Putevi Srbije

Od subote radovi na mostu preko Čemernice

B92 pre 6 dana
Na mostu preko Čemernice, na deonici puta Preljina-Konjević, u subotu će početi radovi zbog kojih će saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Saopšteno je danas iz JP Putevi Srbije. Radovi će, kako dodaju, biti obezbeđeni adekvatnom… »

Putevi: Izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova

B92 pre 6 dana
Beograd -- Od danas u 14 časova do 31. oktobra zbog radova biće izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova, saopštili su Putevi Srbije. U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), za saobraćaj će biti zatvorena… »

Putevi: Izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova do 31. oktobra

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Od danas u 14 časova do 31. oktobra zbog radova biće izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova, saopštili su Putevi Srbije. U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), za saobraćaj će biti zatvorena desna… »

Izmena saobraćaja zbog radova na petlji Nova Pazova

Radio 021 pre 6 dana
Režim saobraćaja na petlji Nova Pazova biće izmenjen od danas, 14. oktobra u 14 časova do 31. oktobra zbog radova, saopštili su "Putevi Srbije". U toku rekonstrukcije natputnjaka, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se… »

Stanje na putevima: Sutra promene u saobraćaju zbog radova, a ovo su alternative

Blic pre 7 dana
Na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, sutra od 10 do 13 sati, izvodiće se radovi na betoniranju serklaža. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom… »

Vozači oprez: Sutra promene u saobraćaju zbog radova na nekim putevima

Kurir pre 7 dana
Na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, sutra od 10 do 13 časova, radovi na betoniranju serklaža. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP… »

Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova

B92 pre 7 dana
Putevi Srbije u saopštenju koje su dostavili medijima n avode da će od sutra u 14 časova do 31. oktobra biti izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova. U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), pa će za saobraćaj… »

Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Putevi Srbije u saopštenju koje su dostavili medijima n avode da će od sutra u 14 časova do 31. oktobra biti izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova. U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), pa će… »

Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na ovim deonicama!

Alo pre 7 dana
Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Putevi Srbije u saopštenju koje su dostavili medijima navode da će od sutra u 14 časova do 31. oktobra biti izmenjen režim… »

Radovi na više deonica, izmene u režimu saobraćaja

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Putevi Srbije saopštili su da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na obilaznici oko Beograda, na deonici od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno. Na… »

Vesti dana »