Putevi Srbije

"Jedan tunel kod Beograda propušta vodu": Drobnjak o koridorima u Srbiji

Telegraf pre 14 dana
Rad na Fruškogorskom koridoru verovatno na proleće. Projekti za Fruškogorski koridor su skoro završeni, a izgradnja bi verovatno mogla da počne već na proleće, rekao je danas direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak. Drobnjak je za TV Pink rekao… »

Radovi na više deonica, oprez i zbog magle

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na pojedinim deonicama ima magle, a iz Puteva Srbije navode da na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, ka Vladičinom… »

AMSS: Oprez zbog pojačanog saobraćaja

Blic pre 15 dana
Saobraćaj je pojačanog intenziteta i to najviše na prilaznim putevima većih gradskih sredina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao na vozače da vze oprezno i sporije. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi… »

Pažnja, Radovi na obilaznici oko Beograda: Produženje do 26. oktobra na mostu preko Topčiderske reke

Kurir pre 15 dana
BEOGRAD - Radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnoj desnoj traci na obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke, produžavaju se do 26. oktobra, pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, saopšteno je iz JP… »

AMSS: Pojačan saobraćaj u večernjim časovima

B92 pre 15 dana
Drugi dan vikenda donosi umeren intezitet saobraćaja kako na auto-putevima tako i na ostalim najfrekventnijim putevima širom zemlje. Sa prvim večernjim satima očekuje se pojačan saobraćaj i veći broj vozila na prilaznim putevima većim naseljenim… »

Saobraćajka kod ljiga: Vozilo se zakucalo u zaštitnu ogradu na auto-putu

Večernje novosti pre 15 dana
SAOBRAĆAJ je zbog udesa bio u prekidu. Saobraćaj na auto-putu kod petlje Ljig je normalizovan nakon što je uklonjeno vozilo sa kolovoza koje se zakucalo u zaštitnu ogradu. Kako je saopštilo i Javno preduzeće "Putevi Srbije", na pet kilometara od… »

Saobraćajka kod ljiga! Vozilo se zakucalo u zaštitnu ogradu na auto-putu

Srbija danas pre 15 dana
Saobraćaj je zbog udesa bio u prekidu. Saobraćaj na auto-putu kod petlje Ljig je normalizovan nakon što je uklonjeno vozilo sa kolovoza koje se zakucalo u zaštitnu ogradu. Kako je saopštilo i Javno preduzeće "Putevi Srbije", na pet kilometara od… »

Udes na auto-putu kod Ljiga, vozilo udarilo u zaštitnu ogradu

B92 pre 16 dana
Na auto-putu E-763, na 5 km od petlje Ljig, u smeru ka Beogradu, vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu i nalazi se u zaustavnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija nesmetano. Ekipe su na terenu,a JP "Putevi Srbije" moli učesnike u saobraćaju da… »

Saobraćajna nesreća kod Ljiga na autoputu!

Alo pre 16 dana
Na auto-putu E-763, na 5 km od petlje Ljig, u smeru ka Beogradu, vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu i nalazi se u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija nesmetano. Ekipe su na terenu,a JP "Putevi Srbije" moli učesnike u saobraćaju da… »

Upozorenje AMSS: Magla i sumaglica smanjuju vidljivost na putevima

Blic pre 16 dana
U večernjim časovima magla i sumaglica mogu smanjivati vidljivost naročito na mostovima i na deonicama pored reka, saopštio je AMSS. Česte promene vremena povećavaju opasnost od pojave odrona na koje upozoravaju vozače. Prema poslednjim… »

Vesti dana »