Ratko Dmitrović

Ministar izašao iz bolnice: Zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno zbog korone, ovo je njegova poruka (foto)

Srbija danas pre 8 dana
Dmitrović je imao upalu oba plućna krila. Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović izašao je danas iz kovid bolnice na Bežanijskoj kosi gde je bio hospitalizovan zbog infekcije virusom korona, saopšteno je iz tog resora. Dmitrović… »

Ministar izašao iz bolnice

B92 pre 8 dana
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović napustioje danas, 11 dana nakon prijema, kovid-bolnicu Bežanijska kosa. Dmitrović je imao upalu oba plućna krila, zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno, ali nije postojala životna… »

Ministar Dmitrović izašao iz bolnice

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović otpušten je danas iz KBC ‘‘Bežanijska kosa’‘ gde se poslednjih 11 dana lečio od kovida-19. U saopštenju ministarstva podseća se da je Dmitrović imao obostranu upalu pluća… »

Ministar Dmitrović izašao iz bolnice nakon komplikacija od kovida-19

N1 Info pre 8 dana
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović napustio je danas kovid bolnicu Bežanijska kosa, u kojoj je lečen 11 dana, saopštilo je to ministarstvo. Ministarstvo je apelovalo na građane da se vakcinišu i savetovalo da hitno reaguju na… »

Ministar Dmitrović izašao iz kovid bolnice posle 11 dana lečenja

Danas pre 8 dana
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović izašao je danas iz kovid bolnice na Bežanijskoj kosi gde je bio hospitalizovan zbog infekcije virusom korona, saopšteno je iz tog resora. Navodi se da je ministar imao upalu oba plućna krila… »

Ministar Dmitrović izašao iz kovid bolnice

Radio 021 pre 8 dana
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović napustio je danas kovid bolnicu Bežanijska kosa, u kojoj je lečen 11 dana, saopštilo je to ministarstvo. Dmitrović je, kako navode, imao upalu oba plućna krila i zdravlje mu je bilo ozbiljno… »

Dmitrović otpušten iz bolnice: "Vakcinacija i hitno reagovanje jedini način borbe protiv korone"

Telegraf pre 8 dana
Ministar za brigu o porodici i demografiju lečio se 11 dana u KBC Bežanijska kosa. Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović otpušten je danas iz KBC Bežanijska kosa gde se poslednjih 11 dana lečio od kovida-19. U saopštenju… »

Ministar Dmitrović izašao iz bolnice

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, napustio je danas, 11 dana nakon prijema, kovid-bolnicu Bežanijska kosa. Dmitrović je imao upalu oba plućna krila, zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno, ali nije postojala… »

Potvrđeno iz Ministarstva za B92.net: Dmitrović nije životno ugrožen

B92 pre 12 dana
Beograd -- Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, bori se sa koronavirusom već nekoliko dana u KBC "Bežanijska kosa". Dmitrović je prve simptome korone osetio u prošli četvrtak. Ministar za brigu o porodici i demografiju u… »

Mediji: Dmitrović priključen na kiseonik

B92 pre 13 dana
Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa koronavirusom i priključen je na kiseonik. Mediji javljaju da je zdravstveno stanje ministra trenutno je ozbiljno, ali Dmitrović nije životno ugrožen i nema potrebe da bude… »

Vesti dana »