesti pre 13 dana
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se u nedelju, 01. decembra 2019.g., u 07.00 časova, puštaju u rad naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina. Zatvoreni sistem naplate putarine će… »

Odlaže se naplata putarine u zoni Niša

RTS pre 13 dana
Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da se od 1. decembra do daljeg odlaže najavljena naplata putarine u zatvorenom sistemu u zoni grada Niša. Na inicijativu građana Niša najavljena naplata putarine odlaže se do završetka izgradnje u… »

Vesti dana »